coen 28.03.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 w Budozbycie da się negocjować, podobnie w Busterze w Gliwicach...... kolega telefonicznie negocjował ........Buster wygrał w Budozbycie transport i rozładunek płatne, w Busterze w cenie materiału, w końcu Budozbyt rezygnował z płatnego transportu, cena cegły kl.200 spadła z 1,35 na 1,00 ....spóźnili się o kilkanaście minut jaki jest adres budozbytu i bustera ? a kupował ktoś może DomBudzie w Rybniku co o nich sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 w Budozbycie da się negocjować, podobnie w Busterze w Gliwicach...... kolega telefonicznie negocjował ........Buster wygrał w Budozbycie transport i rozładunek płatne, w Busterze w cenie materiału, w końcu Budozbyt rezygnował z płatnego transportu, cena cegły kl.200 spadła z 1,35 na 1,00 ....spóźnili się o kilkanaście minut jaki jest adres budozbytu i bustera ? a kupował ktoś może DomBudzie w Rybniku co o nich sądzicie ? http://www.buster.com.pl/index http://www.budozbyt.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.03.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 z tymi schodami to jest tak, że drewniane nie zawsze są bardziej śliskie od gresowych jesli się zrobi schody z gresu szkliwionegoi ....takiego chropowatego to tak mi się wydaje że będą mniej śliskie niż drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 29.03.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Ewelinka a my zrobiliśmy sobie wycieczkę na dziełkę, zeby pomarzyć Przed nami się już wprowadzili, za nami zaczynają budować..... Kurcze drogę pod lasem zaczynają już robić W następny weekend jedziemy zobaczyć budujący się dom z projektu, który nam się podoba. Ciekawa jestem. marzenia nakręcają robotę także marzmy rzeczywiście duży ruch budowlany tu u nas ostatnio widać - kilka domów ruszy w tym roku od lutego ruszyły roboty zw. z kanalizacja także Orzepowice rozkopane kiedy startujecie Wy? No mam nadzieję, że w ty roku coś zaczniemy. Plany były i są duże, ale się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 29.03.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Lubar, Budozbyt, Hadex. Ten ostatni miałem b. blisko budowy więc korzystałem często. Jak teraz z rabatami to nie wiem. Powody widać w stopce ...a gdzie jest Lubar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 29.03.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 ...a gdzie jest Lubar ? http://www.lubar.pl/ Prawda że proste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 31.03.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 WItajcie Ja w trzech sprawach 1. Szukam ekipy do wykonania przyłącza wodnego ( budowa Czuchów dz. Czerwionki-Leszczyn) 2. mam godnych polecenia dachowców, więc jeżeli ktoś reflektuje to na priv niech się odezwie 3. za 3,20/ netto mam dostęp do atestowanych bloczków betonowych /fundamentowych/ 120x250x380 - cena z transportem . Jak ktoś reflektuje to zapraszam gg: 2073540 kom. 0 601 317 841 Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 WItajcie mam dostęp do atestowanych bloczków betonowych /fundamentowych/ Arek w którym miejscu w Knurowie ..... Wilsona czy Kopalniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 31.03.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ani ta ani tamta Myślisz o hurtowniach budowlanych, nic z tych rzeczy kontakt na komórę Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 31.03.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 No mam nadzieję, że w ty roku coś zaczniemy. Plany były i są duże, ale się okaże. a projekt juz macie? fajnie będzie znów z okna obserwować jak rosną mury my zanczynamy sufity; chcę do końca roku mieć wylewki i ściany a cały przyszły sobie powolutku wykańczać - mam nadzieję że sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 31.03.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 WItajcie 3. za 3,20/ netto mam dostęp do atestowanych bloczków betonowych /fundamentowych/ 120x250x380 - cena z transportem . Jak ktoś reflektuje to zapraszam a jak się wściekałam 2 lata temu że podnieśli z 2,2 do 2,4 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ani ta ani tamta Myślisz o hurtowniach budowlanych, nic z tych rzeczy kontakt na komórę Pozdr to nie hurtownie, to producenci a ja już wybudowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 03.04.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ok / Masz rację , ale to od nikogo z Knurowa Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.04.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Piejar - cycu jedyn z okazji Twoich jutrzejszych 40 urodzin (juz eś je ryczący lew od jutr to dowej pozor na lwice) życza Ci moc sexu, dużo kasy, rodzinki udanej, by chałupa stoła i mało kosztowałaNajlepszego !!!!http://www.ppp.opole.pl/images/news/urodziny.jpg Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.04.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Kurde... Sebo... Po prostu wzruszenie odbiera mi mowę DZIĘKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.04.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Kochany Nasz Jareczku...życzę Ci taaaakiego tortahttp://images34.fotosik.pl/61/6e5ed98503f80f51med.jpg oraz Życzę Ci... gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi, nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela, zielonych świateł na Twojej drodze do pracy albo sklepu, najszybszej kolejki w sklepie, ulubionej piosenki w radio. Życzę Ci dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuję Cię i przygarnia, ponieważ jesteś kimś specjalnym. Życzę Ci dnia pokoju, Szczęśliwości i radości......nie tylko od Świeta... http://www.e-kwiaty.pl/images/bo070-xl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.04.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Łojesss... Takich kwiatków to w życiu nie dostałem. Daggulka - ciacho skonsumowane W końcu podesłałem Ci zdjęcia moich schodów. Bo musztarda zawsze musi być po obiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.04.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Dzięki, Jarek.... zdjątka dotarły....super masz te schody.....zaczęłam żałować że se takiego gresu nie kupiłam . Barierka też rewelka....mało to ona chyba nie kosztowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.04.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Dzięki, Jarek.... zdjątka dotarły....super masz te schody.....zaczęłam żałować że se takiego gresu nie kupiłam . Niektóre hurtownie przyjmują zwroty :D:D. Swoje kafle kupowałem w M&M w Jastrzębiu - jest to jedyny chyba dystrybutor Polcoloritu w okolicy. Barierka też rewelka....mało to ona chyba nie kosztowała . No.. mało nie kosztowała ale barierki generalnie mało nie chcą kosztować . Wyszła w każdym razie taniej (i to z fachowym montażem) niż każda z barierek składanych z elementów marketowych. Robiła mi to firma Tech Met z Radlina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.04.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Daggulka - looknąłem na Wasz dziennik. Postępy aż dech zapiera.Ja mam kafelki na skosie w łazience i nie żałuję. Jak chcesz wrzucę fotki. Zaproszenie do odwiedzin nadal jest aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts