sebo8877 09.11.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Zaproszenie dotyczy również innych zainteresowanych z forum. Nie jestem jeszcze tak zorganizowany jak EDZIA ale ognisko "na stojaka" można zrobić . Jak się ubierze rękawiczki to kije z kiełbaską da się utrzymać. Na imprezę wnętrzową wejdzie spokojnie kilkanaście osób (przetestowane) No i przyłączam się do życzeń dla smoczki a gdzie jesli można wiedzieć jest Twój domek? Tyn synek miyszko w Radlinie /dzielnica Biertułtowy - kole Urzyndu Miasta Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Dagmarka !!! niech spelnia Twe marzenia !!!!! http://www.preisvergleich.org/pimages/Premiumrosen-10-Stk_233__1882_20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.11.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich za życzonka..... żeby jeszcze tak wszystkie chciały się spełnić Froschka...a Ciebie aż tu przywiało? ...dawno Cię nigdzie nie czytałam... czasu malutko , roboty dużo adiqq.... ja brałam w lubarze beton komórkowy....ceny były wtedy jeszcze spoko, aczkolwiek nie dało się już negocjować.... nie wiem jak teraz a z rzeczy na czasie.... mam wytynkowane już pokoje na górze, myślę że jutro skończą górę i zaczną tynkować dół od poniedziałku ....norrrrmalnie mał rzecz a cieszy pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magazyn 09.11.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 witam chciałabym zapytać czy ktoś wie gdzie kupic w okol.Rybnika konglomerat 5-8cm.-widziałam taki blat kuchenny ale w studiach kuchni koszmarnie drogo staram się znależć coś sama.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.11.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 daggulkaJa Tobie tej szybkiej i ciepłej wiosny życzehttp://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/2005_DSCN9652.jpg100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.11.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 dziękuję , kochana .... tyle że 100 lat to mój chop na pewno ze mną by nie wytrzymał ...a szybka wiosna.... barrrdzo by się przydała....i jeszcze ciepła zima ....ale tak to chyba tylko w erze pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2007 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 dziękuję , kochana .... tyle że 100 lat to mój chop na pewno ze mną by nie wytrzymał ...a szybka wiosna.... barrrdzo by się przydała....i jeszcze ciepła zima ....ale tak to chyba tylko w erze pozdrawiam, smoczyca kiery chop do setki do rada , rozumia pięćdziesiątka PS. to mi 2 lata zostało, może z jakimś hokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 10.11.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Najlepszego Daga A ze spraw ogólnych - bylem w Lubarze, bylem w Budozbycie - gdzie jeszcze moge zaniesc projekt w celu zrobienia wyceny materiałowej? pozdrawiam ja miałam najlepszą cenę na beton komórkowy w składzie Mura (Boguszowice) ale potem nadeszły szalone czasy z wariującymi cenami i wszelkie wyceny w łeb wzięły także musiałam kupić w Budozbycie i oczywiście zapomnieć w wszystkich obiecanych wcześniej rabatach. no ale wtedy sie w ogóle cieszyłam że mam materiał. spróbuj jeszcze w Medremie. powodzenia życzę wszystkich początkującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 10.11.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 daga 100 lat!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.11.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 daga 100 lat!!!! dzięki a to zapodaję dla wszystkich to o czym ja gupia baba zapomniałam http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11358/drinki1_330.jpeg pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.11.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 To jo tyn zielony sieknył wczoraj kole 1-nej w nocy - a dzisio mi już pieron nie dwo spać Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulakriss 11.11.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 witam, mieszkamy sobie w Bytomiu i planujemy z malżonkiem i naszym szkrabem budowę domu szkieletowego.... i tu zaczęły sie schody mieliśmy wybraną ekipę i byliśmy przed podpisaniem umowy po czym w piatek dostaliśmy e-maila od gościa, że prawdopodobnie bedzie budował pensjonat i nie da rady wybudować nam domu do tematu mamy wrócić ewentualnie w grudniu ale czas nam niestety ucieka. Proszę Was bardzo jesli macie jakąś zaufaną firmę najlepiej z polecenia lub taką która Wam budowała i jesteście zadowoleni to prosimy o namiar.... czas nam niestety ucieka a mieszkanko mamy małe i trzeba by sie wyprowadzić o swojego domku. Dom mamy bardzo prosty, 135 metrów bez podpiwniczenia, projekt Pana Berezowskiego z góry dziękuje za info [email protected] gg: 1362658 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 12.11.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 he he świat jest mały. My mamy odległy nr chyba 105 będzie. a ja 99 Ewelinka jednak będziemy sąsiadkami My mamy działkę na 103 a nie na 105, zaraz za tym polem, które nas dzieli. A gdzie na 99 cos się buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.11.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 agulakriss...niestety mój wykonawca pracuje tylko na naszym terenie....no i terminy ma zajęte już na przyszły rok a tak w ogóle to w szoku jestem.... śniegu u nas nawaliło....wszystko zasypane .... a ja boroczka musiałam mojego zgrzyta odśnieżać...to jeszcze nic.... ja musiałam nim jechać pierwszy raz w życiu w takich warunkach-jeszcze u nas na tych pobocznych drogach to norrrmalnie masakra...nieodśnieżone, maź na drodze a pod nią lód ...uwierzcie mi...więcej niż 40 nie jechałam ....a gorąco mi było że hej....ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.11.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 agulakriss...niestety mój wykonawca pracuje tylko na naszym terenie....no i terminy ma zajęte już na przyszły rok a tak w ogóle to w szoku jestem.... śniegu u nas nawaliło....wszystko zasypane .... a ja boroczka musiałam mojego zgrzyta odśnieżać...to jeszcze nic.... ja musiałam nim jechać pierwszy raz w życiu w takich warunkach-jeszcze u nas na tych pobocznych drogach to norrrmalnie masakra...nieodśnieżone, maź na drodze a pod nią lód ...uwierzcie mi...więcej niż 40 nie jechałam ....a gorąco mi było że hej....ze strachu Stres, stres i jewszcze roz stres - jedynym lekiym na taki stan jest sex Tak wiync jak przidziesz do dom to zaros skokej na Starego Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.11.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 agulakriss...niestety mój wykonawca pracuje tylko na naszym terenie....no i terminy ma zajęte już na przyszły rok a tak w ogóle to w szoku jestem.... śniegu u nas nawaliło....wszystko zasypane .... a ja boroczka musiałam mojego zgrzyta odśnieżać...to jeszcze nic.... ja musiałam nim jechać pierwszy raz w życiu w takich warunkach-jeszcze u nas na tych pobocznych drogach to norrrmalnie masakra...nieodśnieżone, maź na drodze a pod nią lód ...uwierzcie mi...więcej niż 40 nie jechałam ....a gorąco mi było że hej....ze strachu Stres, stres i jewszcze roz stres - jedynym lekiym na taki stan jest sex Tak wiync jak przidziesz do dom to zaros skokej na Starego Sebo8877 nie no...oczywiście co mógł napisać typowy facet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.11.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 agulakriss...niestety mój wykonawca pracuje tylko na naszym terenie....no i terminy ma zajęte już na przyszły rok a tak w ogóle to w szoku jestem.... śniegu u nas nawaliło....wszystko zasypane .... a ja boroczka musiałam mojego zgrzyta odśnieżać...to jeszcze nic.... ja musiałam nim jechać pierwszy raz w życiu w takich warunkach-jeszcze u nas na tych pobocznych drogach to norrrmalnie masakra...nieodśnieżone, maź na drodze a pod nią lód ...uwierzcie mi...więcej niż 40 nie jechałam ....a gorąco mi było że hej....ze strachu Stres, stres i jewszcze roz stres - jedynym lekiym na taki stan jest sex Tak wiync jak przidziesz do dom to zaros skokej na Starego Sebo8877 nie no...oczywiście co mógł napisać typowy facet? No powiydz mi że ni mom racji KiR - Jezus Chrystus zmyńsz ty Avatr - o oczoplonsu idzie dostać !!! Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 12.11.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 he he zapomniałam zmniejszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.11.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Sebuś ...jak nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.11.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Sebuś ...jak nie jak tak Wiedziołech KiR - no tera Git Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts