Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Oby zdrówko dopisało, by jajeczko

smakowało, by szyneczka nie tuczyła

atmosfera była miła, by zajączek

uśmiechnięty przyniósł wreszcie te prezenty.

WESOŁYCH ŚWIĄT dla WSZYSTKICH KOCHANI !!!!!

http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/tr/887.gif

Kochani Rybniczanie i okolico :D

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych

najserdeczniejsze życzenia

dużo zdrowia, radości,

smacznego jajka, mokrego Dyngusa,

mnóstwo wiosennego słońca

oraz samych sukcesów w życiu osobistym i zawodowym

życzy Edzia

piejar...kurrrde... możesz mi dać na maila jakieś fotki i napisać jak Ci się te schody sprawują?

normalnie chciałam drewniane stopnie, podstopnie otynkowane...ale cholera...porządni stolarze się cenią jak nie wiem, a u wszysatkich i porządnych i nie :wink: terminy zaklepane na het do przodu....właśnie rozważam obłożenie schodów kaflami :roll:

jareczku, plissss... powiedz coś :D

Jeżeli możecie podeślijcie mi nr tel. na wykonawców dachu. Na jesień będę potrzebował sprawdzonej i godnej polecenia ekipy. Niestety już teraz muszę sobie coś zaklepać. Pozdrawiam

ja swoją ekipę - z ul. Rudzkiej - nie bardzo polecam - ewentualnie w ostateczości

pierwszy dzień robili jakieś 3 h - zrobili nie za wiele za to wiele butelek po wódce znalazłam w garażu.....

piejar...kurrrde... możesz mi dać na maila jakieś fotki i napisać jak Ci się te schody sprawują?

normalnie chciałam drewniane stopnie, podstopnie otynkowane...ale cholera...porządni stolarze się cenią jak nie wiem, a u wszysatkich i porządnych i nie :wink: terminy zaklepane na het do przodu....właśnie rozważam obłożenie schodów kaflami :roll:

jareczku, plissss... powiedz coś :D

Wskakuj w auto i przyjeżdżaj.

Odpowiedź masz w mailu

w Budozbycie da się negocjować, podobnie w Busterze w Gliwicach......

kolega telefonicznie negocjował ........Buster wygrał :lol:

w Budozbycie transport i rozładunek płatne, w Busterze w cenie materiału,

w końcu Budozbyt rezygnował z płatnego transportu,

cena cegły kl.200 spadła z 1,35 na 1,00 ....spóźnili się o kilkanaście minut :wink:

daggulka jesli zalezy Ci na drewnianych to nie rezygnuj, drewno to drewno, masz małą ( :wink: czy ona jeszcze taka mała?) córcię, a drewniane schody są znacznie bezpieczniejsze przy biegających dzieciach.

Poza tym nie zrazaj sie terminami, wiem to z doswiadzcenia (zawsze mi sie wydawalo ze za dlugo trzeba czekac :lol: ), a gdybys sie jednak miala wprowadzic przy niezrobionych schodach to na chwile czyms przykryjesz

pozdrawiam