Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

W związku z faktem, ze jutro składam wniosek o pozwolenie, bardzo na czasie jest jakas ekipa :lol: Wiem ze troche pozno sie za to biore, ale coz....

Daga: pan Janek ma juz zaklepane na dlugo terminy :)

bylbym wdzieczny za każde info

pośla na priva namiary na ekipa co kolegi stawiali

adiqq ... kurcze, szkoda...myślałam, że się uda :roll:

mi jeszcze obiecał wylewki na wiosnę ... też ciekawa jestem czy nie odmówi z braku czasu (większe budowy)

myślę... czy mam jeszcze kogoś ...ale kurcze o kimkolwiek myślę, to każda ekipa ma swoje za uszami... nie chciałabym Cię w jakąś daremną ekipę wplątać bo to nic przyjemnego :wink: :roll: , ale popytam...jak coś będę miałą na oku wypróbowanego to dam znać.

Dziendobry!

Czesc Edziu kochana, juz sie zaczelam martwic tą cisza w eterze.

a grzanca mozesz?

moj szanowny małzonek robl pycha grzane wino, a zapas jest spory bo grzaniec jest z winka wlasnej roboty 8)

WOW! selimm jakies portrety wrzucił :lol:

ten ostatni super

gdzie ta podłoga jest? chyba nie w kotłowni :o

KiR ja mam dach 27 stopni, ale to dlatego ze nie chcialm na pietrze skosów, stąd mam tylko stryszek-graciarnie :wink:

w piątek się wybieram do Rybnika...do poradni alergologicznej z moja Kasią.... norrrmalnie mam stresa bo jadę sama , a Rybnik mnie przeraża... te ronda, uliczki jednokierunkowe.... porażka... już dziś mnie żołądek boli :roll:

a z aktualności... hm... kupiłam styropian na podłogi i wełnę na skosy i sufit poddasza ... bankrutacja totalna :evil:

orientujecie sie ile biorą za położenie płyt kg na stelażach? majster krzyknął 20zeta za metr (wełnę se sami kładziemy)...nie wiem czy to dużo czy mało :roll:

Witajcie.Zaczynamy budować w przyszłym roku i czy ktoś z was mi mógłby polecic jakis dobry bank bo będziemy brac kredyt hipoteczny tak około 150 000 zł i poszukujemy banku.Jak dla mnie nr.1 to GEMoneyBank +Santander Bank.Co o tym myślicie?Macie jakieś namiary na firmy budowlane dobre i w miare tanie w naszej okolicy?Pomóżcie jak coś wiecie.Acha i w jakiej walucie byście brali lub braliście?

PodrawiamMarcin.

Na te darmowe ubezpieczenia to uważaj - w Nordea dawali ale okazało się że to tylko na wypadek śmierci na skutek NW. Jak umrzesz "naturalnie" albo na zawał to frytki. Dobrze poczytajcie sobie wszystkie umowy. Ja mam w Millenium, w CHF. Na początku miałem 155000 zadłużenia a teraz 133000 bo frank poleciał na łeb. Póki co nie jest źle ale ryzyko zawsze jest. Dziś czytałem kawałek tego:

http://ft.onet.pl/11,23,kryzys_na_rynku_ryzykownych_kredytow,temat.html

Dla mnie jest to jakiś szamański bełkot bo za dwa dni mogą pisać coś innego :-? 8)

Widzieliście ile chcą za domy w stanie deweloperskim w Rybniku? za 122 mkw 377 tys, a za ciut większy 455 tys zł. I ludzie to kupują :lol: Do zamieszkania jeszcze trzeba włożyć ze 150 tys.

Jak to dobrze, że developerką na tym forum zajmujemy się sami.

Szczęśliwie okres najwyższch cen chyba już za nami. Fala się przetoczyła, spłacamy kredyty :D

Widzieliście ile chcą za domy w stanie deweloperskim w Rybniku? za 122 mkw 377 tys, a za ciut większy 455 tys zł. I ludzie to kupują :lol: Do zamieszkania jeszcze trzeba włożyć ze 150 tys.

http://www.sagapol.pl/osiedle/index.html podobno wszystko sprzedane

http://www.domgliwice.pl/index.html

w piątek się wybieram do Rybnika...do poradni alergologicznej z moja Kasią.... norrrmalnie mam stresa bo jadę sama , a Rybnik mnie przeraża... te ronda, uliczki jednokierunkowe.... porażka... już dziś mnie żołądek boli :roll:

a z aktualności... hm... kupiłam styropian na podłogi i wełnę na skosy i sufit poddasza ... bankrutacja totalna :evil:

orientujecie sie ile biorą za położenie płyt kg na stelażach? majster krzyknął 20zeta za metr (wełnę se sami kładziemy)...nie wiem czy to dużo czy mało :roll:

Daggulka ja też w piątek będę u alergologa z naszym starszym. Chodzimy się odczulać..... :wink:

http://www.sagapol.pl/osiedle/index.html podobno wszystko sprzedane

http://www.domgliwice.pl/index.html

Leśna Stanica za 550 tys w stanie developerskim ! To mój typ! Nie chcą psychiatry - mogę się przekwalifikować :lol:

Witaj Graszka! Tak myślałam, że jesteś u Świętego Mikołaja.......

ho, ho, ho......:)

http://images2.fotosik.pl/10/fl4b5yre5uic0hiu.jpg

witam wszystkie grzeczne dzieci :)

No tak, to dziś Mikołaj ma ten dzień kiedy odwiedza wszystkie niegrzeczne dziewczynki. Takiemu to dobrze :D :D :D :D

Witam,

Piejar, bo wiesz jak to jest - grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne gdzie chcą. A nas Mikołaj ze względów organizacyjnych odwiedził już w niedzielę :wink: .

Nooo to pierwszy dzionek w pracy po dłuższej przerwie rozpoczęty. :roll:

pozdrawiam Mikołajkowo

Edzia