Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

nooo, gorzej z wykonaniem :roll:

eee tam, nie jest tak źle. na poczatku też tak myślałem.... :wink:

przeczytałem jedną książkę, potem drugą i heja :)

A co ja się książek naczytałem ...

Nie pomogło :lol:

piejar, nie wystarczy tylko czytac :D , trzeba tez stosowac....ale wiesz, tez kiedys tak mialem, ale wreszcie sie udalo :)

Odebrałeś mi ostatnią nadzieję. Myślałem że czytanie wystarczy. Pisałeś też o heyahu więc już ubierałem buty żeby jakiś starter za 10 zł kupić, ale pojawił sie ten post...

oj, ludziska... jak ja bym chciała znowu wleźć w ciuchy sprzed 2 lat :roll: ... się rozmarzyłam :wink:

ale prawda jest taka, że jeśli się ma pracę siedzącą i mało ruchu to choćbym ne wiem co jadła to i tak nie schudnę ... trza się chyba na aerobik zapisać.... 3*w tygodniu , faktycznie jeść połowę i przyjąć jedną zasadę...zero jedzienia po 18 :wink: ...i to w zasadzie powinno wystarczyć... tylko bez motywacji i wsparcia drugiego grubaska który cierpi na tej samej diecie ...to tak ciężko...samemu się zebrać :roll:

To może zbudujemy jakąś grupę wsparcia?

coś cienko to widzę...motywacja u mnie słaba... mąż mnie kocha taką jaką jestem i nie daje po sobie odczuć że mu coś nie pasuje :lol: ...ale dla samej siebie bym chciała... coby zadyszki nie mieć jak wchodzę po schodach na 5 piętro :roll:

Wszystko śpi, atoli, czuwa piejar ... :D :D :D

Jeszcze 3 strony postów i dogonimy grupę Górny Śląsk i okolice. A oni zaczynali Pon Lut 04, 2002 4:30 pm .

A na starcie do James 007 pewien człowiek, sławny na tym forum napisał:

umrze Ci ten topik

i jamles 8)

niech zgodna .......zaczyno sie na s :roll: