daggulka 17.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ej, ludziska...zgłaszać się, zgłaszać... u Jarka wolne miejsca są...a ja w ostateczności też mogę kogoś wpuścić za siebie, bo okazuje się, że z Jastrzębia pojedzie też Paradox więc miałabym się z kim przybrać . Naprawdę zachęcam wszystkich ...w ubiegłym roku było rewelacyjnie...a teraz to będzie w ogóle super bo w pięknym miejscu będzie ta imprezka!!!! I wszystko gratis ... ino na paliwo trza się złożyć !!!! Naprawdę warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.04.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 kurcze to widze ze z rybca silna ekipa jedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sycz 21.04.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witajcie .W końcu dzisiaj podpisałem z żonka certyfikat z bankiem na kredyt hipoteczny.Pierwsza transza gdzieś do 5 dni powinna być na koncie .Mam do waś prośbę czy wie ktoś gdzie idzie wykonać w miarę tanio projekt przyłącza wody i kanalizacji bo w gminie świerklany nie cha tego zrobić(lynie )? Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 21.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witajcie .W końcu dzisiaj podpisałem z żonka certyfikat z bankiem na kredyt hipoteczny.Pierwsza transza gdzieś do 5 dni powinna być na koncie .Mam do waś prośbę czy wie ktoś gdzie idzie wykonać w miarę tanio projekt przyłącza wody i kanalizacji bo w gminie świerklany nie cha tego zrobić(lynie )? Pozdrowionka. Ja zleciłem projekt wodzisławskim wodociągom. Nie wiem czy tanio, bo 736 zł brutto (woda + kanaliza), ale mają mniejsze wymagania papierkowe niż rybnickie wodociągi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 kurcze to widze ze z rybca silna ekipa jedzie... no, ba... ja z Jarkiem musowo, Edzia też mam nadzieję ... będzie wesoły samochód ... jakieś winko się przemyci na drogę ... i szybko te kilka godzinek podróży zleci na śpiewie i pogaduchach ... żartowałam...obiecuję, że będę barrrdzo grzeszna ....sorki-grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 21.04.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Weź mnie nie strasz że grzeczna będziesz. Liczę na dobrą zabawę :D:D Tylko tego wina mi żal bo kierowcy nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.04.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 kurcze to widze ze z rybca silna ekipa jedzie... no, ba... ja z Jarkiem musowo, Edzia też mam nadzieję ... będzie wesoły samochód ... jakieś winko się przemyci na drogę ... i szybko te kilka godzinek podróży zleci na śpiewie i pogaduchach ... żartowałam...obiecuję, że będę barrrdzo grzeszna ....sorki-grzeczna Też bym pojechał ale lece do paryża właśnie 4czerwca ale może w przyszłym roku nie omieszkam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 ghost34...od 31 maja do 4 czerwca są 4 dni... tyle to my balować nie zmierzamy ...tak, że wskakuj w samochód i przyjeżdżaj...na pewno się wyrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.04.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 heh nie znasz mojej Pani 4 dni pakowania mozemy wziasc tylko 20 kg na głowę musiałem wage kupic juz waży co weźmie to złożony proces i relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Kurcze...to porażka To zostaw ją z tymi bagażami i sam przyjedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.04.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 niezlotowe pytanie do zaczynających zabawę w budowę domu ile w tym roku liczą sobie geodeci za mapki do celów projektowych plus wypis z rejestru gruntów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 24.04.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Kurde jamles nastympno chałpa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 24.04.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Kurcze...to porażka To zostaw ją z tymi bagażami i sam przyjedź . No właśnie. Daj chwilę oddechu Twojej Pani. Może ktoś inny lepiej ją pocieszy przy pakowaniu. Na przykład pan Miecio sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.04.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 niezlotowe pytanie do zaczynających zabawę w budowę domu zabawa ? ile w tym roku liczą sobie geodeci za mapki do celów projektowych plus wypis z rejestru gruntów? przepraszam, ze nie na temat, ale mnie kusi: napewno biorą za dużo, złodzieje i oszuści! a tak poza tym to dziendobry wszystkim zapowiada się miły, a juz napewno słoneczny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.04.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Kurde jamles nastympno chałpa? nie jo, moje przyszłe somsiady, a geodeta też somsiąd, a jo pośrednik tysiąc to dużo malmuc budowa to ukłodanie klocków żeby sie kupy trzimały ino banktoty jakoś sie nie umiom przyklejić do bawiących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 na dzień dobry http://www.perfexim.pl/img/kawa.jpg jamles...kurcze...nie pomogę...nie znam aktualnych cen budowa domu wykańcza fizycznie, psychicznie i finansowo...kuźwa....to tak jak choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Kurcze...to porażka To zostaw ją z tymi bagażami i sam przyjedź . No właśnie. Daj chwilę oddechu Twojej Pani. Może ktoś inny lepiej ją pocieszy przy pakowaniu. Na przykład pan Miecio sąsiad Ty to od razu jakoś tak czarnowidztwo uprawiasz ... może Pan Miecio przyjdzie po prostu z czystej sąsiedzkiej troski tylko na kawę i zapiąć walizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.04.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 budowa domu wykańcza fizycznie, psychicznie i finansowo...kuźwa....to tak jak choroba dobrze, że to nie nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dla niektórych ponoć tak Ja osobiście na tą chwilę jestem daleka od TAKIEGO nałogu...aczkolwiek jak już odpoczniemy sobie troszke to niewykluczone , że wpadnie nam do głowy pomysł sprzedaży tego cuda, spłacenia kredytu i "na luzie" wybudowania drugiego już bez kredytu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 25.04.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 niezlotowe pytanie do zaczynających zabawę w budowę domu ile w tym roku liczą sobie geodeci za mapki do celów projektowych plus wypis z rejestru gruntów? my zapłaciliśmy 500 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts