Ewelinka 07.04.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Si przyłączamSTO LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.04.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kurka....Jarek...wchodzę na stronę tego TechMeta....patrzę...a tam w galerii Twoja balustrada ....kurrrde.... jak nic ino kariere w necie robisz . A mogę się tak skromnie zapytać o cenę za metr bieżący ....na priv oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 He he. Nie balustrada ale balustrady. To jest mój balkon http://www.techmet.info/galeria1.php?galeria=39 . Cena za mb będzie trochę trudna do oszacowania ale spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.04.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 No proszę...toż to już prawdziwa kariera . Powinni Ci płacić za to ze im pozwalasz . A tak serio....świetne masz te balustrady i na schodach i na balkonie. Ja na schodach musze zrobić i zrobię...a na balkonie na razie jest prowizorka i pewnie tak zostanie az się nie rozleci i nie trza bedzie porządnej zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Nie odbiorą Ci chałupy bez gelyndra na balkonie. Chyba że trwale zablokujesz wyjście, no albo zrobisz przekonywującą prowizorkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.04.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 odbiorą, odbiorą ...taka jest: http://images11.fotosik.pl/85/17f3af344ed0430emed.jpg Jarek....a mogę się uśmiechnąć o zdjęcia łazienki z wykafelkowanym skosem? Kurcze...rochę się obawiam, bo te kafle to będa się trzymać na płycie kg ... Jakubek (kolega który mi kafelkuje) mówi, żebym sie nie bała...że zrobi tak coby było ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Nie odbiorą Ci chałupy bez gelyndra na balkonie. odebrali bez wizytacji się obeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.04.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Daggulka - gelynder spoko. Jamles - mój architekt/kierownik budowy nie podpisałby mi odbioru. Na szczęście PINB rzadko się fatyguje na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 09.04.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 wiecie co....chyba nie bede sie budowac w najbliższym czasie, tylko kupie dom i go troche podremontuje....troche jestem zmuszony do tej sytuacji (problemy z podziałem działki) a ten dom to naprawde okazja.... a to ci niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.04.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 wiecie co....chyba nie bede sie budowac w najbliższym czasie, tylko kupie dom i go troche podremontuje....troche jestem zmuszony do tej sytuacji (problemy z podziałem działki) a ten dom to naprawde okazja.... Powodzenia ! No i uważaj na okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.04.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 adiqq... a może zdradzisz więcej szczegółow? norrrmalnie ciekawa jestem co Ty tam wynalazłeś do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.04.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Smoczka - dostałaś fotki skosu w kafelkach? Niezła rzeźnia nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.04.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 krrrrna...Jarek...nie dostałam ... wczoraj w domu mi coś Kaspersky odrzucił ....pewnie to to było ....dawaj jeszcze raz.... zaraz se zablokuję antywira coby mi tu za bardzo nie szalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe dla solenizanta! Twoje zdrówko piejar http://img.interia.pl/biznes/nimg/ZAL1974461.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.04.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ech malmuc... Ty wiesz co mi w duszy gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ech malmuc... Ty wiesz co mi w duszy gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.04.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 jestem, jestem....dzisiaj wybierałam ostatecznie kuchnię... kolorek , kształt ..slicznie będzie ...sie rozmarzyłam wybiera się ktoś na zjazd muratora? czy zaś sama z Edzią bede reprezentować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.04.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 jestem, jestem....dzisiaj wybierałam ostatecznie kuchnię... kolorek , kształt ..slicznie będzie ...sie rozmarzyłam wybiera się ktoś na zjazd muratora? czy zaś sama z Edzią bede reprezentować? podobno były tylko dwa miejsca na grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 aaallleee ściema ...nie chce się nikomu i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts