Brysia8 03.08.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Hej Spróbuj moją,polecam szczerze,od razu do SSO ale nie wiem jak u nich z terminami. Marek Depo,wklep w google. Już znalazłem nr.695-375-955 Dzięki za namiar- projekt wysłany, zobaczymy co wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 06.08.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Domek ślicznie otynkowany - tynkarze Kuby są nie do pobicia:D Kto szuka tynkarzy i wylewkarzy- polecam tę firmę- są naprawdę świetni. Apacz- mieszkacie już? A można prosić namiary ? Pewnie były nie raz, ale tu sie kiepsko wyszukuje... EDIT: eee, ale to tynki wewnętrzne ? Ja szukam kogoś od elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 06.08.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Polećcie jakiegoś dobrego majstra od płyty fundamentowej. Możemy prace już zaczynać a ekipy brak. Później szukać na SSO wraz z stropem żelbetowym. Miejsce: Orzesze 43-180. Mogę polecić swoją ekipę z Gliwic http://www.zumi.pl/2673039,Zakbud_S.C._Tadeusz_Magda_Waldemar_Zaczek,Gliwice,firma.html Nieczęsto sie zdążą, by ekipy budowlane chwaliły swoich poprzedników, ale w moim przypadku zarówno wylewkarze, tynkarze, czy ekipa od okien chwaliły poziomy, kąty, równość ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 06.08.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Przepraszam za dubla, ale tu jednak więcej osób zagląda: Sprzedam styropian białyAustrotherm 20 lub Swisspor 20 cm.Austrotherm ma lambdę 0.04. Swisspor 0.038. Mam cztery paczki, w każdej są trzy płyty 1x0.5 mCena - 66% aktualnej ceny na Allegro Sprzedam tez metalowe, zamykane na wkładkę patentową drzwi budowlane.Drzwi są regulowane, można dostosować je do otworów o różnej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brysia8 09.08.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Mogę polecić swoją ekipę z Gliwic http://www.zumi.pl/2673039,Zakbud_S.C._Tadeusz_Magda_Waldemar_Zaczek,Gliwice,firma.html Nieczęsto sie zdążą, by ekipy budowlane chwaliły swoich poprzedników, ale w moim przypadku zarówno wylewkarze, tynkarze, czy ekipa od okien chwaliły poziomy, kąty, równość ścian. Dzięki Ci wielkie - do nich się zwróciłam miesiąc temu, zwleka z odpowiedzią, niestety, chyba sie nie podejmie. Pytałam Cię kiedyś na PW o ekipę, bo chwaliłeś ich bardzo. Dzięki i miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 13.08.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Witam, Mam pytanie, czy komuś nie zostało odrobinę farby Dekoral CZEKOFASHION? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 30.08.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Witam, po przerwiePytanie mam czym zabezpieczyć krawężnik przy skarpie?? Czy samo zabetonowanie wystarczy, czy czym za zbroić??Na razie murku oporowego nie będzie, bo to musiałby być porządny mur oporowy 20x2m więc pozostaje skarpa, jeszcze nie zagospodarowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewqq 10.09.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Witam,gdzie kupie tynki FOVEO w Rybnik-Gliwice? mam juz klejem foveo zaciagnieta styr+siatka, ale wykonawca nie przyszedl w tym roku skonczycMam plan ogrodzenie z silikatow otynkowac tak jak dom (tynk silkonowy w planie), wiec na moje rozumowanie(?) na ten mur musze nalozyc siatke i klej? i dwa: gdzie kupie kamienie biale w wielkosci piesci dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasy1 15.09.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Witam, gdzie kupie tynki FOVEO w Rybnik-Gliwice? mam juz klejem foveo zaciagnieta styr+siatka, ale wykonawca nie przyszedl w tym roku skonczyc Mam plan ogrodzenie z silikatow otynkowac tak jak dom (tynk silkonowy w planie), wiec na moje rozumowanie(?) na ten mur musze nalozyc siatke i klej? i dwa: gdzie kupie kamienie biale w wielkosci piesci dziecka? Tynkii Foveo kuisz w firmie Lubar na ul.Konarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasy1 15.09.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Sprzedam tynki silikatowe Baumit w kolorze 3105/kawa z mlekiem/na okolo 200 m2.Atrakcyjna cena!Kontakt 790777464 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubus2907 17.09.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 jakby ktos mial folie po welnie z isovera to biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basik2004 24.09.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Witam, gdzie kupie tynki FOVEO w Rybnik-Gliwice? mam juz klejem foveo zaciagnieta styr+siatka, ale wykonawca nie przyszedl w tym roku skonczyc Mam plan ogrodzenie z silikatow otynkowac tak jak dom (tynk silkonowy w planie), wiec na moje rozumowanie(?) na ten mur musze nalozyc siatke i klej? i dwa: gdzie kupie kamienie biale w wielkosci piesci dziecka? tynki Foveo w dobrej cenie w Platformie Budowlanej w Czeladzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 28.09.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 po dlugim czasie wracam na forum dlugo mnie tu nie bylo ale potrzebuje pomocy!!! Moze ktos bedzie mial jakies informacje w temacie. A temat... nietypowy... nasza wiezba dachowa zostala zaatakowana przez Spuszczela pospolitego... dziurawi nam wiezbe... jak sie tego cholerstwa pozbyc... moze ktos mial z czyms podobnym do czynienia i zna kogos kto skutecznie to wytepi??? Za chwile nam dach spadnie na glowe :/ Domek nowy, a tu taki pasazer na gape z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aklow 06.10.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 witajcie czy możecie mi polecić kogoś do tynków wewnętrznych? musimy otynkować kawałek ściany przed zamontowaniem bramy garażowej i jeden tynkarz nas olał nie dojechał nawet żeby zobaczyć co i jak więc szukam następnego... pomóżcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewqq 16.10.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 witajcie czy możecie mi polecić kogoś do tynków wewnętrznych? musimy otynkować kawałek ściany przed zamontowaniem bramy garażowej i jeden tynkarz nas olał nie dojechał nawet żeby zobaczyć co i jak więc szukam następnego... pomóżcie proszę dobrze to znam, mi 3 nie podjechalo... wiec dom nieotynkowany, mam nadzieje ze na wiosne skonczymy elewacje bo nie mam juz sil do tych fachowcow a potem trzeba sie zabrac za ogrod i mam pytanie: kliniec/tluczen to gdzie kupie najtaniej z dowozem? koniecznie musi nie obdzierac kolan dzieciom bo chce zeby polezal u nas dluzej bo nie chce mi sie ukladac kostki a podoba mi sie efekt (u innych) wiec najlepiej zeby byl kilkanascie lat przynajmniej. Na sciazke i taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewqq 16.10.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 witajcie czy możecie mi polecić kogoś do tynków wewnętrznych? musimy otynkować kawałek ściany przed zamontowaniem bramy garażowej i jeden tynkarz nas olał nie dojechał nawet żeby zobaczyć co i jak więc szukam następnego... pomóżcie proszę dobrze to znam, mi 3 nie podjechalo... wiec dom nieotynkowany, mam nadzieje ze na wiosne skonczymy elewacje bo nie mam juz sil do tych fachowcow a potem trzeba sie zabrac za ogrod i mam pytanie: kliniec/tluczen to gdzie kupie najtaniej z dowozem? koniecznie musi nie obdzierac kolan dzieciom bo chce zeby polezal u nas dluzej bo nie chce mi sie ukladac kostki a podoba mi sie efekt (u innych) wiec najlepiej zeby byl kilkanascie lat przynajmniej. Na sciazke i taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 23.10.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Jeśli ktoś chciałby zabezpieczyć swój dom na etapie budowy /co polecam/, to chętnie odstąpię swój używany i w pełni sprawny alarm /istnieje możliwość montażu/. W zestawie: obudowa, akumulator, syrena, klawiatura, centrala, czujniki. Cena 500 zł za komplet [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 06.11.2015 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 dobrze to znam, mi 3 nie podjechalo... wiec dom nieotynkowany, mam nadzieje ze na wiosne skonczymy elewacje bo nie mam juz sil do tych fachowcow a potem trzeba sie zabrac za ogrod i mam pytanie: kliniec/tluczen to gdzie kupie najtaniej z dowozem? koniecznie musi nie obdzierac kolan dzieciom bo chce zeby polezal u nas dluzej bo nie chce mi sie ukladac kostki a podoba mi sie efekt (u innych) wiec najlepiej zeby byl kilkanascie lat przynajmniej. Na sciazke i taras Ja kupowałam w firmie Kosider Czesław 44-340 Godów; Dworcowa 6 Telefon:32 476 51 17 Mam super fajny tłuczeń granitowy, ubity na płasko- zamiast kostki jest idealny. Pan przywiózł na miejsce, bez problemu dowiózł ile zabrakło. Polecam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 06.11.2015 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Do tynkowania spróbuj u Kuby Sachy 513 162 182. Jest dobry i terminowy. Jakość usługi 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 14.11.2015 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Mam do odsprzedania 5 kompletów włączników/wyłączników do rolet/żaluzji firmy Karlik. Na komplet składa się włącznik/wyłącznik + ramka. Towar jest nowy, oryginalnie zapakowany. Zainteresowanych proszę o kontakt 784 606 034. Dla forumowiczów negocjacja cen oczywiście jak najbardziej możliwa http://olx.pl/oferta/wlacznik-wylacznik-sterowanie-do-zaluzji-rolet-CID628-IDcDQyx.html#2c7ddd5cb5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts