sebo8877 06.07.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 No bernardo gratuluja decyzji Sellim nasroł eś mu pod tyn okolnik ??? Znaczy sie tymu somsiadowi Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.07.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 jeszcze ni ... ale z tego co mi wiadomo- to prawie szuko kwitow na wywoz szamba z tego co ptaszki cwierkają to jutro mu montują podlicznik na słupie -podobno lubi se trocha prondu do siebie przytulic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.07.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 No z tymi kwitkami to jak domniemom może miec problym z tym prondym tez - dobrze chamowi Wiem ze nie życzy się źle ale - na chama trza chama sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.07.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Tu była reklama Sie Pytam gdzie jest ADMINISTRATOR !!!!! Sebo8877 Załatwione pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.07.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Tu była reklama Sie Pytam gdzie jest ADMINISTRATOR !!!!! Sebo8877 Załatwione pozdrawiam Edzia ORMO czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Tu była reklama Sie Pytam gdzie jest ADMINISTRATOR !!!!! Sebo8877 Załatwione pozdrawiam Edzia ORMO czuwa Nawt na urlopie i pozdrawia spod Suwałk Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 07.07.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam wszystkich, wprawdzie buduje w Zernicy, a to blizej Gliwic niz Rybnika, ale jak dotad swoja budowe zaopatruje glownie w Rybniku. I mam do kolegow Rybniczan prosbe, czy mozecie podac namiary na dobrych (sprawdzonych i niedrogich) instalatorow CO (piec eko-gorszek) oraz systemow alarmowych. Z gory dzieki i pozdr, Rafal w zernicy czyli gdzie ..... bom jeszcze z zernicy jest Witam, ja buduje dom na Lesnej, a ty gdzie mieszkasz? I dlaczego opuszczasz Zernice? Przy okazji ponawiam pytanie o solidnych i niedrogich instalatorow systemow alarmowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.07.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Tu była reklama Sie Pytam gdzie jest ADMINISTRATOR !!!!! Sebo8877 Załatwione pozdrawiam Edzia No i proszę o wilku mowa a wilu tuż tuż Pozdrawiam sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 07.07.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Nie macie namiarów na jakiegoś geologa, który mi zbada poziom wód gruntowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 07.07.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 ja zalatwiam wszystko w A.G.Projekt p.Pańczyka w Rybnikumoze tam zapytajhttp://www.rybnik.com.pl/index.php/katalog&pT=list&sP=CONTENT,objectID,2899tu gdzies jest namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Nie macie namiarów na jakiegoś geologa, który mi zbada poziom wód gruntowych. jeżeli potrzebna jest pieczątka to może na którejś kopalni w miernictwie popytam na "Knurowie", ale to dopiero po weekendzie a UM nie ma wykazu geologów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.07.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Czy miał ktoś do czyneinia z firmą IDZIMAR z Rydułtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.07.2006 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Nie miałem. Jak będziesz miał doświadczenia to daj znać, może też skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 10.07.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Czy miał ktoś do czyneinia z firmą IDZIMAR z Rydułtów A z firma LEKMARK z Rybnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 10.07.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Nie macie namiarów na jakiegoś geologa, który mi zbada poziom wód gruntowych. jeżeli potrzebna jest pieczątka to może na którejś kopalni w miernictwie popytam na "Knurowie", ale to dopiero po weekendzie a UM nie ma wykazu geologów oj pieczatka to chyba nie wystarczy - trzeba tez ponoć nanieść tą przyszłą oczyszczalnię na mapkę i coś tam jeszcze wypełnić. ale będę wdzięczna jak zpytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.07.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Zasiadam do wyceny Autostrady w naszym regionie - Sośnica - Bełk - 15 km czas realizacji 24 miesiące. No ludziska rozwijamy się 15 km w 2 lata niewykonalne - samych nasypów jet prawie 2 000 000 m3 Podejrzewam ze z 2 lat zrobi sie 4 Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.07.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Nie macie namiarów na jakiegoś geologa, który mi zbada poziom wód gruntowych. jeżeli potrzebna jest pieczątka to może na którejś kopalni w miernictwie popytam na "Knurowie", ale to dopiero po weekendzie a UM nie ma wykazu geologów oj pieczatka to chyba nie wystarczy - trzeba tez ponoć nanieść tą przyszłą oczyszczalnię na mapkę i coś tam jeszcze wypełnić. ale będę wdzięczna jak zpytasz. więc jest u nas jeden hydrogeolog, który robi takie rzeczy, ale do piątku jest na urlopie, jeżeli nikogo nie znajdziesz to daj znać postaram się pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 11.07.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 ja zalatwiam wszystko w A.G.Projekt p.Pańczyka w Rybniku moze tam zapytaj http://www.rybnik.com.pl/index.php/katalog&pT=list&sP=CONTENT,objectID,2899 tu gdzies jest namiar Ale zalatwiasz na pewno ten dokument (określający poziom wód gruntowych) który trzeba złożyć w UM? Dzwoniłam tam i pani zrobiła wielkie oczy że niby oni coś takiego robią...... chyba zrobię papiery na geologa bo sama sobie to szybciej wykonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 11.07.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Zasiadam do wyceny Autostrady w naszym regionie - Sośnica - Bełk - 15 km czas realizacji 24 miesiące. No ludziska rozwijamy się 15 km w 2 lata niewykonalne - samych nasypów jet prawie 2 000 000 m3 Podejrzewam ze z 2 lat zrobi sie 4 Sebo8877 Nawet tak nie mów. Już mnie zaczyna bolić głowa na myśl o "syfie" i utrudnieniach przez 4 lata . Mam 500m do węzłą Dębieńsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 11.07.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 ja zalatwiam wszystko w A.G.Projekt p.Pańczyka w Rybniku moze tam zapytaj http://www.rybnik.com.pl/index.php/katalog&pT=list&sP=CONTENT,objectID,2899 tu gdzies jest namiar Ale zalatwiasz na pewno ten dokument (określający poziom wód gruntowych) który trzeba złożyć w UM? Dzwoniłam tam i pani zrobiła wielkie oczy że niby oni coś takiego robią...... chyba zrobię papiery na geologa bo sama sobie to szybciej wykonam sorki ale ja tam wszystko zalatwiam myslalem ze te tez zalatwiaja ja mam otrzymac od tej firmy got papiery dla ekipy budowlanej jeszcze raz sorki nie wiedzialem jak widac wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts