Kolumb7009 01.01.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 http://kartki.net.pl/kartki/5/143.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.01.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Najlepszego w Nowym roku - jo juz u siebie pod rzeszowemZ nowości u mnie w Nowym Roku - robotę zmieniam... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.01.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Cześc, Sebuś. Z tymi stopniami na schody to dam Ci spokój ...znalazłam przez allegro dwie oferty o rzut beretam od nas, w tym jedna z montażem i pomiarem za naprawdę małą kasę. Bo powiem Ci, że cholerka boję się sama za te schode się brać bo jak cos źle pomierzę, kąty nie wyjdą to mnie szlag trafi chyba. A tak...co fachowiec, to fachowiec . Za 15 stopni bukowych w tym 4 duże zabiegi zapłacę 1345zeta , niepomalowane . Pomaluje se sama, zamontuje wujek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.01.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Smoczku - Wcale się nie obraża Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 02.01.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 sie melduje po Świątach i fajowym Sylwku nawet sobie na nartach poszusowałam Sebo New Rok New Job powiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.01.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 ... Z nowości u mnie w Nowym Roku - robotę zmieniam... Sebo8877 Mobilny ten nasz Hanys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.01.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Mobilny mobilny - New Job -to wyzwanie - sakramenckie- Managerym byda ??? od dachów Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.01.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam wszystkich poświątecznie Z nowości u mnie w Nowym Roku - robotę zmieniam... Sebo8877 jo tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.01.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam wszystkich poświątecznie Z nowości u mnie w Nowym Roku - robotę zmieniam... Sebo8877 jo tyż i jako sie z tym czujesz??? Uż eś sie zwolniył/a - bo nie wiym kiery malmucowy pisze ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.01.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam wszystkich poświątecznie Z nowości u mnie w Nowym Roku - robotę zmieniam... Sebo8877 jo tyż i jako sie z tym czujesz??? Uż eś sie zwolniył/a - bo nie wiym kiery malmucowy pisze ??? Sebo8877 malmucowy to mi sie tylko w sprawie pieca kręcił po forum jeszcze tydzien jestem w starej robocie, a samopoczucie nerwowe tzn mam stracha jak to będzie, no i czekają mnie dojazdy do wiosny bo raczej prędzej sie nie wprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.01.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 No to jom mom tez mały strach - musza załatwic porozumienie stron i 14 dni - bo jak ni to doopa blado Dzisio sie ida dogadować z derechtorym Licza że sie dogodom bo pracy nie chca porzycać. Dojazd mi spadnie z 33 km (swoim autym) na 21 km (służbowym) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 I jak tam , Sebuś ...dogadałeś się z dyrektorem? ale tu ostatnio pustki ...nikt nie zagląda....cicho wszędzie ja się zeźliłam ostatnio i podjęłam męską decyzję ... bierzemy sie do roboty - to co można teraz to bedziemy robić bo już mnie to siedzenie na d.... i czekanie wkurza ...czyli jutro spotykamy sie z wujkiem...specem od spraw wykończeniowych i omawiamy plan działania.... myślę, że zaczniemy od wełny na poddaszu a co u was, robaczki? piejar to już się chyba w ogóle nie pokazuje.... sie przeprowadził i kurde olał starych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.01.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dogodołech sie bezprobmymowo - odchodza 18-stego stycznia - wszyski baby w biurze płaczom juz za mnom A jo nie wiym czamu ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 07.01.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 A ja powoli zabieram się za robienie zakupów... Poszukuję też RB-tki w przyzwoitym stanie i cenie jakby ktoś z moich okolic miał na zbyciu to będę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.01.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dogodołech sie bezprobmymowo - odchodza 18-stego stycznia ja zaczynam mój ostatni tydzień - wszyski baby w biurze płaczom juz za mnom A jo nie wiym czamu ??? Sebo8877 nie wiesz......? ich mężowie się pewnie cieszą sebo to u Ciebie ciekawy rok sie zapowiada nowa praca bobas powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.01.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ... a co u was, robaczki? piejar to już się chyba w ogóle nie pokazuje.... sie przeprowadził i kurde olał starych znajomych Czytuje i pisuje ale w innych wewontkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Malmuc i Sebek ..podziwiam Was... dla mnie nowa praca to byłby chyba zbyt duży stres....przyzwyczajona jestem do mojej ciepłej i wygodnej posadki .... po 10- letniej pracy w banku-motłochu teraz mam norrrmalnie super, więc nie szukam ale mój za to małż w tym roku zmienia pracę ... i stresa mam jak jasny gwint bo sama zostane...słomiana wdowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ooo, Piejar...Ty żyjesz ...to barrrdzo dobra wiadomość pisz że chopie czasem...bo taka tu cisza jamaju...czy chodzi Ci o prowizorkę? jeśli tak to masz pecha...dosłownie kilka dni temu żech opchnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.01.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ooo, Piejar...Ty żyjesz ...to barrrdzo dobra wiadomość pisz że chopie czasem...bo taka tu cisza Lenia mam okropnego. Wprowadzisz się to też go poznasz jamaju...czy chodzi Ci o prowizorkę? jeśli tak to masz pecha...dosłownie kilka dni temu żech opchnęła Ja moją dorzuciłem jako gratisa przy sprzedaży garażu Graszce Może im nie będzie potrzebna bo mieli już jedną na słupie. A coś Graszki to dawno nie widziałem na forum. Zamarzli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.01.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Lenia mam okropnego. Wprowadzisz się to też go poznasz potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts