daggulka 17.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Sycz...dopilnuj , żeby ten bk był klasy 400 ...a w ostateczności 500 ... im wyżej tym chłodniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.03.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Sycz - żeby Ci zamieszać, to powiem tylko żebyć pamiętał o tynkach zewnętrznych i wewnętrznych. To również stanowi o cenie ściany. Sama robocizna przy ociepleniu styropianem to 30-35 PLN/m2 do tego jeszcze materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.03.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Oby zdrówko dopisało, by jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła atmosfera była miła, by zajączek uśmiechnięty przyniósł wreszcie te prezenty. WESOŁYCH ŚWIĄT dla WSZYSTKICH KOCHANI !!!!! http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/tr/887.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.03.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesołych Świąt rybnickim i okołorybnickim forumowiczom życzę http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/20/207.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.03.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Kochani Rybniczanie i okolico Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych najserdeczniejsze życzenia dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego Dyngusa, mnóstwo wiosennego słońca oraz samych sukcesów w życiu osobistym i zawodowym życzy Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 21.03.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Spokojnych i świętych Świąt Wielkiej Nocy I niech Wam zajączek przyniesie jakieś fajne rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Rybniczony Nie mam daru do pisania, a tym bardziej do składania życzeń miłych i serdecznych, a do tego pożytecznych, tak więc, życzę Wam Wesołych Świąt!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ludzie.... ale tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ludzie.... ale tu cisza wszyscy szukaja ....schodów jesionowe polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.03.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ludzie.... ale tu cisza wszyscy szukaja ....schodów jesionowe polecam nie wszyscy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.03.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ja mam betonowo - kafelkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba111 26.03.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Jeżeli możecie podeślijcie mi nr tel. na wykonawców dachu. Na jesień będę potrzebował sprawdzonej i godnej polecenia ekipy. Niestety już teraz muszę sobie coś zaklepać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.03.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 piejar...kurrrde... możesz mi dać na maila jakieś fotki i napisać jak Ci się te schody sprawują? normalnie chciałam drewniane stopnie, podstopnie otynkowane...ale cholera...porządni stolarze się cenią jak nie wiem, a u wszysatkich i porządnych i nie terminy zaklepane na het do przodu....właśnie rozważam obłożenie schodów kaflami jareczku, plissss... powiedz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 27.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Jeżeli możecie podeślijcie mi nr tel. na wykonawców dachu. Na jesień będę potrzebował sprawdzonej i godnej polecenia ekipy. Niestety już teraz muszę sobie coś zaklepać. Pozdrawiam ja swoją ekipę - z ul. Rudzkiej - nie bardzo polecam - ewentualnie w ostateczości pierwszy dzień robili jakieś 3 h - zrobili nie za wiele za to wiele butelek po wódce znalazłam w garażu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.03.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ryba11... ja swoich mogłabym w zasadzie polecić, ale oni działaja w rejonie jastrzębie / zebrzydowice...więc na pewno do Rybnika nie pojechaliby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.03.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 piejar...kurrrde... możesz mi dać na maila jakieś fotki i napisać jak Ci się te schody sprawują? normalnie chciałam drewniane stopnie, podstopnie otynkowane...ale cholera...porządni stolarze się cenią jak nie wiem, a u wszysatkich i porządnych i nie terminy zaklepane na het do przodu....właśnie rozważam obłożenie schodów kaflami jareczku, plissss... powiedz coś Wskakuj w auto i przyjeżdżaj. Odpowiedź masz w mailu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 28.03.2008 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Gdzie w Rybniku lub okolicach znajduje się jakieś miejsce gdzie można się zaopatrzyć we wszystko (lub prawie wszystko) do budowy domu chodzi mi o materiały oczywiście no i najlepiej jakby jeszcze jakąś zniżkę za kompleksowe zamówienie dali ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 28.03.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Lubar, Budozbyt, Hadex. Ten ostatni miałem b. blisko budowy więc korzystałem często. Jak teraz z rabatami to nie wiem. Powody widać w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 w Budozbycie da się negocjować, podobnie w Busterze w Gliwicach...... kolega telefonicznie negocjował ........Buster wygrał w Budozbycie transport i rozładunek płatne, w Busterze w cenie materiału, w końcu Budozbyt rezygnował z płatnego transportu, cena cegły kl.200 spadła z 1,35 na 1,00 ....spóźnili się o kilkanaście minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.03.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 normalnie chciałam drewniane stopnie, podstopnie otynkowane...ale cholera...porządni stolarze się cenią jak nie wiem, a u wszysatkich i porządnych i nie terminy zaklepane na het do przodu....właśnie rozważam obłożenie schodów kaflami daggulka jesli zalezy Ci na drewnianych to nie rezygnuj, drewno to drewno, masz małą ( czy ona jeszcze taka mała?) córcię, a drewniane schody są znacznie bezpieczniejsze przy biegających dzieciach. Poza tym nie zrazaj sie terminami, wiem to z doswiadzcenia (zawsze mi sie wydawalo ze za dlugo trzeba czekac ), a gdybys sie jednak miala wprowadzic przy niezrobionych schodach to na chwile czyms przykryjesz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts