piejar 17.12.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Daggulka - jakby co to mój emil jest w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.12.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 cześć zaraz przyjdzie moja gwiazda biurowa ...to jej zadam robotę... będzie se skanowała... podeśle Ci to na maila koło 10 ludzie... jak ja nie lubię poniedziałków , no chyba że jest to ostatni poniedziałek przed świętami... perspektywa 5 dni wolnych mnie normalnie rozbraja z wszelkich złych humorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 17.12.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 cześć zaraz przyjdzie moja gwiazda biurowa ...to jej zadam robotę... będzie se skanowała... podeśle Ci to na maila koło 10 ludzie... jak ja nie lubię poniedziałków , no chyba że jest to ostatni poniedziałek przed świętami... perspektywa 5 dni wolnych mnie normalnie rozbraja z wszelkich złych humorków dla mnie to też ostatni w tym roku poniedziałek roboczy - yahoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.12.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Piejar...poszło na maila...to co miało pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.12.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Doszło - dzięki bardzo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.12.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 niezamaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sycz 17.12.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witajcie.Mam pewien problem i mam nadzieje że mi pomożecie.Chodzi o to że posiadam juz pozwolenie na budowę mam wytyczone przez geodetów ławy i chodzi mi oto że nie otrzymaliśmy kredytu na ten dom co mieliśmy w planie budowa ci musimy zmienić na inny(mniejszy domek) projekt i czy ktoś z was sie orientuje co trzeba by było donieśc w związku ze zmianą projektu??? myślę że projekt i nowy plan zagospodarowania działki. Ale czy cos jeszcze oprócz tego?Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert37 17.12.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam wszystkich serdecznie po długiej nieobecności. Doczekałem wrszcie chwili , w której architekt naniósł poprawki do mojego APS 119. Teraz skopiowałem ten projekt i rozwoże wykonawcom do oszacowania. Chciałbym miec możliwość porównania kosztorysów od kilku ekip dlatego bardzo prosze o namiary bo wiosna już blisko i budowe czas zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.12.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 niezamaco Zamaco zamaco ... Fakty tutaj: http://forum.muratordom.pl/post2224222.htm#2224222 Rzutem na taśmę, z wywieszonym ozorem o 17:55 wpadłem do PINB w Wodzisławiu i załatwiłem odbiór Szczęśliwie trafiłem na miłego pana inspektora, który stwierdził że czynne jest do 18 i nie ma żadnego problemu - niniejszym go pozdrawiam. Pierwszą łyżkę kopara wbiła 14.06.2005 więc do dziś minęło 2 lata 6 miesięcy i 3 dni. Dziękuję wszystkim forumowiczom za wszelką udzieloną pomoc. No i forumowiczkom też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.12.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No i czas na zmianę stopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.12.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Piejar...noż kurcze, gratuluję chłopie a tak z perspektywy czasu....powiedz z ręką na sercu...warto było? jakbyś wiedział co Cię czeka i miał tą decyzję podjąć jeszcze raz ...jak by była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.12.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Piejar...noż kurcze, gratuluję chłopie a tak z perspektywy czasu....powiedz z ręką na sercu...warto było? jakbyś wiedział co Cię czeka i miał tą decyzję podjąć jeszcze raz ...jak by była? Warto było. Decyzja dziś byłaby taka sama. Trzymam za Was kciuki i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.12.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Piejar...noż kurcze, gratuluję chłopie a tak z perspektywy czasu....powiedz z ręką na sercu...warto było? jakbyś wiedział co Cię czeka i miał tą decyzję podjąć jeszcze raz ...jak by była? Warto było. Decyzja dziś byłaby taka sama. Trzymam za Was kciuki i kibicuję A ja myślałam, żeś Ty już dawno na swoim. Coś chyba nie doczytałam. Gratuluję Piejar Byłam w listopadzie na Głożynach i jestem pod wrażeniem dróg jakie się tam pobudowało ostatnio. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.12.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Piejar...noż kurcze, gratuluję chłopie a tak z perspektywy czasu....powiedz z ręką na sercu...warto było? jakbyś wiedział co Cię czeka i miał tą decyzję podjąć jeszcze raz ...jak by była? Warto było. Decyzja dziś byłaby taka sama. Trzymam za Was kciuki i kibicuję ja tylko tak se tylko gadam...ale moja pewnie też byłaby taka sama, tylko kilka rzeczy po prostu zrobiłabym inaczej nooo, to teraz czas zmienić awatar na inny-prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 18.12.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 piejar gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.12.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Piejar...noż kurcze, gratuluję chłopie a tak z perspektywy czasu....powiedz z ręką na sercu...warto było? jakbyś wiedział co Cię czeka i miał tą decyzję podjąć jeszcze raz ...jak by była? Warto było. Decyzja dziś byłaby taka sama. Trzymam za Was kciuki i kibicuję A ja myślałam, żeś Ty już dawno na swoim. Coś chyba nie doczytałam. Gratuluję Piejar Byłam w listopadzie na Głożynach i jestem pod wrażeniem dróg jakie się tam pobudowało ostatnio. pozdrawiam Edzia Głożyny są the Best - zawsze były - a jo sie ciula wykludziyłech - ale KIEDYŚ tam woce -obiecołech sie to sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.12.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Piejar...noż kurcze, gratuluję chłopie a tak z perspektywy czasu....powiedz z ręką na sercu...warto było? jakbyś wiedział co Cię czeka i miał tą decyzję podjąć jeszcze raz ...jak by była? Warto było. Decyzja dziś byłaby taka sama. Trzymam za Was kciuki i kibicuję A ja myślałam, żeś Ty już dawno na swoim. Coś chyba nie doczytałam. Gratuluję Piejar Byłam w listopadzie na Głożynach i jestem pod wrażeniem dróg jakie się tam pobudowało ostatnio. pozdrawiam Edzia No tak... niby od września ale do wczoraj, jak to się mówi, "pilnowałem dobytku":D. Formalności trochę zajęły, najgorzej z inwentaryzacją geodezyjną - 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 19.12.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/wariant1/kartka1982.gif Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.12.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Kochani ode mnie też wesołych http://images3.fotosik.pl/302/7162d2a2d8294e7b.gif Zimnych śnieżynek, ciepłych pierzynek. Dużego bałwanka, radości na sankach. Choinki pachnącej, kolędy radosnej. Dużego szampana, zabawy do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.12.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Wesołych Świąt ...ludziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts