selimm 17.01.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 daggulka i jamles wielkie dzięki jest mi bardzo miło i słodko po torciku to ja również - 100 lot ps. ile to Ci już pizło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.01.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 daggulka i jamles wielkie dzięki jest mi bardzo miło i słodko po torciku to ja również - 100 lot ps. ile to Ci już pizło ? góra 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.01.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 piejar, sebo, Ewelinka, jamles i selimm dzięki za życzenia sebo na Ciebie jak zwykle moge liczyc, oryginalne życzonka ktoś tu pytał o wiek wszystkie kobiety obchodzą 18-te urodziny, czasem jest to któryś raz z kolei ale zawsze jest to 18-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 masz rację, malmucowa.... u mnie w ubiegłym roku tez były 18-ste, ino że do setki allle mam dziś lenia.... a jak na złość mnóstwo roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 masz rację, malmucowa.... u mnie w ubiegłym roku tez były 18-ste, ino że do setki allle mam dziś lenia.... a jak na złość mnóstwo roboty weź urlop na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.01.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 gdzies jest taki kalendarz różnych świąt w ZET-ce powiedzieli ze 16- styczen jest miedzynarodowym dniem lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 gdzies jest taki kalendarz różnych świąt w ZET-ce powiedzieli ze 16- styczen jest miedzynarodowym dniem lenistwa tylko, że dzisiaj jest 18 , ale poświętować 3 dni chyba można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 18.01.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Macie może namiary na kogoś, kto może zaprojektować przyłącze do sieci wodociągowej i kanalizacji? Czy musieliście do tego mieć mapkę w wersji elektronicznej? Pytam, bo takie wymagania ma rybnickie PWiK... Nikt nie zlecał wykonania projektu przyłącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.01.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 gdzies jest taki kalendarz różnych świąt w ZET-ce powiedzieli ze 16- styczen jest miedzynarodowym dniem lenistwa tylko, że dzisiaj jest 18 , ale poświętować 3 dni chyba można jak ktoś może? ja chyba moge cały czas , w koncu urodzilam sie w dniu miedzynarodowego lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.01.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Macie może namiary na kogoś, kto może zaprojektować przyłącze do sieci wodociągowej i kanalizacji? Czy musieliście do tego mieć mapkę w wersji elektronicznej? Pytam, bo takie wymagania ma rybnickie PWiK... Nikt nie zlecał wykonania projektu przyłącza? Zlecał ale w Wodzisławiu i bez tóż milczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 18.01.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Zlecał ale w Wodzisławiu i bez tóż milczy A musiałeś mieć mapkę w wersji elektronicznej czy to tylko taki wymysł rybnickich wodociągów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 19.01.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Zlecał ale w Wodzisławiu i bez tóż milczy A musiałeś mieć mapkę w wersji elektronicznej czy to tylko taki wymysł rybnickich wodociągów? Chyba wymysł "rybnickich". W maju 2007 robiłem kanalizę i wystarczyła zwykła małpka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.01.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Macie może namiary na kogoś, kto może zaprojektować przyłącze do sieci wodociągowej i kanalizacji? Czy musieliście do tego mieć mapkę w wersji elektronicznej? Pytam, bo takie wymagania ma rybnickie PWiK... Nikt nie zlecał wykonania projektu przyłącza? Nam projekt robiły wodociągi, wtedy nie wymagali mapki w wersji elektronicznej,to chyba swiezy pomysł bo my robilismy ten projekt w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 20.01.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Muszę w takim razie jeszcze podrążyć w wodociągach temat tej mapki... Nie uśmiecha mi się wydanie kolejnych kilkaset PLN'ów z powodu kaprysu "szanownej instytucji" Jeśli będą się upierać to trzeba będzie zlecić projekt komuś innemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 22.01.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Macie może namiary na kogoś, kto może zaprojektować przyłącze do sieci wodociągowej i kanalizacji? Czy musieliście do tego mieć mapkę w wersji elektronicznej? Pytam, bo takie wymagania ma rybnickie PWiK... Nikt nie zlecał wykonania projektu przyłącza? Nam projekt robiły wodociągi, wtedy nie wymagali mapki w wersji elektronicznej,to chyba swiezy pomysł bo my robilismy ten projekt w zeszłym roku. ja robiłam w zeszłym roku i też nie było trzeba elektronicznej wersji - to rzeczywiście jakaś nowa fanaberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 23.01.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 hej ludziska kaj żeście som wszyscy pewno budują my też - tatuś ma urlop i jedzie z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 23.01.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ja jestem w Krynicy na delegacji. Życie jest pieeeeęękne . Tu jest śnieg i można szusować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 no żesz....taki to ma życie jak w Madrycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2xa 24.01.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Serdecznie witam wszystkich forumowiczow Rybnika. Jestem równiez w trakcie inwestycji, aktualnie mam ukończony parter i rozglądam się za drewnem na więźbę oraz za cieślami i dekarzami. Mam dach ok 220m2 i przymierzam się do dachówki ceramicznej. Czy ktoś z Was mógłby polecić tarcicę w okolicach Rybnika ( tak do 100km) , w której można kupić zdrowe, dobre drewno, (najlepiej jak jeszcze by było dobrze wysuszone ) ? Czy możecie polecić jakiś fachowców do robót ciesielskich i dekarskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba111 24.01.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam wszystkich na forum. Korzystając z waszego doświadczenia chciałbym zapytać czy moglibyście mi polecić solidną firmę lub jakiegoś fachmana do budowy domu. W Rybniku jest dość sporo firm budowlanych ale niestety nie mam pojęcia czy dobrych. Zamierzam ruszyć z budową na wiosnę. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts