daggulka 30.11.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 jassssne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.11.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 A widziałaś jego wela w obecnych czasach - To dopiyro wela Jo tez tako mom - a miłech kedyś wiynkszo:) Coś mi sie jakiś taki dziwne baupalce porobiyły Sebo8877 bo ja nie wiem co to sie dzieje teraz z tymi młodzikami, chłopaki blizej 40-ki mają wiecej wlosa jak Ci blizej 30-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 nie bede gorszy.... nie ma co prawda zdjec klasowych, ale zawsze http://nasza-klasa.pl/profile/767883 jak przyjdzie zapytanie od takiej brylatej baby to ode mnie znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.11.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 A widziałaś jego wela w obecnych czasach - To dopiyro wela Jo tez tako mom - a miłech kedyś wiynkszo:) Coś mi sie jakiś taki dziwne baupalce porobiyły Sebo8877 widziałam fryz Piejarka na żywo...latem ... nooo, jeszcze daje rade Sebek... "jakiś taki dziwne baupalce " ....jak to Ty mi zawsze mówisz? ...mało sexu? Sexu to możno i dość ale ponoć testosteronu za dużo . Kurde, ale z bauplacami jest trocha stres... A może człowiek ma za dużo czasu że sie nad sobą zastanawia? Chyba tak to jest. Biera sie za nastympno chałupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Piejar... nie bier sie za nowa...przyjdź moją wpierw dokończ po koleżeńsku "Kurde, ale z bauplacami jest trocha stres... " chopaki...a wy sie nie przejmujcie takimi pierdołami .... ja żech przybrała przez ostatni rok 15 kilo (też za sprawą choroby i leków a też za sprawą siedzącej roboty i lenistwa ) i jakbym sie miała przejmować to bym z chałupy nie wylazła .... i tłumacza se żech 18-nastka już nie jest i figura modelki mieć nie bede a poza tym niektórzy ludzie są ciężko chorzy i muszą z tym żyć a ja sie takimi duperelami przejmuja wy też se po swojemu wytłumaczcie te wasze bauplace i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.11.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Psze.. bardzohttp://nasza-klasa.pl/profile/2700003/gallery/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 nooo, tak to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.11.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 u la la la ale te dzieci na zdjeciu to chyba nie Twoje ile Ty miałes lat ja sie pierworodna pojawiła ? pozdr dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.11.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Dwa dni szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Dwa dni szukałem a myslałam, że tylko baby sa takie wrażliwe na punkcie swojego wyglądu ..a tu proszę ...nasz piejarek aż 2 szukał po to, coby się nam spodobać Sebek...przyznaj się...ile zdjęć przejrzałeś zanim stwierdziłeś że własnie "to"? a inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.11.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Dwa dni szukałem ...nasz piejarek aż 2 szukał po to, coby się nam spodobać Taaaa... i dwie noce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.11.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 u la la la ale te dzieci na zdjeciu to chyba nie Twoje ile Ty miałes lat ja sie pierworodna pojawiła ? pozdr dla rodzinki Taaa. Tylko żona wie czyje one są . Córka 13 syn 10, czyli 26 i 29 miałem jak się urodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.11.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Mam tą przewagę , że jako jedna z nielicznych wiem jak wygląda szanowny Jarosław mimo tego, iż nie wkleił zdjątka ja mysle ze na forum R jest mniej tych co piejara nie widzieli niz tych którzy mieli przyjemność go poznać osobiście Taaa. Tylko żona wie czyje one są . Córka 13 syn 10, czyli 26 i 29 miałem jak się urodziły. no patrz! mój małżonek tez miał tyle lat jak sie mała urodziła ale juz 30 jak sie bąbel pojawił domyslalm sie ze sytuacja jest podobna do mojej czyli: "córeczka tatusia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.11.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 domyslalm sie ze sytuacja jest podobna do mojej czyli: "córeczka tatusia" Teraz to już nie bardzo niestety. Przeżywa burzliwy okres buntu i trudno nawiązać z nią kontakt . Długo to trwa dziewczyny bo mnie się już mierznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.11.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 domyslalm sie ze sytuacja jest podobna do mojej czyli: "córeczka tatusia" Teraz to już nie bardzo niestety. Przeżywa burzliwy okres buntu i trudno nawiązać z nią kontakt . Długo to trwa dziewczyny bo mnie się już mierznie nie wiem bo ja byłam grzeczna jak aniołek ale patrzac na dzieci znajomych to gdzies tak dopiero na studiach przychodzą do swoich rodzicow i mówią" mieliście rację" tak wiec cierpliwosci,jakies 10 lat i bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.11.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ... tak wiec cierpliwosci,jakies 10 lat i bedzie lepiej Papa drodzy forumowicze. Idę do domu pomieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Kurcze...powiedz chłopie jak to zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Czyżby dieta MŻ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 na mnie nie działa... mogę cały dzień nic nie jeść a kiedy przychodzi wieczór to konia z kopytami... trzaby mnie wieczorem powiązać i może wtedy by był jakiś skutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts