sebo8877 13.11.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 o! wczoraj jeszcze na koniec mąż obudowywał wanne ja wymyślam on robi, takie grzmoty z góry leciały, ze cichutko siedziałam na parterze Moja dzisiaj bedize te kur..wy na taczkach z łazienki wywozić sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 13.11.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 piejar przegapiłam czy jak? ale nic nie piszesz jak sie teraz do pracy dojezdza Dojeżdża się samochodem . Można z tym żyć. Paradoksalnie najgorszy jest odcinek przed samą elektrownią czyli od ronda - cały czas w korku. Wstaję 20 min wcześniej czyli 5:40. 6:20 wyjeżdżam i bez stresu przed 7 popijam kawkę za biurkiem . Ostatnie 2 lata pracowałem od 6-14 więc wstawać trzeba było jeszcze wcześniej. Żonie trochę brakuje auta ale ustaliliśmy że dopóki nie znajdzie sobie jakiejś roboty to nie będziemy brać sobie na łeb dodatkowych kosztów. Widziałem w innym wątku, że malmucowie już się grzeją "z podajnikiem" . Życzę powodzenia i cierpliwości. Wiem, że Wam się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.11.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czesć ..Hanysy , prawie-Hanysy i przyszłe-Hanysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 13.11.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 no ja narazie mieszkam koło tej właśnie parterówki ale budujemy się ulicę wcześniej - na samym końcu po lewej okolica jest super - lepszej nie można sobie wymarzyć - z jednej strony cicho i blisko lasu a z drugiej niedleko do miasto - w lecie zawsze piechotką na piwko trochę obraz psują bloczyska ale posadzę wielkie drzewa i bydzie OK To od was miałam namiary na właściciela działki, którą mamy Pani z "C" poszła chyba do Twojej mamy (?) popytać. Ewelina mogę Ci dać kilka brzózek, żebys się od bloków odgrodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czesć ..Hanysy , prawie-Hanysy i przyszłe-Hanysy Cześć wykończyłeś sie już ?? sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.11.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Ni , odpoczywom se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 13.11.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 To od was miałam namiary na właściciela działki, którą mamy Pani z "C" poszła chyba do Twojej mamy (?) popytać. Ewelina mogę Ci dać kilka brzózek, żebys się od bloków odgrodziła widzisz jaki świat jest mały uwaga na sąsiada za wami - jest dość hałaśliwy! za brzózki dziękuję - wole iglaki a jak je wytniecie to sarenki przestaną biegać po polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 13.11.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No proszę, a ja prawie kupiłam działkę między Józefa a Borkami!! Ale ostatecznie sprzedający się wycofał. No ale - nie ma tego złego...W każdym razie - nie zdawalam sobie wcześniej sprawy, że Józefa to taka długa ulica!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 13.11.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No proszę, a ja prawie kupiłam działkę między Józefa a Borkami!! Ale ostatecznie sprzedający się wycofał. No ale - nie ma tego złego... W każdym razie - nie zdawalam sobie wcześniej sprawy, że Józefa to taka długa ulica!! jedna z dłuższych w Rybcu - ciągnie sie od straży aż do lasu w Orzepowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 13.11.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 uwaga na sąsiada za wami - jest dość hałaśliwy! za brzózki dziękuję - wole iglaki a jak je wytniecie to sarenki przestaną biegać po polu mówisz! Który to????????? I co masz na myśli pisząc "hałaśliwy"? To ten z żółtego domu co czasem w długą idzie? Może sarenki będą na kościelne pole jednak przychodzić, chociaż jak zrobią obwodnicę to już pewnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.11.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 piejar przegapiłam czy jak? ale nic nie piszesz jak sie teraz do pracy dojezdza Dojeżdża się samochodem . Można z tym żyć. Paradoksalnie najgorszy jest odcinek przed samą elektrownią czyli od ronda - cały czas w korku. Wstaję 20 min wcześniej czyli 5:40. 6:20 wyjeżdżam i bez stresu przed 7 popijam kawkę za biurkiem . Ostatnie 2 lata pracowałem od 6-14 więc wstawać trzeba było jeszcze wcześniej. Żonie trochę brakuje auta ale ustaliliśmy że dopóki nie znajdzie sobie jakiejś roboty to nie będziemy brać sobie na łeb dodatkowych kosztów. Widziałem w innym wątku, że malmucowie już się grzeją "z podajnikiem" . Życzę powodzenia i cierpliwości. Wiem, że Wam się przyda. no grzeją sie grzeją teraz to inna robota, jeszcze niedawno w domu było chłodniej jak na zewnątrz, teraz to bajka! kuchnia już jest kibelek by sie jeszcze przydał i można imprezować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.11.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ... chociaż jak zrobią obwodnicę to już pewnie nie. Domyślam się, że Was ta obwodnica martwi ale mnie akurat ucieszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 14.11.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Hihi, słynny numer Mój mąż ciągle jest pod nim zameldowany Zresztą długo myslałam, że na tej ulicy stoją tylko te dwa bloki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 14.11.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 mówisz! Który to????????? I co masz na myśli pisząc "hałaśliwy"? To ten z żółtego domu co czasem w długą idzie? młody lubi puścić głośno muzę - poza tym zdarzło się że pogrywał z kapelą w domu - taki mały koncert idzie czasem w długą? hmmm.... co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 14.11.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ... chociaż jak zrobią obwodnicę to już pewnie nie. Domyślam się, że Was ta obwodnica martwi ale mnie akurat ucieszy . nas też bo to raczej daleko od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 14.11.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Mam pierwsza wycene materiałową z budozbytu - 65000 bez drzewa na więźbę - masakra....a jeszcze od nowego roku pewnie do góry pojdą materiałe (cement na 100%) , 47% więcej pozwoleń na budowę wydano.......mam nadzieję że te pozostałe będą lepsze..... Sprawdziłem na mapie - faktycznie długa ta ulica, ja mam skromny nr 31 na ściany + dachówka? rzeczywiście drogo. ja muszę kupic wełnę oraz trochę betonu komórkowego na ścianki działowe i mam zamiar poczekać do stycznia - jak będzie sroga zimna to powinno byc taniej - tak sobie wykońbinowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.11.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Mam pierwsza wycene materiałową z budozbytu - 65000 bez drzewa na więźbę - masakra....a jeszcze od nowego roku pewnie do góry pojdą materiałe (cement na 100%) , 47% więcej pozwoleń na budowę wydano.......mam nadzieję że te pozostałe będą lepsze..... Sprawdziłem na mapie - faktycznie długa ta ulica, ja mam skromny nr 31 na ściany + dachówka? rzeczywiście drogo. ja muszę kupic wełnę oraz trochę betonu komórkowego na ścianki działowe i mam zamiar poczekać do stycznia - jak będzie sroga zimna to powinno byc taniej - tak sobie wykońbinowałam Zima się już kończy i sroga nie będize Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 14.11.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 mówisz! Który to????????? I co masz na myśli pisząc "hałaśliwy"? To ten z żółtego domu co czasem w długą idzie? młody lubi puścić głośno muzę - poza tym zdarzło się że pogrywał z kapelą w domu - taki mały koncert idzie czasem w długą? hmmm.... co masz na myśli? myślałam, że lubi podrinkować a potem się awanturuje. Zanim my się wybudujemy to dojrzeje i może mu przejdzie chęć na słuchanie głośno muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 14.11.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Sprawdziłem na mapie - faktycznie długa ta ulica, ja mam skromny nr 31 O! Mieszkałam na Hibnera całe młode życie, może się znamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.11.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Zima się już kończy i sroga nie będize Sebo8877 Sebo - błąd małtetindowy . Dyć kotły sprzedujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts