EDZIA 19.05.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam bardzo bliską mi grupę Rybnik, szczególnie Orzepowice . pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Dzieki wszystkim za namiary i telefony. dzis niestety mialam duzo pracy i nie pojezdzilam po hurt. udanego weekendu zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.05.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 szukam porzadnej siatki (drut min.2.5 ocynk) wszedzie dziadostwo marketowe sprzdają ....zielona powlekana jeszcze zeby była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2006 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 szukam porzadnej siatki (drut min.2.5 ocynk) wszedzie dziadostwo marketowe sprzdają ....zielona powlekana jeszcze zeby była http://bekaert.com.pl/strona.php?parent=22 PS. Kolega to sprzedowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.05.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 ogladałem tą siatke ..pisze 3.1 ale to jest wymiar razem z pcv siatka typu delikates panele mają fajne ,tyle ze szkoda kasy na ogrodzenie z tyłu domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 22.05.2006 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Jak Ci siatka nie maści to se kup płot panelowy np http://www.pomex.com.pl/ Je to trocha droższe ale fajnie wyglondo. A jak chcesz mieć cołki fajny płot to se ta siatka z leroja poteruj jak robiły nasze łojce i dziady i Ci tego atom nie ruszy. Jo mom tako terowano siatka i je łokej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.05.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 dzieki , podjade sobie zobaczyć do nich siatki solidnej dalej szukam , podobną grodzilem 5 lat temu i dzisiaj jest połowa do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.05.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Najlepijznojść jakigoś lokalnego producynta. Z tego co mi sie kolybie we łbie w Niewiadomiu jest ftos fto robi taki siatki.Musicie to se poszukac ale na 99% jest firma co to robi pod indywidualne zamówiyni. Pozdrowionka Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
James 007 22.05.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Witam wszystkich którzy odwiedzili ten temat , nawet jeszcze wszystkiego nie przeczytałem ale na pewno to zrobię (brak komputera przez 10 dni obfituje masą informacji)Cieszę się że mam sąsiada w Orzepowicach ja też tam mam dom. Ulica Bratków i od razu jak spotkasz najładniejszy żółty z jesiennym liściem na dachu to MÓÓÓÓÓÓÓÓJJJJJJJJJJ !!!!!! Wrócę niebawem Aha SZUKAM EKIPY KTÓRA MOŻE SIĘ NAZWAĆ ŻE SĄ THE BEST OD WYKOŃCZEŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 kurna co Wy z tymi Orzepowicami ??? ...kiedys tam o mały figiel nie zamieszkałem James nie szukaj -bo i tak nie znajdziesz .....oni przez całe zycie nic innego nie robią , a jak przyjdzie co do czego to i tak spier...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Aha SZUKAM EKIPY KTÓRA MOŻE SIĘ NAZWAĆ ŻE SĄ THE BEST OD WYKOŃCZEŃ kogo mają wykończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 23.05.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam! My też z Rybnika! Fiuu fiuu ... nasza metropolia doczekała się samodzielnego wątku!! I wątek nie spada!!!!! My budujemy się na Zamysłowie. Jutro zalewją ławy. Namiary na ekipę od wykańczania przesyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 23.05.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 To ja też proszę o namiary na tych terminatorów. A sprawdzeni aby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.05.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam BUDUJĄCYCH Pytanie kieruję do Was, czy jest ktoś zainteresowany centralnym odkurzaczem informacje: e-mail: [email protected] / GG:8796476 ja bym był ...ino nie wiem czy o takim samym myslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam! Dopisuję sie do grupy Rybnickiej bo od kilkudziesięciu godzin jestem włąścicielem kawałka ziemi w Rybniku . Troche poślizgu mamy i wiem że cięzko będzie znaleźć teraz jakąś ekipę. Jednakże bardzo proszę o namiary na ekipy budowlane w tym rejonie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam! Dopisuję sie do grupy Rybnickiej bo od kilkudziesięciu godzin jestem włąścicielem kawałka ziemi w Rybniku . Troche poślizgu mamy i wiem że cięzko będzie znaleźć teraz jakąś ekipę. Jednakże bardzo proszę o namiary na ekipy budowlane w tym rejonie. Pozdrawiam Kamień, Ochojec czy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.05.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ochojec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 23.05.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 kurna co Wy z tymi Orzepowicami ??? ...kiedys tam o mały figiel nie zamieszkałem James nie szukaj -bo i tak nie znajdziesz .....oni przez całe zycie nic innego nie robią , a jak przyjdzie co do czego to i tak spier...... Orzepowice są po prostu fajneee Wszędzie blisko - i do lasu na spacer, i na rowerku jest gdzie pojeździć no i do miasta na piwko można iść piechotką. Z kupnem działek jest tu już duży problem - ludzie podbijaja juz ceny do 100zł/m2 pozdro dla wszystkich orzepowiczan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ochojec za chwilę właśnie tam jadę po pęcherznicę żółtą i może jeszcze jakieś inne krzaczki Orzepowice to mnie się kojarzą tylko ze szpitalem dzieci były tam operowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.05.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ochojec za chwilę właśnie tam jadę po pęcherznicę żółtą i może jeszcze jakieś inne krzaczki Orzepowice to mnie się kojarzą tylko ze szpitalem dzieci były tam operowane Jamles mogę mieć do Ciebie prośbę. Jak będziesz po te krzaczki to zobacz, czy są tam jeszcze takie długie żółte donice. Duży wybór roślin jest w Wielopolu na górce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts