daggulka 12.02.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Tak robią...jeśli bierzesz kredyt na budowę to ma Ci styknąc na cały dom od początku do końca..... oni się chyba asekurują po zeszłorocznych podwyżkach kiedy to ludzie nie zdołali budować według kosztorysu ... brakowało "stanu" do wypłaty następnej transzy ...a to problem i dla banku i dla klienta. Rzeczoznawca z banku PKO (ja mam tam kredyt) jest wyjątkowo nieugięty....nie zatwierdzi wypłaty następnej transzy jeśli nie bedzie wybudowane za tyle ile jest w kosztorysie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.02.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Teraz mom 18 km do Rzeszowa - byda mioł 5 Smoczyca za z tym uzaleznieniem to zawodowe Sebo8877 Sebo jeszcze niedawno miałeś wracać na śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.02.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Teraz mom 18 km do Rzeszowa - byda mioł 5 Smoczyca za z tym uzaleznieniem to zawodowe Sebo8877 Sebo jeszcze niedawno miałeś wracać na śląsk Ale zmieniłem pracena b.intratną w Rzeszowie - b. intratną - legalną żeby nie było. Kasa zależy od mojego wkładu w pracę. Mam poprostu dyrektoski stołek.... co tu dużo bede pisał... Nie liczyłem że takie cos kiedyś będzie mi dane Satysfakcję mam ogromną bo własnymi ręcami do tego doszedłem Tak więc chyba śląsk będę musiał odłozyć i to daleko Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.02.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Teraz mom 18 km do Rzeszowa - byda mioł 5 Smoczyca za z tym uzaleznieniem to zawodowe Sebo8877 Sebo jeszcze niedawno miałeś wracać na śląsk Ale zmieniłem pracena b.intratną w Rzeszowie - b. intratną - legalną żeby nie było. Kasa zależy od mojego wkładu w pracę. Mam poprostu dyrektoski stołek.... co tu dużo bede pisał... Nie liczyłem że takie cos kiedyś będzie mi dane Satysfakcję mam ogromną bo własnymi ręcami do tego doszedłem Tak więc chyba śląsk będę musiał odłozyć i to daleko Sebo8877 aaaa zapomniałam o tej pracy bo ja jak pamietasz tez zmieniłam prace i zamieniłam dyrektorski stołek na niedyrektorski stołek za to lepiej płatna tiaaaaaa. taka nasza krajowa rzeczywistosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.02.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 jeszcze walentynkujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donata1710 15.02.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A musiałeś mieć mapkę w wersji elektronicznej czy to tylko taki wymysł rybnickich wodociągów?_________________ Mapka w wersji elektronicznej nie jest potrzebna w rybnickich wodociągach chociaż faktycznie mają tą informację na sronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donata1710 15.02.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A tak wogóle to wypadało by się przywitać. Dzień dobry szanownej grupie budujących z Rybnika Jestem w takcie załatwiania papierologii więc jeszcze trochę i też ruszę z tym koksem a dla was oznacza to wiele pytań z mojej strony ( nie zawsze mądrych ) dlatego z góry poproszę o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 15.02.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Mapka w wersji elektronicznej nie jest potrzebna w rybnickich wodociągach chociaż faktycznie mają tą informację na sronie Taką informację uzyskałem w BOK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donata1710 15.02.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Mapka w wersji elektronicznej nie jest potrzebna w rybnickich wodociągach chociaż faktycznie mają tą informację na sronie Taką informację uzyskałem w BOK... Wczoraj odebrałam warunki techniczne przyłącza wystarczyły tradycyjne mapki i nikt nawet nie wspomniał o wersji elektronicznej a pytałam także o projekt przyłącza P.S. jeśli chodzi o projekt przyłącza to będzie mi go wykonywał znajomy architekta jak będę miała namiary dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 15.02.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Wczoraj odebrałam warunki techniczne przyłącza wystarczyły tradycyjne mapki i nikt nawet nie wspomniał o wersji elektronicznej a pytałam także o projekt przyłącza P.S. jeśli chodzi o projekt przyłącza to będzie mi go wykonywał znajomy architekta jak będę miała namiary dam znać Jak załatwiałem warunki przyłączenia to też nikt nie wymagał wersji elektronicznej. Teraz jak poszedłem zlecić wykonanie projektu przyłącza, to odesłali mnie z kwitkiem bo nie miałem mapki w wersji elektronicznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donata1710 15.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Wczoraj odebrałam warunki techniczne przyłącza wystarczyły tradycyjne mapki i nikt nawet nie wspomniał o wersji elektronicznej a pytałam także o projekt przyłącza P.S. jeśli chodzi o projekt przyłącza to będzie mi go wykonywał znajomy architekta jak będę miała namiary dam znać Jak załatwiałem warunki przyłączenia to też nikt nie wymagał wersji elektronicznej. Teraz jak poszedłem zlecić wykonanie projektu przyłącza, to odesłali mnie z kwitkiem bo nie miałem mapki w wersji elektronicznej... No to mnie zmartwiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donata1710 15.02.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Wczoraj odebrałam warunki techniczne przyłącza wystarczyły tradycyjne mapki i nikt nawet nie wspomniał o wersji elektronicznej a pytałam także o projekt przyłącza P.S. jeśli chodzi o projekt przyłącza to będzie mi go wykonywał znajomy architekta jak będę miała namiary dam znać Jak załatwiałem warunki przyłączenia to też nikt nie wymagał wersji elektronicznej. Teraz jak poszedłem zlecić wykonanie projektu przyłącza, to odesłali mnie z kwitkiem bo nie miałem mapki w wersji elektronicznej... No to mnie zmartwiłeś Włąśnie rozmawiałam z moim architektem on będzie zlecał wykonanie projektu przyłącza " prywatnej osobie" nie wodociągą i obejdzie się bez wersji elektronicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 umrze Ci ten topik chyba sel wykrakał to był drugi post we wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 19.02.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 umrze Ci ten topik chyba sel wykrakał to był drugi post we wątku Eeee tam.. Od razu umrze ... Wszyscy zapadli w sen zimowy. Ja teeeeżżższszszszzzz.z..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.02.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 eee tam, nie zapadli....ja się wykańczam ...coby na lato u siebie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.02.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 eee tam, nie zapadli....ja się wykańczam ...coby na lato u siebie być ja też tylko chyba predzej ja sie wykończe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 19.02.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 ...tylko chyba predzej ja sie wykończe No bo to właśnie taka faza jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 19.02.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 eee tam, nie zapadli....ja się wykańczam ...coby na lato u siebie być ja też tylko chyba predzej ja sie wykończe Szczęściarze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 19.02.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 eee tam, nie zapadli....ja się wykańczam ...coby na lato u siebie być ja też tylko chyba predzej ja sie wykończe Szczęściarze.... Nie zaprzeczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.02.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 eee tam, nie zapadli....ja się wykańczam ...coby na lato u siebie być ja też tylko chyba predzej ja sie wykończe Szczęściarze.... Nie zaprzeczę no ja na razie ma dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts