Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

Mam do odsprzedania 5 kompletów włączników/wyłączników do rolet/żaluzji firmy Karlik. Na komplet składa się włącznik/wyłącznik + ramka. Towar jest nowy, oryginalnie zapakowany. Zainteresowanych proszę o kontakt 784 606 034. Dla forumowiczów negocjacja cen oczywiście jak najbardziej możliwa ;) http://olx.pl/oferta/wlacznik-wylacznik-sterowanie-do-zaluzji-rolet-CID628-IDcDQyx.html#2c7ddd5cb5

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Gość Arturo72
Jezeli taki jestes fachowiec od elektryki jak od PRu to strzezcie sie wszyscy przed tym panem :D

Daga ale wyładniałaś ;)

Ale masz rację,sądzę,że nikt nie da się złapać na tak ewidentną autoreklamę :)

• 1 month później...
  • 4 weeks później...
Witam, jaką firmę polecacie do montażu instalacji alarmowej. Nam firma na dom 160 m kw z 13 czujkami otwarcia nawierzchniowymi i 9 czujkami ruchu PIR, z modułem powiadamiania GSM wyceniła 6 000 w tym montaż 2500. Czy to dużo? W zakładce NAmiary na wykonawców nie mogę żadnego polecanego od alarmów znaleźć

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
Rączkami, rączkami! Przyklipsowałem u siebie ze 3km rury ;) Się zachciewa urządzonek :p

Daga,

Ja wiem że tak można, i jeśli nie znajdę innego wyjścia to pewnie tak to właśnie zrobię, Jednak jeśli mogę sobie ułatwić pracę, to staram się szukać takich rozwiązać żeby dobrze zrobić ale się nie narobić :)

Witam, jestem tutaj nowy. Pewnie jeszcze będzie kilkanaście moich postów, z racji tego, że właśnie zaczynam budowę. Pierwsze moje pytanie dotyczy projektu i ceny. Dom dwurodzinny, ale nie bliźniak. Częściowo podpiwniczony, dwie kotłownie, dwa niezależne garaże. Jedna częśc tylko parterowa ma zawierać dwie sypialnie, salon, kuchnię i łazienkę. Druga część na parterze tylko salon, kuchnia i łazienka, z tej mniejszej częsci domu, schody na górę i cała góra należeć ma do tej "mniejszej" , "drugiej" częsci domu. Dach czterospadowy. Garaże na wysokości piwnicy.

Wiadomo, że cięzko jest znaleźć gotowy projekt takiego domu, więc trzeba liczyć się z projektem indywidualnym. Może orientujecie się ile to możesz kosztować?

Byłem u architekta i wstępnie powiedział mi ok. 7500. To dobra cena? Pozdrawiam :)