selimm 25.10.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 SieMa Ludki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 cześć, Selimm pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.10.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ja podejrzewam, że się jeszcze pociągnie.... tak to jest jak sie kogoś siłą od żłoba odciąga ale to nie powód żeby Piejar nas opuszczał.... forum tworzą ludzie tacy jak my .... pozdrawiam, smoczyca nie napisałam, ze Piejar ma nas opuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ale on sam się wcześniej zastanawiał pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.10.2007 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 SieMa Ludki Cześć Hanysie z Hanysowa. Czy stres poprzeprowadzkowy już minął ? Pogłoski o moim odejściu z forum są mocno przesadzone . Spadek aktywności wynika z braku net-a w domu (tepsa daje ciała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.10.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 ludzie!gdzie mozna TANIO kupić zbiornik na szambo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.10.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 ludzie! gdzie mozna TANIO kupić zbiornik na szambo ? kanalizacji u Ciebie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.10.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 ludzie! gdzie mozna TANIO kupić zbiornik na szambo ? kanalizacji u Ciebie nie będzie no będzie, nawet mam juz drogę rozkopaną i sa tuż tuż pytanie tylko kiedy ją uruchomią tzn w planach jest za rok, ale ja chciałabym sie wczesniej wprowadzić a może znacie kogoś kto ma do sprzedania taki używany zbiornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lee28 27.10.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Zna ktoś jakąś firme z Rybnika najlepiej (lub z miast sasiednich) zajmujacych sie wentylacja (a konkretnie wentylacja mechaniczna - rekuperator + GWC-gruntowy wymiennik ciepla + ewentualnie DGP - kominek z rozprowadzeniem ciepła) ? Dzisiaj mam dostać wstepny projekt i powoli chcialbym sie konsultować w sprawie wentylacji z przyszlym wykonawca systemu (ciocia co mi robi projekt, nie siedzi w tym temacie, wiec pewnie bede musial caly projekt wentylacji zrobic) moze ktos bedzie wiedziec? ? http://www.karbon.com.pl http://www.proklima.pl , dostałem od obydwu firm wyceny, karbon robi na daikinach, proklima na bartoszach. Ale w końcu projekt sobie zrobiłem sam, i całą wentylację mechaniczną wykonam sam z tatą i bratem, dużo tego nie jest a zaoszczędzić można 5 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.10.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Prondowy , teraz jest lenistwo nic więcej ...i porcja nauki -jak poprawnie powinna funkcjonować brama wjazdowa - trzeba edukować tych naszych wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 29.10.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Prondowy , teraz jest lenistwo nic więcej ... i porcja nauki -jak poprawnie powinna funkcjonować brama wjazdowa - trzeba edukować tych naszych wykonawców U mnie tez jest lenistwo ale... w planach na I kw 2008 . Dużo do zrobienia mi nie zostało a nie chcę zostawiać rozgrzebanego. Btw - może jeszcze pamiętasz czy do odbioru miałeś jakieś ekstra papiery od elektryka? Oświadczenie czy cos takiego ? (pomiary?) Myślałem że wystarczy samo podłączenie do sieci (i związane z tym papiery ) ale ponoć trzeba coś ponad to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Prondowy , teraz jest lenistwo nic więcej ... i porcja nauki -jak poprawnie powinna funkcjonować brama wjazdowa - trzeba edukować tych naszych wykonawców U mnie tez jest lenistwo ale... w planach na I kw 2008 . Dużo do zrobienia mi nie zostało a nie chcę zostawiać rozgrzebanego. Btw - może jeszcze pamiętasz czy do odbioru miałeś jakieś ekstra papiery od elektryka? Oświadczenie czy cos takiego ? (pomiary?) Myślałem że wystarczy samo podłączenie do sieci (i związane z tym papiery ) ale ponoć trzeba coś ponad to. oświadczenie elektryka, że zrobione ok., chyba kopia jego uprawnień i pomiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.10.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Coś tam elektryk musiał podpisać ...skleroza odbiór mam zrobiony nikt się nie pojawił teraz mam bramę ocynkowaną która gnije nie domyka sie ciężko chodzi - gość twierdzi że to normalne i że 2600 się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.10.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Coś tam elektryk musiał podpisać ...skleroza odbiór mam zrobiony nikt się nie pojawił teraz mam bramę ocynkowaną która gnije nie domyka sie ciężko chodzi - gość twierdzi że to normalne i że 2600 się należy To wszystko sprawa PIS-u Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 29.10.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Coś tam elektryk musiał podpisać ...skleroza odbiór mam zrobiony nikt się nie pojawił teraz mam bramę ocynkowaną która gnije nie domyka sie ciężko chodzi - gość twierdzi że to normalne i że 2600 się należy To wszystko sprawa PIS-u Sebo8877 Te ... dej se pozór. CBA jeszcze nie zlikwidowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.10.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 cześć ludziska pytanko mam.... znalazłam jednak kogoś do wymurowania tych słupków z klinkieru ... i mam do Was pytanko ... podobają mi się takie słupki bez fug... z przerwą pomiedzy cegłami - więc czy brak fug wpłynie jakoś ujemnie na całokształt? i następne pytanko ... sąsiadowi komin murowali na zwykłej zaprawie z dodatkiem takiego cuda jak "czerń żelazowa" (chyba dobrze usłyszałam )....to cudo daje kolor ....czy ktos coś słyszał i ma jakies doświadczenia ? o 10 mam spotkanie na budowie z chłopkiem od tych słupków...więc jeśli ktoś jest to plissss... pomóżcie pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 pewnie googlowałaś http://www.pigmenty-nieorganiczne.pl/Black_318.htm a zwykła zaprawa to chyba nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no właśnie, jamles... czytałam, czytałam pytam o doświadczenia, bo sąsiad ma i nic mi się z tym kominem nie dzieje... ale jedna jakółka wiosny nie czyni jak wiemy no i zobacz... ma norrrmalnie komin z klinkieru zwykłej zaprawie z dodatkiem właśnie tego pigmentu .... stoi, ładnie wyglada, wykwitów zero pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.10.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 wróciłam, i kurcze... mam mieszane uczucia, bo chłopak chce za wymurowanie 4 słupków wraz ze zrobieniem fundamentów pod nie 800zeta ... 500 za słupki, 300 za fundamenty ...nawet nie wiem czy to dużo czy mało za tą robotę no, ale gdybyśmy zrobili sami to jednak 800 by zostało w kieszeni.... w końcu chyba nie da się chyba ich aż tak sp.... coby nie dało się na nie patrzeć a co tam u naszych dziewczyn? pozasypiały na zime? pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 wróciłam, i kurcze... mam mieszane uczucia, bo chłopak chce za wymurowanie 4 słupków wraz ze zrobieniem fundamentów pod nie 800zeta ... 500 za słupki, 300 za fundamenty ...nawet nie wiem czy to dużo czy mało za tą robotę no, ale gdybyśmy zrobili sami to jednak 800 by zostało w kieszeni.... w końcu chyba nie da się chyba ich aż tak sp.... coby nie dało się na nie patrzeć a co tam u naszych dziewczyn? pozasypiały na zime? pozdrawiam, smoczyca a ten fundament to tylko stopy pod słupki czy na całej długości a za murowanie 2zł za cegłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts