frosch 20.02.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 wpadlam na kontrole jak tam dzidzia sebusia??? pijemy juz co albo jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.02.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 no właśnie! Sebus chyba nie pijesz sam ? tak bez towarzystwa toż my całe 9 miesięcy chodziliśmy z Tobą w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 20.02.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Napić sie można i bez dzidziusia sebusia Pewno tam na wschodzie nie ma neta na porodówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.02.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 umrze Ci ten topik chyba sel wykrakał to był drugi post we wątku za dużo lecytyny żresz http://pl.youtube.com/watch?v=nmx0b1XttS0 a to- pamiętasz indianier jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.02.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kucze...faktycznie, nie ma Sebusia ...pewnie na porodówce z żonką siedzi ...albo już po i czasu niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.02.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 umrze Ci ten topik chyba sel wykrakał to był drugi post we wątku za dużo lecytyny żresz http://pl.youtube.com/watch?v=nmx0b1XttS0 a to- pamiętasz indianier jeszcze ? 25 lot nazod chyba to grali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.02.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 No i jestem na wezwanie Flaszki jeszcze chłodzić Synuś (uparty po mamusi:)) siedzi dali u mamusi w brzuszku. Jo do Was moi Hanysy chłodz specjalno flaszka (obowiązkowo swojskij roboty ). i Zobowiązuja sie na rynce moigo serdecznego kolegi Piejara jom wysłać yno mi sie tyn synek urodzi - cobyście sie mogli spotkac i sie napić za jego zdrowi. No moji też przy okazji. Jako że w Radlinie byda nie pryndzyj niz bez lato - wierza że Piejar jom dotrzimie do jakigoś Waszego wspołnego balowanio. Podejrzywom że Edzia (licza na Ciebie) coś zoranizuje na wiosna u sia Pozdrowiom serdecznei Was wszystkich i dziynkuja że pamiyntocie o mie Sebo8877 P.S. Jak sie yno urodzi dom Wom znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Sebuś...nic się nie martw...okazja sie znajdzie-niedługo bedzie u mnie parapetówka ... latem.... jak się dobrze pokombinuje to terminy zgramy i bedziemy se mogli ta flaszka razem u mnie wypić w zacnym gronie naszych Rybnickich forumowych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 pytanko do tych co juz zmierzyli sie z US i drukiem vzm pod co (tzn jaki pkwiu) mozna podciagnac łaty dachowe i inne deski zeby moc odzyskac troszke kasy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 21.02.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 pytanko do tych co juz zmierzyli sie z US i drukiem vzm pod co (tzn jaki pkwiu) mozna podciagnac łaty dachowe i inne deski zeby moc odzyskac troszke kasy pozdr ja słyszałam że drewna/drzewa nie można odliczać - ale to lepiej sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 no to czekom stom flaszkom ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.02.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 pytanko do tych co juz zmierzyli sie z US i drukiem vzm pod co (tzn jaki pkwiu) mozna podciagnac łaty dachowe i inne deski zeby moc odzyskac troszke kasy pozdr ja słyszałam że drewna/drzewa nie można odliczać - ale to lepiej sprawdzić. w tabeli pkwiu do odliczen jest tam jakies drewno, ale kurna nie wiem pod co podciagnac łaty i deski, wszystko bedzie wykorzystane do elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 21.02.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 pytanko do tych co juz zmierzyli sie z US i drukiem vzm pod co (tzn jaki pkwiu) mozna podciagnac łaty dachowe i inne deski zeby moc odzyskac troszke kasy pozdr ja słyszałam że drewna/drzewa nie można odliczać - ale to lepiej sprawdzić. Nie można odliczać. Miało i ma 22% VAT. Ja odliczyłem cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.02.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Najnowsze doniesienia O 21:00 jade na przecięcie pępowiny Licze ze tam nie wykituje - winno być ok. Dzieki wszystkim za pomoc wirtualną Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.02.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 powodzenia, Sebuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 22.02.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Najnowsze doniesienia O 21:00 jade na przecięcie pępowiny Licze ze tam nie wykituje - winno być ok. Dzieki wszystkim za pomoc wirtualną Sebo8877 Jak ja pojechałem to zdążyłem tylko pomachać żonie jak jechała na cesarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.02.2008 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 no .......wreszcie sie napija mom nadzieja , ze jest juz po wszystkim i byda mogla rano powinszowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2008 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 no .......wreszcie sie napija mom nadzieja , ze jest juz po wszystkim i byda mogla rano powinszowac co Ty sam ostatnio tak czynsto zaglondosz, chyba chcesz być za potka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.02.2008 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 no .......wreszcie sie napija mom nadzieja , ze jest juz po wszystkim i byda mogla rano powinszowac co Ty sam ostatnio tak czynsto zaglondosz, chyba chcesz być za potka jo fest ciekawsko baba zech jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2008 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 no .......wreszcie sie napija mom nadzieja , ze jest juz po wszystkim i byda mogla rano powinszowac co Ty sam ostatnio tak czynsto zaglondosz, chyba chcesz być za potka jo fest ciekawsko baba zech jest i spać nie umisz a Sebo to już chyba pieluchy piere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts