Sarnaaa 27.02.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 witajcie kochani,ja po takiej przerwie ,ale nie mieliśmy neta no i ogólnie same zawirowania:) wiosna za oknem, mi już 2 miesiące zostało i dzidzia będzie z nami:D Na budowie na razie same przygotowania ,w połowie marca ma wejść murarz,teraz szukam taniego tartaku (na wodzisławskiej jest na skrzyżowaniu),ale nie wiem czy tam drewno w dobrym stanie.W ogóle to zastanawiamy się czy nie zrobić stropodachu tradycyjnego bo żelaza mamy sporo. No i gotówki nie za dużo...Pozdrawiam Was serdecznie!!!! muszę teraz nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 to piejar będzie coś wiedzieć, bo do Piekar gonić auto po 1,5 tony to raczej się nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.02.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 no własnie...napisze mu na priv albo na maila...ostatnio go tu wcale nie widać dzięki, jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sycz 27.02.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witajcie. zaczynam za pare tygodni budowe i potrzebuje waszej pomocy bo kasy jak prawie każdy nie mam za duzo i szukam gdzie jest najtaniej. A wiec pomózcie mi gdzie najtaniej w naszej okolicy lub wokół można znaleść pustaki ceramiczne (a może taniej by było zamiast porothermu budowa w ytongu?), stal , cement, stropy gestożebrowe oraz gdzie najtaniej dostać okna oraz dzrwi a także gdie najtaniej dostac elementy na dach czy wieżbe ,dachówka itp.? Pozdrawiam i naprawdę na was liczę bo widzę tutaj pełno ludzi którzy się budują lub sie niedawno wybudowali więc będą w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 no własnie...napisze mu na priv albo na maila...ostatnio go tu wcale nie widać dzięki, jamles chyba dostoł flaszka od Sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witajcie. zaczynam za pare tygodni budowe i potrzebuje waszej pomocy bo kasy jak prawie każdy nie mam za duzo i szukam gdzie jest najtaniej. A wiec pomózcie mi gdzie najtaniej w naszej okolicy lub wokół można znaleść pustaki ceramiczne (a może taniej by było zamiast porothermu budowa w ytongu?), stal , cement, stropy gestożebrowe oraz gdzie najtaniej dostać okna oraz dzrwi a także gdie najtaniej dostac elementy na dach czy wieżbe ,dachówka itp.? Pozdrawiam i naprawdę na was liczę bo widzę tutaj pełno ludzi którzy się budują lub sie niedawno wybudowali więc będą w temacie. daj do wyceny do Budozbytu, Lubaru to w Rybniku, Buster, Sagapol ww Gliwicach, dachówka to jeszcze Budman w Gliwicach, stal w Rybniku -Tesko, Metallco w Żernicy w Pilchowicach jest Dach Decker ( albo Ciupke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.02.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Co do nocy oby tylko tak było Co 3h butla i spokojny sen jedno przewijanko i OK. Najpiękniejszy to był dzisiejszy ranek 6:00 wstaje do pracy patrzę na niego a on sobie leży i "podziwia" świat tymi swoimi cudownymi oczętami Wtedy stwierdziłem że moje serce jest jego i niech robi z nim co chce. Nie wiem czy wszyscy tak przeżywają - ale te kilka dni sprawiły że chce się żyć, skrzydła rosną u ramion, problemy stają się taaakiiieee malutkie, a życie nabiera prawdziwego sensu. Nie bardzo wiem jak mam jeszcze przekazać Wam to uczucie - zaprawdę wielu z Was wie o czym mówię - ale tym którzy jeszcze nie próbowali - serdecznie plecam A imię - było problemem - ale przyszło samo w dniu narodzin - Filip Ze słonecznymi pozdrowieniami Sebastian pięknie to napisałeś Sebo.....po takich pięknych słowach aż serce się raduje i każdy zrozumiał co chciałeś nam przekazać Pozdrowienia dla Dzielnej Żoneczki i Filipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 27.02.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 moje gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 28.02.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Sebo gratulachy!!pozdrowienia z Rużomboroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lee28 01.03.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witajcie. zaczynam za pare tygodni budowe i potrzebuje waszej pomocy bo kasy jak prawie każdy nie mam za duzo i szukam gdzie jest najtaniej. A wiec pomózcie mi gdzie najtaniej w naszej okolicy lub wokół można znaleść pustaki ceramiczne (a może taniej by było zamiast porothermu budowa w ytongu?), stal , cement, stropy gestożebrowe oraz gdzie najtaniej dostać okna oraz dzrwi a także gdie najtaniej dostac elementy na dach czy wieżbe ,dachówka itp.? Pozdrawiam i naprawdę na was liczę bo widzę tutaj pełno ludzi którzy się budują lub sie niedawno wybudowali więc będą w temacie. Ja maxy kupowałem rok temu w Sagapolu w Gliwicach, mieli najtaniej, taniej niż lubar, budozbyt, handlobud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lee28 01.03.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 witajcie kochani,ja po takiej przerwie ,ale nie mieliśmy neta no i ogólnie same zawirowania:) wiosna za oknem, mi już 2 miesiące zostało i dzidzia będzie z nami:D Na budowie na razie same przygotowania ,w połowie marca ma wejść murarz,teraz szukam taniego tartaku (na wodzisławskiej jest na skrzyżowaniu),ale nie wiem czy tam drewno w dobrym stanie.W ogóle to zastanawiamy się czy nie zrobić stropodachu tradycyjnego bo żelaza mamy sporo. No i gotówki nie za dużo...Pozdrawiam Was serdecznie!!!! muszę teraz nadrobić zaległości Drewna nie kupuj na skrzyżowaniu, lekko tam, a właściwie mocno kantują jak nie przypilnujesz. Przykład, na stropy kupiłem 5 kubików desek szalunkowych, nie ładowałem sam, tylko kupiłem i kazałem przywieźć, po zrobieniu dwóch stropów, jak sprzedawałem deski znajomemu zrobiło sie z tego 2 kubiki (sam ładowałem i mierzyłem). Wiem straty, ale nie liczę że było więcej niż 1kubik strat, murarz bardzo deski oszczędzał. Zresztą, stropy miały po około 90m2. Drewno na wieźbę kupowałem w tartaku w czyżowicach, dobre ceny i jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 01.03.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witam.Robił ktoś schody samonosne drewniane ?Można jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lee28 02.03.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Witam.Robił ktoś schody samonosne drewniane ?Można jakieś namiary. Ja robiłem,znaczy mam zamówione i będą sie robiły za 2-3 miesiące. Jeśli chcesz to moge dać namiar na gościa ale jest z Rybnika. Jak co to pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.03.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 - Ja cię stresuję, kur..?! Uczysz się tego piąty rok w szkole i na kursach, i wszystko to jak krew w piach! - Ta, krew, od razu... Czy to Misiek Koterski i odmień "to be" z "Dnia świra"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 02.03.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 - Ja cię stresuję, kur..?! Uczysz się tego piąty rok w szkole i na kursach, i wszystko to jak krew w piach! - Ta, krew, od razu... Czy to Misiek Koterski i odmień "to be" z "Dnia świra"? Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 02.03.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 - Ja cię stresuję, kur..?! Uczysz się tego piąty rok w szkole i na kursach, i wszystko to jak krew w piach! - Ta, krew, od razu... Czy to Misiek Koterski i odmień "to be" z "Dnia świra"? Dokładnie "to be ku...wa or not to be" film jest the beścior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ... film jest the beścior Taaa... i nawet wiem dlaczego go lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 03.03.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ... film jest the beścior Taaa... i nawet wiem dlaczego go lubię bo jest zajefajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 03.03.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Gdzieś po północy dostołech od Sebo SMS-a że już mo synka. Niech mu karlus rośnie zdrowo Seba wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spóźnione, ale jakoś dawno mnie tu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.03.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 KiR - dzięki ślicznie za życzonka Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts