frosch 23.02.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 no .......wreszcie sie napija mom nadzieja , ze jest juz po wszystkim i byda mogla rano powinszowac co Ty sam ostatnio tak czynsto zaglondosz, chyba chcesz być za potka jo fest ciekawsko baba zech jest i spać nie umisz a Sebo to już chyba pieluchy piere terozki tak sie pepkowe nazywo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 23.02.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Gdzieś po północy dostołech od Sebo SMS-a że już mo synka. Niech mu karlus rośnie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.02.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 nooo, Sebuś ... gratulacje ...niech Wam się zdrowo chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.02.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Seba !!!! gratulki coby maly Ci sie dobrze chowol .... http://www.tc-buehlertal.de/images/stories/EigeneBilder/Attachments/sekt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.02.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Czejś hanysy Wczoraj o 23:00 przy pomocy cięcia cesarskiego przyszedł na świat nasz synuś Mierzy 60 cm i wazy 4210 - rekordzista dnia zarówno w wymiarach jak i tonach wydawanego z siebie okrzyku:) A tak to moje ciacho wygląda na 1h po urodzeniu http://images32.fotosik.pl/153/fa534bb4f12a67cbmed.jpg Pozdrawiam wszystkich ciepło i dziękuję za wsparcie- przydało sie P.S. Powiem Wam najwspanialsze uczucie na świecie - możliwośc bycia przy narodzinach własnego dziecka. Bomba. Dzięki wszystkim za zyczenia Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.02.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 śliczny bobasek ło matko...ide stąd bo sie jeszce zapatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Sebo gratulacje, gratulacje, gratulacje chłopak jak dąb ehhhhhhh zazdroszcze Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Sebo jo Ci tyż gratuluja .......bykol z synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.02.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 eeee..... ......taki kolos , to musza jeszcze dzisiaj poprawic , bo trocha za malo zech wypiula za takiego srogiygo synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 24.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Śłodziutki A czupryna, że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryst 24.02.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Szukam dobrego murarza i ekipę do dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Sebo gratulacje, gratulacje, gratulacje chłopak jak dąb ehhhhhhh zazdroszcze Ci Malmucowa nic straconego - lygej na malmuca i do roboty wychodzom taki fajne we filcokach na gnojoku ? Pozdrowiom śłicznie P.S. Jutro juz ich byda mioł w doma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 25.02.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Czejś hanysy Wczoraj o 23:00 przy pomocy cięcia cesarskiego przyszedł na świat nasz synuś Mierzy 60 cm i wazy 4210 - rekordzista dnia zarówno w wymiarach jak i tonach wydawanego z siebie okrzyku:) A tak to moje ciacho wygląda na 1h po urodzeniu http://images32.fotosik.pl/153/fa534bb4f12a67cbmed.jpg Pozdrawiam wszystkich ciepło i dziękuję za wsparcie- przydało sie P.S. Powiem Wam najwspanialsze uczucie na świecie - możliwośc bycia przy narodzinach własnego dziecka. Bomba. Dzięki wszystkim za zyczenia Sebastian Sebuś, wielkie gratulacje !!! Dzidziuś piękniutki (pewnie do rodziców podobny). Aż by się chciało takiego bobaska.......hmmm Pozdrawiam serdecznie Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.02.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Graszka... chciałoby się , chciało...mnie też....ale jak se pomyślę o nieprzespanych nocach, pieluchach, braku czasu.... to mi się szybciutko odechciewa...aczkolwiek skłamałabym mówiąc, że jak widzę takiego bobaska to mi się cieplej pod serduszkiem robi ...czyli serce "na tak", rozum "na nie" Zresztą...mam dwie wspaniałe dziewczyny z których starsza będzie miała w tym roku 15 lat ... pozostaje czekać na wnuki...mam tylko nadzieję, że nie doczekam się aż tak szybko jak moja mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.02.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Sebuś, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! Piękne dziecko, a żonka dzielna, że taki kawał chłopa urodziła No, to też się pochwalę! Za mnie kciuki trzymajcie w okolicy 17 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.02.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A jak ma na imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.02.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Graszka... chciałoby się , chciało...mnie też....ale jak se pomyślę o nieprzespanych nocach, pieluchach, braku czasu.... to mi się szybciutko odechciewa...aczkolwiek skłamałabym mówiąc, że jak widzę takiego bobaska to mi się cieplej pod serduszkiem robi ...czyli serce "na tak", rozum "na nie" Zresztą...mam dwie wspaniałe dziewczyny z których starsza będzie miała w tym roku 15 lat ... pozostaje czekać na wnuki...mam tylko nadzieję, że nie doczekam się aż tak szybko jak moja mama Co do nocy oby tylko tak było Co 3h butla i spokojny sen jedno przewijanko i OK. Najpiękniejszy to był dzisiejszy ranek 6:00 wstaje do pracy patrzę na niego a on sobie leży i "podziwia" świat tymi swoimi cudownymi oczętami Wtedy stwierdziłem że moje serce jest jego i niech robi z nim co chce. Nie wiem czy wszyscy tak przeżywają - ale te kilka dni sprawiły że chce się żyć, skrzydła rosną u ramion, problemy stają się taaakiiieee malutkie, a życie nabiera prawdziwego sensu. Nie bardzo wiem jak mam jeszcze przekazać Wam to uczucie - zaprawdę wielu z Was wie o czym mówię - ale tym którzy jeszcze nie próbowali - serdecznie plecam wiewióra1976 - no to gratulacje ogromniaste- trzymam kciuki za Ciebie - żeby wszystko było OK. W drodze nasz kolejny FORUMOWY OSESEK A imię - było problemem - ale przyszło samo w dniu narodzin - Filip Ze słonecznymi pozdrowieniami Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.02.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Wiewióra....nooo, gratulacje . Ludziska.... potrzebuję na rozruch pieca 1,5 tony ekogroszku (resztę kupię latem -wtedy pewnie będzie taniej ). Macie jakies namiary na dobry ekogroch? Plissss...za tydzień juz musze mieć w domku bo mi piec będą uruchamiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Wiewióra....nooo, gratulacje . Ludziska.... potrzebuję na rozruch pieca 1,5 tony ekogroszku (resztę kupię latem -wtedy pewnie będzie taniej ). Macie jakies namiary na dobry ekogroch? Plissss...za tydzień juz musze mieć w domku bo mi piec będą uruchamiać na rozruch to worek albo dwa wystarczą http://pwatex.pl/cms/ jeszcze chyba malmucowa ma coś schowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.02.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 kuźwa...sie źle wyraziłam...jak mi go juz rozruszaja to on se juz bedzie szoł ino na małych temperaturach, a potem ino na ciepłą wodę bo już do wiosny niedaleko ...tak, że zdecydowanie więcej niz 2 worki potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts