Ewelinka 15.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 aaallleee ściema ...nie chce się nikomu i tyle bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.04.2008 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jestem, jestem....dzisiaj wybierałam ostatecznie kuchnię... kolorek , kształt ..slicznie będzie ...sie rozmarzyłam wybiera się ktoś na zjazd muratora? czy zaś sama z Edzią bede reprezentować? To jakiś zjazd jest cy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.04.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 w ubiegłym roku było piknie- w wiosce budowlanej ...w tym roku jest w pałacu prymasowskim...impreza jak się patrzy jedyny minus to że sama musze tam naginac do tej warszawy ...mój chop nie lubi takich imprez i go wołami nie zaciągnę Jarek...tutaj masz wszystko o tegorocznym : http://forum.muratordom.pl/v-spotkanie-forum-rejestracja,t128446.htm a tutaj zdjątka z ubiegłorocznego: http://forum.muratordom.pl/zdjecia-ze-spotkania-forumowiczow,t102891.htm fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.04.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Hmmm. Chęć by była ale nie InterCity. Może grupka samochodem? Np moim. Mam gaz więc wyjdzie prawie darmo. No i żony muszę sie zapytać bo nie chcę mieć wypominane przez te 20 lat życia co mi zostały, że z cudzymi babami chcę a z nią to nie chcę :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.04.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jezzzuuu... Jarek... jesli jest choć cień chęci u Ciebie to zabieramy tyłki, zrzucamy sie na paliwo i jedziemy ja bym też mogła swoim samochodem pojechać....ale naprawdę boję się sama do dużego miasta . Plis...plis...plis.... powiedz, że jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.04.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 weź szybko wypełnij formularz zgłoszenia, bo sie okaże że nie bedzie miejsc faktycznie za chwilę formularz jest na pierwszej stronie we wpisie redakcji....tylko zrób to szybciutko, bo już straszyli że miejsc nie styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.04.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Tego akurat miasta się nie boję. W weekend jeździ się spoko. Formularz wypełniony. Z żoną jeszcze nie gadałem więc póki co nie mówię DAGGULKA JEDZIEMY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 HUUURRRAAAA!!!!!!!!!! Allle się cieszę ... suuuupeeeer Norrrmalnie zobaczysz jak będzie fajnie Żona się zgodzi, zobaczysz...nier ma się czego bać...ja niegroźna bestia Formularz wypełniony ....jedziemy i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.04.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Tego akurat miasta się nie boję. W weekend jeździ się spoko. Formularz wypełniony. Z żoną jeszcze nie gadałem więc póki co nie mówię DAGGULKA JEDZIEMY !!! Witam, witam Piejarku czy znajdzie się jeszcze jedno miejsce w Twoim autku w na okoliczność braku zainteresowania mojego Marka wyjazdem na spotkanie do Wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.04.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Tego akurat miasta się nie boję. W weekend jeździ się spoko. Formularz wypełniony. Z żoną jeszcze nie gadałem więc póki co nie mówię DAGGULKA JEDZIEMY !!! Witam, witam Piejarku czy znajdzie się jeszcze jedno miejsce w Twoim autku w na okoliczność braku zainteresowania mojego Marka wyjazdem na spotkanie do Wawy? Jasna sprawa. Auto jest 5 osobowe. Cztery osoby jadą wygodnie. O pięciu można powiedzieć tyle, że jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.04.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dziki Jarku Zobaczę co jeszcze wykombinuje Marek jak wróci z delegacji, ale ta opcja mi bardzo pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.04.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dziki Jarku No i wydało się Póki co żona nie oponuje więc na 100% jadę. Być może moja małżonka pojedzie z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 no i super czyli mielibyśmy komplit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.04.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 no i super czyli mielibyśmy komplit Na to wygląda, jeszcze miejsce zbióki trza ustalić. Choć ja tak na 100% będę pewna w przyszły czwartek - muszę najpierw zaliczyć jeszcze wizytę u lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ...na to jeszcze mamy dużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.04.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Na to wygląda, jeszcze miejsce zbióki trza ustalić. Myślę, że najlepiej byłoby gdyby daggulka podjechała do Radlina i zostawiła u mnie auto. Razem podjechalibyśmy po EDZIĘ - najwygodniej byłoby na elektrownię. Stamtąd na Gliwice do autostrady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.04.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Na to wygląda, jeszcze miejsce zbióki trza ustalić. Myślę, że najlepiej byłoby gdyby daggulka podjechała do Radlina i zostawiła u mnie auto. Razem podjechalibyśmy po EDZIĘ - najwygodniej byłoby na elektrownię. Stamtąd na Gliwice do autostrady. Ta opcja bardzo mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 mi też, mi też odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.04.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 mi też, mi też odpowiada No to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.04.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No i git. A moja żona nie jedzie. Na jeden dzień spuści mnie ze smyczy W tym układzie jest jedno miejsce wolne lub max 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts