selimm 05.11.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Oczywiście jak zwykle z otwartymi ramionami witamy "nowych" No a gdzie się "starzy" podziali? Graszka....Malmuc...Akwarysta.... i inni.... ludzie, gdzie jesteście??? pozdrawiam, smoczyca Aaaa o mnie nic strzelam focha i se ide ;p ps. piec kupiłaś już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 no coś Ty, Selimm.... Ciebie nie wymieniałam, bo coś tam bazgrałeś ostatnio i widać Cię było piec kupiłam, mają przywieźć najpóźniej w przyszłym tygodniu ... zastanawiam się co zrobię jak mi go nie będzie chciał kurier do garażu przetransportować..... na plecach nie przeniosę pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.11.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 ... piec kupiłam, mają przywieźć najpóźniej w przyszłym tygodniu ... zastanawiam się co zrobię jak mi go nie będzie chciał kurier do garażu przetransportować..... na plecach nie przeniosę Potwierdzam. Nie przeniesiesz . U nas walczyliśmy chyba w pięciu żeby spuścić toto do kotłowni. Kurde selimm se poszedł. Teraz nie tylko prezydenta trza bedzie przepraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.11.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No, tak....zaniedługo to tu będzie klub przepraszających zamiast klub budujących Piejar...... jak chłopek nie wyrazi chęci wtargania mi go do garażu to klapa .... nie ma u nas 5-ciu chłopa.... a do tego mojemu wysiadł zaś kręgosłup ...norrrmalnie żyć nie umierać pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.11.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 a do tego mojemu wysiadł zaś kręgosłup to Go pogoń .... skąd Ci to mają przywieść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.11.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Kurier - spedytor ma paleciaka - tym paleciakiem zładowyje piec na plac - jak go ładnie poprosisz wwiezie ci go do grażu - ale musisz miec rowno Z tym przepraszaneim to jo żartowołech Never go nie przeprosza Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.11.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Noż własnie , że kuźwa nie mam równo.... bo na podjeżdzie do garażu jest wysypany kamień kopalniany - pod ciężarem się ślizga a nie klinuje.... (ładny kamień który się klinuje sypne se na to dopiero na wiosne ). No i on chyba nie da se rady wjechać tym swoim piździkiem po tym kamieniu pod garaż . Selimm... noż chyba powinieneś wiedzieć skąd Tobie piec przywieźli... ja też mam żeliwniaka z Fakory z łodzi-kupowałam u producenta jadę na budowę pooglądać co tam ciaproki robią... niezapowiedziana kontrola jakości pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.11.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Noż własnie , że kuźwa nie mam równo.... bo na podjeżdzie do garażu jest wysypany kamień kopalniany - pod ciężarem się ślizga a nie klinuje.... (ładny kamień który się klinuje sypne se na to dopiero na wiosne ). No i on chyba nie da se rady wjechać tym swoim piździkiem po tym kamieniu pod garaż . Selimm... noż chyba powinieneś wiedzieć skąd Tobie piec przywieźli... ja też mam żeliwniaka z Fakory z łodzi-kupowałam u producenta jadę na budowę pooglądać co tam ciaproki robią... niezapowiedziana kontrola jakości pozdrawiam, smoczyca No to sorry - 2 ruły stalowe dwie brechy - 3-ech chłopa i piec mosz we pywnicy - moj prawie 390 kg wjechoł tak - było nas dwóch - 3-ci prziszoł na som koniec Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolumb7009 06.11.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witam Chciałbym ,jeszcze w tym roku kupić bloczki fundamentowe - liczę ,że będą tańsze niż w przyszłym.Może wiecie gdzie są najtańsze w okolicy Rybnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.11.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Kolumb...ja kupowałam bloczki fundamentowe w firmie GOMAR w Jastrzębiu (producent)...namiary znajdziesz w necie, zadzwoń i porownaj ceny W Rybniku nie wiem czy przypadkiem Budozbyt nie ma tanio ...też posprawdzaj .... i namiary też w necie znajdziesz. Sebuś.... wpadłam na pomysła ....tato przywiózł mi kiedyś z kopalni 4 role gumy kopalnianej... gruba solidna.... jakbym rozłożyła ją na tym kamieniu to dałoby chyba radę pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Noż własnie , że kuźwa nie mam równo.... bo na podjeżdzie do garażu jest wysypany kamień kopalniany - pod ciężarem się ślizga a nie klinuje.... (ładny kamień który się klinuje sypne se na to dopiero na wiosne ). No i on chyba nie da se rady wjechać tym swoim piździkiem po tym kamieniu pod garaż . Selimm... noż chyba powinieneś wiedzieć skąd Tobie piec przywieźli... ja też mam żeliwniaka z Fakory z łodzi-kupowałam u producenta jadę na budowę pooglądać co tam ciaproki robią... niezapowiedziana kontrola jakości pozdrawiam, smoczyca No to sorry - 2 ruły stalowe dwie brechy - 3-ech chłopa i piec mosz we pywnicy - moj prawie 390 kg wjechoł tak - było nas dwóch - 3-ci prziszoł na som koniec Sebo8877 wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.11.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Bloczki kupowałem w Budozbycie 30.12.2004 . Cena wtedy była przyzwoita ale nie chcę Cię denerwować więc nie podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.11.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Bloczki kupowałem w Budozbycie 30.12.2004 . Cena wtedy była przyzwoita ale nie chcę Cię denerwować więc nie podam dobre, dobre ja też dlatego nie podałam, ale pamiętam , że pierwszą partię kupowałam juz i tak drozszą niż normalnie było....a dwie następne po astronomicznych cenach... i to u producenta ...w hurtowniach było jeszcze drożej pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.11.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Kolumb...ja kupowałam bloczki fundamentowe w firmie GOMAR w Jastrzębiu (producent)...namiary znajdziesz w necie, zadzwoń i porownaj ceny W Rybniku nie wiem czy przypadkiem Budozbyt nie ma tanio ...też posprawdzaj .... i namiary też w necie znajdziesz. Sebuś.... wpadłam na pomysła ....tato przywiózł mi kiedyś z kopalni 4 role gumy kopalnianej... gruba solidna.... jakbym rozłożyła ją na tym kamieniu to dałoby chyba radę pozdrawiam, smoczyca To nic innego jak grubski taśmy - możnej sie potym udo jechac tym paleciokym - sprawa jest tak czy inaczyj nie do okreśłynio zdalnie - okoże sie na miejscu... Te taśmy mogiesz se rozwinyc- bydzies zmiała piykny gumowy lojfer przed chałupom Jamles- jak zawsze mosz recht Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 07.11.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam Chciałbym ,jeszcze w tym roku kupić bloczki fundamentowe - liczę ,że będą tańsze niż w przyszłym.Może wiecie gdzie są najtańsze w okolicy Rybnika ? jak kupowałam w zeszłym roku to najtaniej mieli w Medremie - to jest na obwodnicy m-y Wodzisławską w PKS-em. Pamietam że były wtedy po 2,2-2,4 zł, z tego co sie orientuję teraz są ok. 4 zł. Tel. znajdziesz w necie (np. na rybnik.com.pl). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 07.11.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Oczywiście jak zwykle z otwartymi ramionami witamy "nowych" No a gdzie się "starzy" podziali? Graszka....Malmuc...Akwarysta.... i inni.... ludzie, gdzie jesteście??? pozdrawiam, smoczyca Witam! Pozdrawiamy! Żyjemy, mieszkamy, odbiór bez wizyty Nadzoru. Mamy przyzany numerek - więc nie jesteśmy bezdomni . Teraz z płaczem wydajemy ogromne sumy na mikro rzeczy. Kto to widział, żeby przycisk do geberitu kosztował 350 zł! Nie chce tego przeliczać na bloczki betonowe . Wczoraj kupiłam wreszcie dodatki do łazienki w stylu wieszak na papier toaletowy, na ręczniki itp. Nawet Wam nie powiem ile to wszystko kosztowało.A tu kasy "niet". A tak w ogóle - to Was często podglądam- robiąc sobie przerwę w nauce Stary mózg ponownie uruchomić- to bardzo trudne zadanie.A tu czas goni - egzamin wiosną. P.S. Chyba wybudowaliśmy za duży dom. Strasznie dużo sprzątania. Chyba musimy sobie pomóc jakąś Panią. Ile się teraz płaci za sprzątanie ? To jeszcze raz Was wszystkich pozdrawiam w tej Prawie Nowej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 07.11.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 To ja też wszystkich pozdrawiam. Jakoś ostatnio listopad mnie przygnębia i nie chcę zarażać chandrą.A dziś się okazało, że bezmiar mojej glupoty jest wręcz niesamowity - warunki przyłączenia do sieci gazowej straciły moc dwa tygodnie temu. Więc muszę zacząć tą szopkę od początku. Heeeelp!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 08.11.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 No dzień dobry wszystkim starym i nowym forumowiczom .....ja też podglądam co się tutaj dzieje, ale siedzę cicho bo i nie ma się czym chwalić...... Byle do wiosny Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.11.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dzień Dobry ...a mi zostąło ponoć jeszcze tylko 101 dni... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.11.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 101dni....hm .... to korzystaj, bo potem nie bedziesz wiedział w co masz ręce włożyć pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts