AGA NR 1 10.09.2014 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Tu jest pewien szkopuł- jest otwór drzwiowy ale będzie otwarty ( brak skrzydła). Z kuchni do salonu nie będzie widać, "wspólna" ściana ma być cynamonowo- brązowa. Brakuje mi pomysłu na jadalnię zupełnie nie związaną z salonem i kuchnią. Znajduje się ona po drugiej stronie korytarza. Waham się pomiędzy fioletem z kremem a morelą i beżem Rozumiem. To w tej sytuacji ( jadalnia nie związana w ogóle z salonem i kuchnią ) idź w beż. Co do spotkania : Gabi, jak ktoś z Was zorganizuje jakieś spotkanie przy piwku ( Mea faktycznie ma teraz małe dzieciątko i pewnie brak czasu ) to dawajcie znać. Może akurat będę się kręcić gdzieś w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 11.09.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Nie wiem czy uda mi się wymóc wykończenia wszystkiego na tip-top, bo jak pisałam córka w październiku urodzi maluszka i postanowiliśmy oddać dom młodszemu pokoleniu. Mam nadzieję, że do świąt zdążymy z wykończeniami i młodzi będą Nowy Rok fetować w nowym domu. A my z rodzicami dalej będziemy kiblować na starych śmieciach, no i szkodach górniczych:bash: Adoptuj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaneta1010 11.09.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Ktoś kiedyś podawał namiary na Pana z Żor. Można u niego taniej zamówić kafelki. Podacie numer?? Albo adres Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 11.09.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Adoptuj mnie Hahaha, Adam, oplułam ekran, hahahaha ! Halinko, ale z Was faaaaajni Rodzice. Super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łokietki 11.09.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 cześć forumowiczenapiszcie proszę o co chodzi ze słynnym na forum panem Damianem..(tel. 69530585)z tego co pamiętam z forum, to że część forumowiczów go bardzo poleca, a część go przeklina (nie umiem teraz na szybko odnaleźć tych wpisów, chyba wyszukiwanie nie działa tu najlepiej, albo ja nie potrafię się nim posługiwać)w każdym razie - poradźcie czy go zatrudniać do tynków wewn.? i czym tak nabroił? p.s. halina46 - Pan Marek zakończył u mnie budowę dachu (z Twojego polecenia) - i polecam go dalej, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 12.09.2014 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jeśli niektórzy się wykańczacie itd. i lubicie takie bardziej rustykalne klimaty, może Was zainteresuje nasza aktualna oferta na ALLEGRO cegły rustykalnej ? Teraz nasza cegła rustykalna w cenie 0,70 zł netto / 1 sztukę. Aukcja na Allegro : http://allegro.pl/cegla-pelna-rustykalna-tylko-0-70-zl-za-szt-i4592356941.html POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 12.09.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jeśli niektórzy się wykańczacie itd. i lubicie takie bardziej rustykalne klimaty, może Was zainteresuje nasza aktualna oferta na ALLEGRO cegły rustykalnej ? Teraz nasza cegła rustykalna w cenie 0,70 zł netto / 1 sztukę. Aukcja na Allegro : http://allegro.pl/cegla-pelna-rustykalna-tylko-0-70-zl-za-szt-i4592356941.html A nie masz jakiejs ciemnej / grafitowej? Bede potrzebowal troche przy budowie altanki, a i moze na murek jakis by sie nadalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 12.09.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 A nie masz jakiejs ciemnej / grafitowej? Bede potrzebowal troche przy budowie altanki, a i moze na murek jakis by sie nadalo Mamy taką klasyczną raczej / w rustykalnym stylu - i w kolorze "ceglastym". Są trzy rodzaje : http://www.lukova.pl/gallery.php?lang=pl&category=cegrus Mi się ta ostatnia ( ZENDRA ) najbardziej podoba. Ale co do koloru ewentualnego, zapytam w poniedziałek mojego fachowca-technologa. Dam Ci w poniedziałek znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 12.09.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 http://www.lukova.pl/gallery.php?lang=pl&category=cegrus Mi się ta ostatnia ( ZENDRA ) najbardziej podoba. Zarypista tylko do niczego by mi tu nie pasowala Ale co do koloru ewentualnego, zapytam w poniedziałek mojego fachowca-technologa. Dam Ci w poniedziałek znać. OK. Odczytam w piatek - od jutra sie smaze na Korfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 13.09.2014 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Zarypista tylko do niczego by mi tu nie pasowala OK. Odczytam w piatek - od jutra sie smaze na Korfu Tak, ta cegła ( ZENDRA ) naprawdę jest przepiękna. Moja ulubienica. W sumie w tych cenach ( teraz u nas na Allegro za 0,70 zł netto za 1 szt. ) to o takim stylu ( rustykalny, gotyk itd. ) innych cegieł to można sobie tylko pomarzyć. Konkurencja za takie cegły liczy sobie od 1,45 zł do 4 zł netto za sztukę. No nieeeeeee, ale Wy się ostatnio włóczycie p całym świecie, hahahaha ! A na poważnie : MIŁEGO WYPOCZYNKU ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 13.09.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 cześć forumowicze napiszcie proszę o co chodzi ze słynnym na forum panem Damianem..(tel. 69530585) z tego co pamiętam z forum, to że część forumowiczów go bardzo poleca, a część go przeklina (nie umiem teraz na szybko odnaleźć tych wpisów, chyba wyszukiwanie nie działa tu najlepiej, albo ja nie potrafię się nim posługiwać) w każdym razie - poradźcie czy go zatrudniać do tynków wewn.? i czym tak nabroił? p.s. halina46 - Pan Marek zakończył u mnie budowę dachu (z Twojego polecenia) - i polecam go dalej, pozdrawiam Cieszy mnie to niezmiernie:) Wobec zadowolenia z dachu polecam również ekipę od tynków wew. Powołaj się na mnie i wynegocjuj sobie b. dobrą cenę. Tych możesz brać w ciemno- robią ekstra , czyściutko, wesoło i tanio. Poleciłam chyba 7 osobom- wszyscy dziękują,zadowoleni , bez zastrzeżeń. Firma Inco- bud Kuba 513 162 182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 13.09.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Hahaha, Adam, oplułam ekran, hahahaha ! Halinko, ale z Was faaaaajni Rodzice. Super sprawa. No, też tak myślę. Mam nadzieję, że uda nam się wybudować drugi dom- mamy jeszcze jedną córkę Adam, jakbyś był ciutek młodszy-to kto wie? Adopcja takiego fachmana wchodziłaby w grę bez dyskusji. Z moim chłopem stworzylibyście mega ekipę o super umiejętnościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 14.09.2014 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Adam, jakbyś był ciutek młodszy-to kto wie? Adopcja takiego fachmana wchodziłaby w grę bez dyskusji. Z moim chłopem stworzylibyście mega ekipę o super umiejętnościach. popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.09.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 No, też tak myślę. Mam nadzieję, że uda nam się wybudować drugi dom- mamy jeszcze jedną córkę Adam, jakbyś był ciutek młodszy-to kto wie? Adopcja takiego fachmana wchodziłaby w grę bez dyskusji. Ale ja wyglądam młodo - nie wystarczy? Mniej kłopotu będzie - papiery wszystkie sam mogę podpisać Z moim chłopem stworzylibyście mega ekipę o super umiejętnościach. Aaa takie rzeczy - to jeszcze to przemyślę - myślałem że na gotowy dom już przyjdę Pozdro z Korfu!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 15.09.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Ale ja wyglądam młodo - nie wystarczy? Mniej kłopotu będzie - papiery wszystkie sam mogę podpisać Aaa takie rzeczy - to jeszcze to przemyślę - myślałem że na gotowy dom już przyjdę Pozdro z Korfu!!! :) Gotowy dom- to u Ciebie już jest:D My jeszcze mamy sporo do roboty, nie tylko wewnątrz ale głównie obejście plus wykończenie tarasu. Łebski pomocnik by się przydał- za wikt i opierunek:D:D ( kasy brak). A tak BTW :miłego wypoczynku, z pewnością na niego zasłużyliście:yes: Dobrze się macie, nie ma co....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 16.09.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 hejka, zamawiał ktoś z Was moskitiery ramkowe w okolicy Rybnika? przy plastikowych oknach spokojnie te na rzepy dawały radę, na drewnianej ramie jednak nic się nie chce trzymać A komary chcą się wściec:( możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 17.09.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Daga&Adam, pytałam technologa i Szefa o tę cegłę. Na razie grafitowa ( i inne kolory ) nie wchodzi w grę... Na dzień dzisiejszy sprzedajemy w tradycyjnym kolorze... "cegły". Chodzi o sprawy typowo logistyczne : przed zimą chcemy wypchnąć nasze "stare" stany magazynowe, żeby zrobić miejsce w magazynach na nowe produkty ( produkujemy nie tylko cegły tylko również inne ceramiczne cudeńka ) Mamy sporo nowych zamówień ( z całej Europy ) i stąd ta cała akcja. A co za tym idzie, ta dobra cena oraz m.in. nasza aukcja na Allegro : 0,70 zł netto / sztukę. ZENDRA ( moja ulubienica ) : http://images70.fotosik.pl/189/8f712fd7fa0ecefcgen.jpg SMOKE : http://images69.fotosik.pl/189/f067b75c2e6a0068gen.jpg ROQUE : http://images68.fotosik.pl/190/63bfbc857108f100gen.jpg POLECAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatomek 20.09.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Czy możecie polecić kogoś do wykonania instalacji ogrzewania podłogowego i jakąś firmę brukarską ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 20.09.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Chcielibyśmy otynkować chałupę przed zimą, myślałam , żeby zrobić " zwykły "tynk c-w a na to kiedyś dać warstwę wierzchnią już szlachetną ( z kolorem). Ma ktoś namiar na ludzi, który jeszcze tynkują "po staremu" a nie z worka? Tynk mineralny z worka jest troszku drogi, wliczając robociznę wyjdzie jakieś 10-11 tys. a na to na razie nie ma funduszu:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 20.09.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 A... i co jest najbardziej sprawdzone na elewację??? Co tam macie?- pochwalcie się, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts