Ewelinka 12.07.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 przeca nie jestem zła wiem że chciałeś pomóc dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.07.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Zasiadam do wyceny Autostrady w naszym regionie - Sośnica - Bełk - 15 km czas realizacji 24 miesiące. No ludziska rozwijamy się 15 km w 2 lata niewykonalne - samych nasypów jet prawie 2 000 000 m3 Podejrzewam ze z 2 lat zrobi sie 4 Sebo8877 Nawet tak nie mów. Już mnie zaczyna bolić głowa na myśl o "syfie" i utrudnieniach przez 4 lata . Mam 500m do węzłą Dębieńsko Wszystki glajzy w czerwionce cza przłozyc- bydzie sie tam u Was dzioło Koszt orientacyjny tego konska autobany jakis 600-700 MILIONÓW ZŁOTYCH Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 12.07.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Zasiadam do wyceny Autostrady w naszym regionie - Sośnica - Bełk - 15 km czas realizacji 24 miesiące. No ludziska rozwijamy się 15 km w 2 lata niewykonalne - samych nasypów jet prawie 2 000 000 m3 Podejrzewam ze z 2 lat zrobi sie 4 Sebo8877 Nawet tak nie mów. Już mnie zaczyna bolić głowa na myśl o "syfie" i utrudnieniach przez 4 lata . Mam 500m do węzłą Dębieńsko Wszystki glajzy w czerwionce cza przłozyc- bydzie sie tam u Was dzioło Koszt orientacyjny tego konska autobany jakis 600-700 MILIONÓW ZŁOTYCH Sebo8877 fajnie a kiedy sie zacznie ta mission impossible? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 12.07.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Wszystki glajzy w czerwionce cza przłozyc- bydzie sie tam u Was dzioło Koszt orientacyjny tego konska autobany jakis 600-700 MILIONÓW ZŁOTYCH Sebo8877 Aleś mnie pocieszył - dzięki. A glajzy co szły ze gruby na hołdy to ponoć już dawno złomiorze wywieźli. Bedzie mniej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 12.07.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Zasiadam do wyceny Autostrady w naszym regionie - Sośnica - Bełk - 15 km czas realizacji 24 miesiące. No ludziska rozwijamy się 15 km w 2 lata niewykonalne - samych nasypów jet prawie 2 000 000 m3 Podejrzewam ze z 2 lat zrobi sie 4 Sebo8877 fajnie a kiedy sie zacznie ta mission impossible? wróble ćwierkają, że na wiosnę przyszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 13.07.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 fajnie a kiedy sie zacznie ta mission impossible? wróble ćwierkają, że na wiosnę przyszłego roku no i niech chłopaki jada z tym koksem w końcu musimy kiedyś nadrobić zaległości w dziedzinie dróg. fajnie że zaczynają od odcinka Bełk-Sośnica bo będzie można szybko na autosrade wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Zasiadam do wyceny Autostrady w naszym regionie - Sośnica - Bełk - 15 km czas realizacji 24 miesiące. No ludziska rozwijamy się 15 km w 2 lata niewykonalne - samych nasypów jet prawie 2 000 000 m3 Podejrzewam ze z 2 lat zrobi sie 4 Sebo8877 Nawet tak nie mów. Już mnie zaczyna bolić głowa na myśl o "syfie" i utrudnieniach przez 4 lata . Mam 500m do węzłą Dębieńsko może postawisz tanksztela, albo jaki motel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 13.07.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Zasiadam do wyceny Autostrady w naszym regionie - Sośnica - Bełk - 15 km czas realizacji 24 miesiące. No ludziska rozwijamy się 15 km w 2 lata niewykonalne - samych nasypów jet prawie 2 000 000 m3 Podejrzewam ze z 2 lat zrobi sie 4 Sebo8877 Nawet tak nie mów. Już mnie zaczyna bolić głowa na myśl o "syfie" i utrudnieniach przez 4 lata . Mam 500m do węzłą Dębieńsko może postawisz tanksztela, albo jaki motel Też myślałem o jakiś biznesie związanym z autostradą, ale u mnie trochę mało miejsca - no może by się zmieścił najwyżej jakiś hazlik, a działki wokół planowanej SPO podobno już dawno wykupiły osoby "dobrze poinformowane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 kopej dziury w asfalcie i postow szyld Wulkanizacja i prostowanie felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 13.07.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 kopej dziury w asfalcie i postow szyld Wulkanizacja i prostowanie felg Pomysł zacny ale dziur kopać nie trzeba - rodzą się same. Co prawda kilka dni temu połatali w końcu te po poprzedniej zimie, ale to kwestia miesiąca i będą nowe - jazda autem przez Dębieńsko z prędkością pow. 40 km/h jest dowodem wielkiej desperacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 13.07.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 trzeba zmienic auto na 4x4 http://foto4x4.pl/galeria/index.php?twg_album=galeria%2FTAKE+fotki+CO+NIE+WIEM+gdzie+doda%E6+-+a+fajne+...&twg_show=P1130653.JPG i jakosc polskich drog jest wtedy bez znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 13.07.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 trzeba zmienic auto na 4x4 http://foto4x4.pl/galeria/index.php?twg_album=galeria%2FTAKE+fotki+CO+NIE+WIEM+gdzie+doda%E6+-+a+fajne+...&twg_show=P1130653.JPG i jakosc polskich drog jest wtedy bez znaczenia Kilka dokładnie takich tu jeździ, ale ostatnio mój sąsiad-optymista kupił coś takiego http://www.autocentrum.pl/go/110__Galeria_Opel_Speedster__21__17200914__003__0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Pytocie sie kiedy zaczynajom ta autobana 22 sierpnia jest złożenie ofert wybór wykonawcy jakiś 1 - 3miesiące a potym działajom - tak więc już w tym roku cosik tam będzie się dzialo. Czas realizacji 24 miesiące - ale jest to nie do wykonania w tym terminie tak więc może nawet wszystko to przez bzdury projektantów przedłużać sie w nieskończonośc To własnie Nazywa sie POLSKA nasz Kaczystan. Źle sie dzieje a tak nawiasem mówiąc jak zawsze - ciekawi mnie fakt długo i ile ludzie jeszcze zniesom Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 13.07.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 trzeba zmienic auto na 4x4 http://foto4x4.pl/galeria/index.php?twg_album=galeria%2FTAKE+fotki+CO+NIE+WIEM+gdzie+doda%E6+-+a+fajne+...&twg_show=P1130653.JPG i jakosc polskich drog jest wtedy bez znaczenia Kilka dokładnie takich tu jeździ, ale ostatnio mój sąsiad-optymista kupił coś takiego http://www.autocentrum.pl/go/110__Galeria_Opel_Speedster__21__17200914__003__0.html no to musi miec sporo szelestow .... na naprawy zawieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 13.07.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Pytocie sie kiedy zaczynajom ta autobana 22 sierpnia jest złożenie ofert wybór wykonawcy jakiś 1 - 3miesiące a potym działajom - tak więc już w tym roku cosik tam będzie się dzialo. Czas realizacji 24 miesiące - ale jest to nie do wykonania w tym terminie tak więc może nawet wszystko to przez bzdury projektantów przedłużać sie w nieskończonośc To własnie Nazywa sie POLSKA nasz Kaczystan. Źle sie dzieje a tak nawiasem mówiąc jak zawsze - ciekawi mnie fakt długo i ile ludzie jeszcze zniesom Sebo8877 chłopy trochę optymizu!!! nie będzie aż tak źle. ja tam wierzę że będzie i u nas coraz lepiej - musi być!!! i tak na chwilę obecną mamy w pobliżu siebie coraz więcej dobrych dróg i nawet autostrad kasiorka z uniji płynie i będzie coraz piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 13.07.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 gratuluje podejscia + bo mi go ostatnio brakuje nie tylko jako KOBIETA jestes rodzynkiem na tym forum ale jako OPTYMISTKA takze ja ostatnio dostalem oferte z Urzedu Pracy w Gliwicach z info ze moga mi dac do firmy stazystow max szybko uzyskalem potwierdzenia z US i ZUS o niezaleganiu ( 7 dni ) i co stazystow niet, wydalem 20 zl i stracilem troche czasu to jest POLSKA wlasnie i to ma byc lepiej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 13.07.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 gratuluje podejscia + bo mi go ostatnio brakuje nie tylko jako KOBIETA jestes rodzynkiem na tym forum ale jako OPTYMISTKA takze ja ostatnio dostalem oferte z Urzedu Pracy w Gliwicach z info ze moga mi dac do firmy stazystow max szybko uzyskalem potwierdzenia z US i ZUS o niezaleganiu ( 7 dni ) i co stazystow niet, wydalem 20 zl i stracilem troche czasu to jest POLSKA wlasnie i to ma byc lepiej ?? oj jasne że jest wciąż wokoło mnóstwo partactwa i zwykłej ludzkiej głupoty ale mimo to trzeba wierzyć że coś sie ruszy na lepsze. a na pewno się nie ruszy jak będziemy wciąż narzekać - choćby teraz bo upały, gorąco i żyć sie nie da. a ja pamietam że jeszcze 03-06 zapaliliśmy w piecu bo zimno jak w psiarni było - oczywiście wszyscy w około ględzili jaką to mamy kijową pogodę i jak to fajnie by było w ciepłych krajach mieszkać. teraz jest jak w Italii czy wymarzonej Hiszpanii i też narzekają. tacy już jesteśmy my Polacy tak wiec zmiany należy rozpocząć od nas samych i naszej mentalności ot powiedziała co wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 13.07.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 a tak wracając do tematów bardziej przyziemnych robił ktoś z Was komin z gotowych elementów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.07.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 a tak wracając do tematów bardziej przyziemnych robił ktoś z Was komin z gotowych elementów? ja, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.07.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 a tak wracając do tematów bardziej przyziemnych robił ktoś z Was komin z gotowych elementów? Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts