piejar 11.10.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 sie zajmowało 61 m2 Malmuc skąd wyrwałaś tą zgrabną stópkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.10.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 sie zajmowało 61 m2 tiaaaa a teraz trzeba sie gnieść w 300m domu co? Malmuc skąd wyrwałaś tą zgrabną stópkę? piejar Ty od razu "wyrwałaś" stópka dziewuszki wiek: dni 7 fotos mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.10.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ty od razu "wyrwałaś" stópka dziewuszki wiek: dni 7 fotos mój Achaaaaaa... Nie wiedziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.10.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Cześć ludziska...ja tylko na chwilkę wpadłam się przywitać ... dziś jestem w domku....już nie pamiętam kiedy miałam naprawdę cały wolny dzień Oczywiście pozdrawiam wszystkich, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 12.10.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dzięki za rady, będę nadal czytać i w razie czego pytać. Teraz jestem na etapie studni, życzę powodzenia Witaj barbarello, my tez nowi na forum. Jak jesteście na etapie studni, to naprawdę nie jest źle !. Bo my jeszcze na etapie czytania forum A tak poza tym, to witam wszystkich. Strasznie chcielibyśmy już budować, ale co zrobić, jeszcze musimy tu troszkę posiedzieć na wygnaniu Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbarella 12.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Piejar ja też chcę pooglądać Twoją kuchnię ale jakoś nie wiem gdzie ją pokazałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbarella 12.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ""ja np. robiłam tak: w zależności co było na tapecie dokształcałam się w temacie...i tak po kolei: jak były fundamenty to wszystko o fundamentach na forum przeczytałam.... jak były okna, to o oknach....jak były instalacje...to Sebusia molestowałam na priv już ze mnie taka bestia, że zabierając się za coś muszę mieć wiedzę teoretyczną i tak obryta mogłam dopiero zabierać się za praktykę .... tudzież rozmowy z wykonawcami pozdrawiam, smoczyca"" daggulka bardzo dobra metoda. Dzięki POLECAM WSZYSTKIM POCZąTKUJąCYM. Czekam na papiery z urzędu i czytam forum,a wy ludziska piszcie piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.10.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 no to moze posmiejecie sie ze mną http://pl.youtube.com/watch?v=PjMQ_DBmroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 malmuc...ilekroć ich ogladam w tym numerze, to wyję przed monitorem....są po prostu najlepsi ....zresztą większośc skeczy maja fajnych....jest w nich coś że na sam widok juz mi sie facjata uśmiecha ...no i ten jej śmiech....po prostu the best a ja własnie znalazłam opiekunkę dla mojej Kasi.... która jest przeziębiona i nie może ze mną jechać po południu...a roboty tyle ...dziś muszę pomalowac bramę i słuupy na których jest umocowana na razie jestem w pracy do 12 godzinki, a potem Kasia do cioci, mama na działkę pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 15.10.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 http://piejar.republika.pl/images/100_5077.JPG Tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.10.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Cześ Hanysy- co nowego u Wos - Piejar po wiela je wongli na marcelu ?? - bo mom tu chyntnych... - jo mom z głowy bo hajcuja drzewym Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.10.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Cześć ludziska . Coś pusto tutaj....każdy zarobiony .... ja tez nie wiem w co mam łapy wsadzić Na budowie trza się spiechać coby sie ogrodzic przed zimą... szukam kogoś do wymurowania 4 słupków z klinkieru....kuźwa- mój chop stwierdził coby to zrobił ktoś kto umie a on mu bedzie pomagał (mieszał cement i takie tam)....no i szukam takiego kogoś ....nie znacie? Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.10.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Pomózcie mi bo mam juz szal komórek szqarych - kołkować to moje docieplenie czy nie. 2 elewacje to 4,5 m 2 pozostałe to 8 m. Juz mnie kurw..ica bierze bo nie wiem co myśleć. przyklejony na 8 plackach - (doczytałem się ze żle fachowcy tez sa niejednomyślni - dolne płyty klejone obwodowo + placki) styropian odrywa się od sciany kawałkami - przy czym klej zostaje na ścianie z drobinami płyty styropianowej. Kazda płyta jest opiankowana po obwodzie - tak więc sam kuźwa nie wiem co mam zrobic??? Dajcie mi jakieś mądre rozwiązanie. osobićie jestem za tym by nie kolkować- ale sumienie mnie gryzie że może powinienem ??? sebo88877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.10.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ja bym kołkował .....to nie jest powalający koszt, trocha roboty ino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.10.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Cześć ludziska . Coś pusto tutaj....każdy zarobiony .... ja tez nie wiem w co mam łapy wsadzić Na budowie trza się spiechać coby sie ogrodzic przed zimą... szukam kogoś do wymurowania 4 słupków z klinkieru....kuźwa- mój chop stwierdził coby to zrobił ktoś kto umie a on mu bedzie pomagał (mieszał cement i takie tam)....no i szukam takiego kogoś ....nie znacie? Pozdrawiam, smoczyca. kto na jesień grodzi ...... u mnie z klinkieru muruje .............. moja połowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.10.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Pomózcie mi bo mam juz szal komórek szqarych - kołkować to moje docieplenie czy nie. 2 elewacje to 4,5 m 2 pozostałe to 8 m. Juz mnie kurw..ica bierze bo nie wiem co myśleć. przyklejony na 8 plackach - (doczytałem się ze żle fachowcy tez sa niejednomyślni - dolne płyty klejone obwodowo + placki) styropian odrywa się od sciany kawałkami - przy czym klej zostaje na ścianie z drobinami płyty styropianowej. Kazda płyta jest opiankowana po obwodzie - tak więc sam kuźwa nie wiem co mam zrobic??? Dajcie mi jakieś mądre rozwiązanie. osobićie jestem za tym by nie kolkować- ale sumienie mnie gryzie że może powinienem ??? sebo88877 Wongli drogi jak cholera. Ekogroszek po 479 PLN. Miał coś poniżej 300 - jak będę w pobliżu to strzelę foto Co do kołkowania - koszt prawie żaden a spokojna głowa. Czy z Twojego opisu wynika, że ten styropian Ci odpada? Jak odpada to chyba odpowiedź jest jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.10.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 no właśnie mnie tez przeganiają ludzie, że na jesien mam sie nie grodzic i w ogóle w adwencie nie przeprowadzac jamles gdybym nie wiedziała gdzie mieszkasz tobym podejrzewała, że pracuje z Twoją żoną koleżanka z pracy własnie jest na urlopie i klinkieruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.10.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Wongli drogi jak cholera. Ekogroszek po 479 PLN. a skąd i gdzie ? człeku szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.10.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Pomózcie mi bo mam juz szal komórek szqarych - kołkować to moje docieplenie czy nie. 2 elewacje to 4,5 m 2 pozostałe to 8 m. Juz mnie kurw..ica bierze bo nie wiem co myśleć. przyklejony na 8 plackach - (doczytałem się ze żle fachowcy tez sa niejednomyślni - dolne płyty klejone obwodowo + placki) styropian odrywa się od sciany kawałkami - przy czym klej zostaje na ścianie z drobinami płyty styropianowej. Kazda płyta jest opiankowana po obwodzie - tak więc sam kuźwa nie wiem co mam zrobic??? Dajcie mi jakieś mądre rozwiązanie. osobićie jestem za tym by nie kolkować- ale sumienie mnie gryzie że może powinienem ??? sebo88877 Wongli drogi jak cholera. Ekogroszek po 479 PLN. Miał coś poniżej 300 - jak będę w pobliżu to strzelę foto Co do kołkowania - koszt prawie żaden a spokojna głowa. Czy z Twojego opisu wynika, że ten styropian Ci odpada? Jak odpada to chyba odpowiedź jest jasna. No właśnie ze trzimo jak cholera i sie zastanawiom czy to diblować ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.10.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ekogroszek z Chwałowic po 479 niestety. Mnie udało się kupić jeszcze po 360 . Sebo - gdzieś widziałem info jakie powierzchnie trzeba diblować. Jeżeli to jest 4 m2 to se daruj. Nie wiem co oznacza te 8 - czy m2 czy wysokość. Ja mam np balkon ocieplony od spodu, ok 5 m2 bez żadnych dibli, grubość styro 3 albo 5 cm (nie pomnju). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts