jamles 15.11.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 a ja mam takie parapeciki http://images26.fotosik.pl/112/169b0d559a9875e6.jpg konglomerat.......botticello czy jakoś tak 3cm gruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.11.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 konglomerat.......botticello czy jakoś tak 3cm gruby Botticcino czy jakoś tam .... Tanie trepy to z kafelek .U siebie mam kafle na schodach i nie jest to złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.11.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 No i jak zwykle zima zaskoczyla drogowców - właśnie wróciłem z pracy - po prostu koszmar...... Rybniccy drogowcy na kolanach. Od Wrębowej do Elektrowni drogi białe, w najlepszym układzie szare. Za to w Radlinie drogi czarne . Nasi górą sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.11.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 U nas bialutko na drogach.... trzeba bardzo uważać. Moja młodsza pojechała dziś z grupą przedszkolną do teatru do Bielska.... czekam na telefon bo pewnie zaraz będą wracać ...słuchałam własnie , że droga do Bielska zablokowana. A mi dziś zamarzł hamulec ręczny- na jedynce powoli żech dojechała do roboty .... będę miała nauczkę żeby nie zaciągać zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 16.11.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Pół godziny temu dojechałem do Bielska i nic mi nie wiadomo o zablokowanej drodze...A zima, to prawie wszędzie, na trasie do Bielska, zaskoczyła drogowców :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.11.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 a ja mam takie parapeciki konglomerat.......botticello czy jakoś tak 3cm gruby Konglomerat Botticino 2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.11.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 moja lepsza połaowa jechala dzis do pracy ze dwie godziny, chyba nasz domek bedzie mial pierwszego lokatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 a ja mam takie parapeciki konglomerat.......botticello czy jakoś tak 3cm gruby Konglomerat Botticino 2 cm my mamy 3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.11.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 mnie sie wydawały za grube, masywne wybralam wiec 2 cm podobają mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 mnie sie wydawały za grube, masywne wybralam wiec 2 cm podobają mi sie a nam 2cm były jakieś chude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.11.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 mnie sie wydawały za grube, masywne wybralam wiec 2 cm podobają mi sie a nam 2cm były jakieś chude rzecz gustu kolego ja nie chciałam eksponowac parapetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 mnie sie wydawały za grube, masywne wybralam wiec 2 cm podobają mi sie a nam 2cm były jakieś chude rzecz gustu kolego ano mocie racja sąsiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 16.11.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 a ja mam takie parapeciki http://images26.fotosik.pl/112/169b0d559a9875e6.jpg moi rodziec też to mają! fajne podobają mi się kobitka w sklepie powiedziała że tera popularne są te fornirowane czy jakoś tak w każdym bądź razie drewniane - tylko sie zastanawiam czy to trwałe jest - no bo na parapet lubi sie np. wylać woda z kwiatka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 16.11.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 No i jak zwykle zima zaskoczyla drogowców - właśnie wróciłem z pracy - po prostu koszmar...... nie tylko drogowców - tpsa też u nas dziś nie było netu cały dzień bo jakiś kabel nawalił - cwaniaczki mają 12h na załatwienie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 No i jak zwykle zima zaskoczyla drogowców - właśnie wróciłem z pracy - po prostu koszmar...... nie tylko drogowców - tpsa też u nas dziś nie było netu cały dzień bo jakiś kabel nawalił - cwaniaczki mają 12h na załatwienie sprawy albo ktoś wyciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.11.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Kochani...brak netu to jeszcze nic... teraz siedzę w szoku....padł mi system w najważniejszym kompie w firmie .... co gorsza przez kilka dni nie kopiowałam na płytkę nowych danych.... i jestem w d.... właśnie czekam na informatyka ...może coś poczaruje - jak mu się nie uda odzyskać danych to nic ino sznurek i się wieszać tak, że od rana mam przeboje.....a miało być tak pięknie......wieczorkiem imprezka u znajomych cholera jasna...jak nie urok ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.11.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 A ja testuję u siebie iPlusa i chodzi to nie najgorzej. Transfer teoretycznie ok 230 kb/s , w praktyce czasem przeskoczy połowę tego. Fajna zima - biało dookoła, mały ma w końcu trochę swojego śniegu i nikt mu bałwanów nie buli . Wczoraj nawet mi drogę odśnieżyli tak że w ogóle high life . daggulka - tak to jest właśnie z kopiami zapasowymi. Kiedy są potrzebne okazuje się, że właśnie się ich nie zrobiło. No i najważniejsze - zrobili mi gelynder na balkonie. Jest pięęęękny! W końcu mogę odbierać chałupę. Później wrzucę fotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.11.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 u mnie humorek lepszy ... Pan informatyk poczarował i udało sie odzyskać dane.... mam nauczkę żeby zgrywać dane na płytkę na koniec dnia... takiego stracha miałam że teraz to dla mnie będzie sprawa priorytetowa fotki wrzucaj, wrzucaj..chętnie pooglądam co trza zrobić i zapłacić coby mieć internet z Plusa? u nas na zadupiu o światłowodach z TP można zapomnieć... pozostają bezprzewodowe...jeszcze się nie orientowałam jaki to koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.11.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Załatwić sobie służbowy - tak najłatwiej i najtaniej . Ale tak na poważnie to koszty zależą od wybranego abonamentu, szczegóły na http://www.iplus.pl. Jeżeli w Twojej okolicy są usługi komórkowe na wyższym poziomie to transfer powinien być "akceptowalny". U mnie obsługują EDGE więc mam w porywach te 115 kb/s . Patrzałem w Twoją okolicę i widzę, że trochę na południe od Jastrzębia jest jeszcze EDGE ale dalej to tylko GPRS czyli kicha. Fajną usługę ma Netia, tzn telefon bezprzewodowy z bezprzewodowym netem, nazywa się toto WiMAX ale jest u nas niedostępne. To moje rozwiązanie jest tymczasowe bo chciałbym mieć jakiegoś neta nadającego się do rozdzielenia na 3 kompy. Routery z modemem GSM są b. drogie a jeżeli można ja kupić taniej, to z wysokim abonamentem i umową na ileś lat. Liczę na tepsę, może wezmę jakiegoś bezprzewodowca bo w Radlinie jest ich kilku. Póki co jest iPlus. No i fota mojego gelyndra http://www.piejar.republika.pl/images/gelynder.jpg Żona dostała jeszcze 6 haków pod skrzynki z kwiatkami. Wolę nie myśleć ile kosztuje... no i że jeszcze nie zapłacony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 cześc ludziska.... i jak humorki przy poniedziałku? Piejar... balustrada-mufa nie siada ...bardzo ładna W ogóle masz super zrobioną elewację ...pomysł z innym kolorem wokół okien jest świetny ... a masz fotkę od strony wejścia jak Twój domek wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts