Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Domek ślicznie otynkowany - tynkarze Kuby są nie do pobicia:D Kto szuka tynkarzy i wylewkarzy- polecam tę firmę- są naprawdę świetni.

Apacz- mieszkacie już?

A można prosić namiary ? Pewnie były nie raz, ale tu sie kiepsko wyszukuje...

EDIT: eee, ale to tynki wewnętrzne ? Ja szukam kogoś od elewacji ;)

Polećcie jakiegoś dobrego majstra od płyty fundamentowej.

Możemy prace już zaczynać a ekipy brak.

Później szukać na SSO wraz z stropem żelbetowym. Miejsce: Orzesze 43-180.

Mogę polecić swoją ekipę z Gliwic

http://www.zumi.pl/2673039,Zakbud_S.C._Tadeusz_Magda_Waldemar_Zaczek,Gliwice,firma.html

Nieczęsto sie zdążą, by ekipy budowlane chwaliły swoich poprzedników, ale w moim przypadku zarówno wylewkarze, tynkarze, czy ekipa od okien chwaliły poziomy, kąty, równość ścian.

Przepraszam za dubla, ale tu jednak więcej osób zagląda:

Sprzedam styropian białyAustrotherm 20 lub Swisspor 20 cm.

Austrotherm ma lambdę 0.04. Swisspor 0.038.

Mam cztery paczki, w każdej są trzy płyty 1x0.5 m

Cena - 66% aktualnej ceny na Allegro

Sprzedam tez metalowe, zamykane na wkładkę patentową drzwi budowlane.

Drzwi są regulowane, można dostosować je do otworów o różnej wysokości.

Mogę polecić swoją ekipę z Gliwic

http://www.zumi.pl/2673039,Zakbud_S.C._Tadeusz_Magda_Waldemar_Zaczek,Gliwice,firma.html

Nieczęsto sie zdążą, by ekipy budowlane chwaliły swoich poprzedników, ale w moim przypadku zarówno wylewkarze, tynkarze, czy ekipa od okien chwaliły poziomy, kąty, równość ścian.

Dzięki Ci wielkie - do nich się zwróciłam miesiąc temu, zwleka z odpowiedzią, niestety, chyba sie nie podejmie.

Pytałam Cię kiedyś na PW o ekipę, bo chwaliłeś ich bardzo.

Dzięki i miłego!

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam,

gdzie kupie tynki FOVEO w Rybnik-Gliwice? mam juz klejem foveo zaciagnieta styr+siatka, ale wykonawca nie przyszedl w tym roku skonczyc

Mam plan ogrodzenie z silikatow otynkowac tak jak dom (tynk silkonowy w planie), wiec na moje rozumowanie(?) na ten mur musze nalozyc siatke i klej?

i dwa: gdzie kupie kamienie biale w wielkosci piesci dziecka?

Witam,

gdzie kupie tynki FOVEO w Rybnik-Gliwice? mam juz klejem foveo zaciagnieta styr+siatka, ale wykonawca nie przyszedl w tym roku skonczyc

Mam plan ogrodzenie z silikatow otynkowac tak jak dom (tynk silkonowy w planie), wiec na moje rozumowanie(?) na ten mur musze nalozyc siatke i klej?

Tynkii Foveo kuisz w firmie Lubar na ul.Konarskiego

Witam,

tynki Foveo w dobrej cenie w Platformie Budowlanej w Czeladzi

po dlugim czasie wracam na forum :) dlugo mnie tu nie bylo ale potrzebuje pomocy!!! Moze ktos bedzie mial jakies informacje w temacie. A temat... nietypowy... nasza wiezba dachowa zostala zaatakowana przez Spuszczela pospolitego... dziurawi nam wiezbe... jak sie tego cholerstwa pozbyc... moze ktos mial z czyms podobnym do czynienia i zna kogos kto skutecznie to wytepi??? Za chwile nam dach spadnie na glowe :/ Domek nowy, a tu taki pasazer na gape :( z gory dzieki

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
witajcie :)

czy możecie mi polecić kogoś do tynków wewnętrznych? musimy otynkować kawałek ściany przed zamontowaniem bramy garażowej i jeden tynkarz nas olał :mad: nie dojechał nawet żeby zobaczyć co i jak więc szukam następnego... pomóżcie proszę

dobrze to znam, mi 3 nie podjechalo... wiec dom nieotynkowany, mam nadzieje ze na wiosne skonczymy elewacje bo nie mam juz sil do tych fachowcow

a potem trzeba sie zabrac za ogrod i mam pytanie:

kliniec/tluczen to gdzie kupie najtaniej z dowozem? koniecznie musi nie obdzierac kolan dzieciom bo chce zeby polezal u nas dluzej bo nie chce mi sie ukladac kostki a podoba mi sie efekt (u innych) wiec najlepiej zeby byl kilkanascie lat przynajmniej. Na sciazke i taras

witajcie :)

czy możecie mi polecić kogoś do tynków wewnętrznych? musimy otynkować kawałek ściany przed zamontowaniem bramy garażowej i jeden tynkarz nas olał :mad: nie dojechał nawet żeby zobaczyć co i jak więc szukam następnego... pomóżcie proszę

dobrze to znam, mi 3 nie podjechalo... wiec dom nieotynkowany, mam nadzieje ze na wiosne skonczymy elewacje bo nie mam juz sil do tych fachowcow

kliniec/tluczen to gdzie kupie najtaniej z dowozem? koniecznie musi nie obdzierac kolan dzieciom bo chce zeby polezal u nas dluzej bo nie chce mi sie ukladac kostki a podoba mi sie efekt (u innych) wiec najlepiej zeby byl kilkanascie lat przynajmniej. Na sciazke i taras

• 2 weeks później...

Ja kupowałam w firmie Kosider Czesław 44-340 Godów; Dworcowa 6

Telefon:32 476 51 17

Mam super fajny tłuczeń granitowy, ubity na płasko- zamiast kostki jest idealny. Pan przywiózł na miejsce, bez problemu dowiózł ile zabrakło. Polecam:D

Mam do odsprzedania 5 kompletów włączników/wyłączników do rolet/żaluzji firmy Karlik. Na komplet składa się włącznik/wyłącznik + ramka. Towar jest nowy, oryginalnie zapakowany. Zainteresowanych proszę o kontakt 784 606 034. Dla forumowiczów negocjacja cen oczywiście jak najbardziej możliwa ;) http://olx.pl/oferta/wlacznik-wylacznik-sterowanie-do-zaluzji-rolet-CID628-IDcDQyx.html#2c7ddd5cb5