EDZIA 06.12.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A tak na margine sie to.......witam wszystkich serdecznie i radośnie po okresie doła i deprechy inwestorskiej No własnie Graszko, długo Cię tu nie było. Ale już wszystko ok. co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 06.12.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dzień dobry Edziu:) Jak Twoje zdrówko ? ok, ok ... twardym trzeba być nie miętkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.12.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A propos Mikołaja Miała Baba Mikołaja i ciągnęła go za jaja raz za jedno; raz za drugie; a najbardizej za to DŁUGIE sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.12.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dzień dobry Edziu:) Jak Twoje zdrówko ? ok, ok ... twardym trzeba być nie miętkim Graszko już dziś pierwszy dzień w pracy, więc i zdrowsza się czuję. Siedziałam w domu prawie 3 tyg. - na początku było fajnie, ale ostatnio juz głupiałam, więc powrót do parcy dobrze mi robi. zwłaszcza, że dziś mały luzik bo Mikołajki no i mam dzień na zaaklimatyzowanie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 czeeeeść ludziska Graszka...ja jadę na 12 (na testy wziewne)....może faktycznie się spotkamy jeśli będziesz w zbliżonej godzinie Sebuś jak zwykle jakieś zbereźne podteksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.12.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 czeeeeść ludziska Graszka...ja jadę na 12 (na testy wziewne)....może faktycznie się spotkamy jeśli będziesz w zbliżonej godzinie Sebuś jak zwykle jakieś zbereźne podteksty Smoczyca - wiesz co jest najlepszym lekarstwem na wszystko ????? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 ja wie, ale nie wiem czy Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.12.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 ja wie, ale nie wiem czy Ty wiesz No to powiedz dowiem się czy wiesz to samo co ja:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 ja wie, ale nie wiem czy Ty wiesz No to powiedz dowiem się czy wiesz to samo co ja:) Sebo8877 ja mówiłam o aspirynie....a Ty co pomyślałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.12.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A ja myśłałem o wyrazie na 3 litery i 1-sze dwie to s i e - a trzecia to chyba jest już jasna Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 ser ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 sen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.12.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 co sie dzieje? jeden dzien Cie nie ma i kolejna strona zapisana, co to? gonimy grupę Górny Śląsk ? wczoraj byłam w Rybniku za drzwiami, jechałam sobie ......... wróóóóóóóć stałam sobie w korku na żorskiej i tak sobie myślę jak tu sie przyzwyczaić do korków dziecko zdążyło odspiewać mi wszystkie Mikołajowe piosenki No i tak stojąc w korku udało mi sie rzucić okiem na dom wiewióry mówie wam cacuszko rosnie, trudno go nie zauważyć jak rynny "brylantowe" w oczy same się rzucają i jeszcze upolowałam domek Graszki co sie dzieje kolezanko, jakies chłopaki tam po murach skakały, czyzby strop się robił ? ceny nieruchomosci faktycznie niezłe kochani pomyslcie ile warte są nasze domki od razu mi sie robi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 a moze Sel ci pomoze daggulka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.12.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 sen? No widzisz jakos je mondro dziolcha - ale i tak wiym zes chciala powiedzićc co innego Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 oooo, Sebek zmienił awatar na inną gołą babę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.12.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Był Vollejo - fantastyka tym razem twórczość - Pani Brity Seifert - bardziej przyziemna Jak ktos chce luknąć http://www.brita-seifert.de/ Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 06.12.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Witajcie.Zaczynamy budować w przyszłym roku i czy ktoś z was mi mógłby polecic jakis dobry bank bo będziemy brac kredyt hipoteczny tak około 150 000 zł i poszukujemy banku.Jak dla mnie nr.1 to GEMoneyBank +Santander Bank.Co o tym myślicie?Macie jakieś namiary na firmy budowlane dobre i w miare tanie w naszej okolicy?Pomóżcie jak coś wiecie.Acha i w jakiej walucie byście brali lub braliście? PodrawiamMarcin. Jeśli chodzi o obsługę to polecam Kredyt Bank!! A w ogóle to polecam jak ktoś wyżej - złożyć wnioski w 3 bankach... GE mnie osobiście wkurzyło niemożliwie, ale wtedy jeszcze nie mieli oddziału w Rybniku... Aha, i polecam poglądową wizytę w Ekspanderze - ale kredytu przez nich nie załatwiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 06.12.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 To ja też mam pytanie: gdzie kupowaliście drzwi zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 07.12.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Widzieliście ile chcą za domy w stanie deweloperskim w Rybniku? za 122 mkw 377 tys, a za ciut większy 455 tys zł. I ludzie to kupują Do zamieszkania jeszcze trzeba włożyć ze 150 tys. Jak to dobrze, że developerką na tym forum zajmujemy się sami. http://www.sagapol.pl/osiedle/index.html podobno wszystko sprzedane http://www.domgliwice.pl/index.html ceny masakra! W Orzepowicach też powstaje osiedle, ceny tez wysokie, ale nie wiem ile domów sprzedali. adiqq a ja myślałam, że Ty już jesteś w trakcie budowy Ile czekałeś na wydanie pozwolenia? I napisz mi proszę po kolei co załatwiałeś. Pytałam Was o kąt nachylenia, bo przeglądamy projekty ciągle. My zdecydujemy się na poddasze raczej chyba, że podskoczę do kogoś i zobaczę jak to w realu wygląda i się zniechęcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts