Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

A widziałaś jego wela w obecnych czasach - :) :wink: :wink:

To dopiyro wela :) Jo tez tako mom :) - a miłech kedyś wiynkszo:) Coś mi sie jakiś taki dziwne baupalce porobiyły :)

Sebo8877

widziałam fryz Piejarka na żywo...latem :D ... nooo, jeszcze daje rade :D :D :D

Sebek... "jakiś taki dziwne baupalce " ....jak to Ty mi zawsze mówisz? ...mało sexu? :lol: :lol: :lol:

Sexu to możno i dość ale ponoć testosteronu za dużo :D :D :D :D .

Kurde, ale z bauplacami jest trocha stres...

A może człowiek ma za dużo czasu że sie nad sobą zastanawia? Chyba tak to jest. Biera sie za nastympno chałupa 8)

Piejar... nie bier sie za nowa...przyjdź moją wpierw dokończ po koleżeńsku :lol:

"Kurde, ale z bauplacami jest trocha stres... "

chopaki...a wy sie nie przejmujcie takimi pierdołami .... ja żech przybrała przez ostatni rok 15 kilo (też za sprawą choroby i leków :evil: a też za sprawą siedzącej roboty i lenistwa :oops: ) i jakbym sie miała przejmować to bym z chałupy nie wylazła :wink: .... i tłumacza se żech 18-nastka już nie jest i figura modelki mieć nie bede a poza tym niektórzy ludzie są ciężko chorzy i muszą z tym żyć a ja sie takimi duperelami przejmuja :roll:

wy też se po swojemu wytłumaczcie te wasze bauplace i bedzie ok :wink: :D

Dwa dni szukałem :lol:

a myslałam, że tylko baby sa takie wrażliwe na punkcie swojego wyglądu :roll: :wink: ..a tu proszę :roll: ...nasz piejarek aż 2 szukał po to, coby się nam spodobać :lol: :lol: :lol:

Sebek...przyznaj się...ile zdjęć przejrzałeś zanim stwierdziłeś że własnie "to"? :D

a inni?

Mam tą przewagę , że jako jedna z nielicznych wiem jak wygląda szanowny Jarosław mimo tego, iż nie wkleił zdjątka :D :D :D

ja mysle ze na forum R jest mniej tych co piejara nie widzieli niz tych którzy mieli przyjemność go poznać osobiście :lol:

Taaa. Tylko żona wie czyje one są .

Córka 13 syn 10, czyli 26 i 29 miałem jak się urodziły.

:lol:

no patrz! mój małżonek tez miał tyle lat jak sie mała urodziła

ale juz 30 jak sie bąbel pojawił :wink:

domyslalm sie ze sytuacja jest podobna do mojej czyli:

"córeczka tatusia" :wink: :D

domyslalm sie ze sytuacja jest podobna do mojej czyli:

"córeczka tatusia" :wink: :D

Teraz to już nie bardzo niestety. Przeżywa burzliwy okres buntu i trudno nawiązać z nią kontakt :-? .

Długo to trwa dziewczyny :wink: bo mnie się już mierznie :evil:

nie wiem :roll:

bo ja byłam grzeczna jak aniołek 8)

ale patrzac na dzieci znajomych to gdzies tak dopiero na studiach przychodzą do swoich rodzicow i mówią" mieliście rację" :roll:

tak wiec cierpliwosci,jakies 10 lat :o i bedzie lepiej :wink: