daggulka 27.05.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Jezzzuuu...jaka tu cisza . Żyjecie ludziska? Piejar...na którą godzinkę sie umawiamy w sobotę? Edzia jedzie z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.05.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Jezzzuuu...jaka tu cisza . Żyjecie ludziska? Piejar...na którą godzinkę sie umawiamy w sobotę? Edzia jedzie z nami? Jedzie, jedzie Edzia z Wami. Nie wiem ile czasu Piejar potrzebuje na dojazd z domu do ER, ale ja wczoraj umówiłam się z nim na 10 tą przed ER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Jezzzuuu...jaka tu cisza . Żyjecie ludziska? Piejar...na którą godzinkę sie umawiamy w sobotę? Edzia jedzie z nami? Jedzie, jedzie Edzia z Wami. Nie wiem ile czasu Piejar potrzebuje na dojazd z domu do ER, ale ja wczoraj umówiłam się z nim na 10 tą przed ER trzeba było zbiórkę u Indian zrobić, to pomachałbym a pod którym kominem ta zbiórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.05.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Edzia...czyli u Jarka musiałabym być gdzieś o 9.30? Kurcze, to muszę z domu wyjechać o 8.30 ...jak znam życie to pobłądzę ...chociaż gdzieś mam maila od Jarka, gdzie łopatologicznie mi opisał jak do niego trafić . No i lokomotiv se musze kupić . Jak prowadze to nic mi sie nie dzieje...a jak jadę w roli pasażera , to ...porażka . Jamles...ty nie wydziwiaj ino pakuj sie z nami do auta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 28.05.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Edzia...czyli u Jarka musiałabym być gdzieś o 9.30? Kurcze, to muszę z domu wyjechać o 8.30 ...jak znam życie to pobłądzę ...chociaż gdzieś mam maila od Jarka, gdzie łopatologicznie mi opisał jak do niego trafić . Zaraz poszukam i wyślę jeszcze raz. Spróbuję machnąć jakąś małpkę i wyślę Ci na priv. No i lokomotiv se musze kupić . Jak prowadze to nic mi sie nie dzieje...a jak jadę w roli pasażera , to ...porażka . Znam ten ból, na szczęście drajweruję więc mam spokój Jamles...ty nie wydziwiaj ino pakuj sie z nami do auta . No jamles... kobieta prosi A zbiórka nie jest przy kominie ino przy głównej bramie. Komitet pożegnalny będzie mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Znalazłam, Jarek tego maila.... se wydrukowałam .... myślę, że trafię . To o której dokładnie godzinie powinnam być u Ciebie? Tak jak myślę- o 9.30 będzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sycz 28.05.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witajcie.Poszukuje jakiegoś gościa lub ekipy od instalacji wodnej na już ?Pomóżcie .Najlkepiej z okolic rybnika,żor,świerklan,jankowic bo buduje w świerklanach.Za pomoc zgóry dzieki serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sycz 30.05.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Witajcie.Macie może namiary na jakiegoś gościa co ma ciężarówkę 10 tonową bo będę zasypywał ściany fundamentowe i będę potrzebował dużó piasku .Jak by co dawajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plessek 01.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 A gdzie i w jakiej cenie można dostać beton B20 w okolicy Rybnika ,Wodzisławia Jastrzębia,Żor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ja brałam beton w Dombud w Warszowicach...zadzwoń sobie (namiary znajdziesz w necie) i zapytaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 01.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 A gdzie i w jakiej cenie można dostać beton B20 w okolicy Rybnika ,Wodzisławia Jastrzębia,Żor Lubar, Budozbyt, Hadex - namiary na stronkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 A jo w piontek jada do Radlina:) A propos tych scian co dychajom - pieronie po naszymu powiym dejcie im spokoj niech sie dychajom a ze tym styropianym to je tak:) Co je lepszy zrobić cwitr zeżrać czy go oblyc:) - tak więc styro pod g-k - błąd- mo nie być - styro na dwór ok moze być Jak pianiok (beton komórkowy) to ni ma synsu nojmyńszego dowac tego styropianu - bo tyn mur bydzie ciynżko dychoł A fachowo - popierdoli sie tam z punktym rosy i przy dużych róznicach temperatur może się tam pomaluśku pokazywac grzibeczek. Kiedy to jedziecie na tyn zjadz ??? - tak sie głosno myśla możnej bych sie wzion z Wami..?? - juz ech sie dowiedzioł że był to sie nie sztresujcie tym pytaniym:) Czamu rzodyn nie pisze jako było??? Pozdrowiom Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 03.06.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Pilne dwa pytania 1. gdzie najtaniej w okolicy kupię pręty zbrojeniowe ?2. gdzie najtaniej w okolicy kupię bloczki fundamentowe ? i jedno i drugie z transportem oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.06.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Pilne dwa pytania 1. gdzie najtaniej w okolicy kupię pręty zbrojeniowe ? 2. gdzie najtaniej w okolicy kupię bloczki fundamentowe ? i jedno i drugie z transportem oczywiście. http://www.teskosteel.com.pl/ http://www.metallco.pl/ Budozbyt, Lubar, Hadex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.06.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Noż kuźwa Sebuś....aleś zawalił na całej lini ..trza było pisac że masz chęć i podjechać ...ja byłam z Piejarem i Edzią - było naprawdę super . Zdjęcia sa do obejrzenia na wątku o zlocie forumowym (pierwszy wątek na głównej stronie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 03.06.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam, czy znacie taką firmę z Rydułtów Antoniego Piła, mam się zdecydować na wykonanie ocieplenia i nie wiem o nich prawie nic. Może mnie ktoś oświeci, bo tak wstępnie to sprawiają dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.06.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 wisia30 - nie znam. Dużo stali brałem z Centrostalu w Gotartowicach tel 32 422 60 31 Bloczki były z Budozbytu ale baaaardzo dawno temu - 31.12.2004 sebo - za rok zaś bydzie zlot to sie z nami weźniesz. Lasek było moc, znając twojo popularnośc na forum byłbyś wyściskany na maksa i przesiedziołbyś na damskich kolanach całe spotkanie jako misiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.06.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 nooo, i pomyśl Sebuś co Cię minęło Jarek...jak winogronka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.06.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 wisia30 - nie znam. Dużo stali brałem z Centrostalu w Gotartowicach tel 32 422 60 31 Bloczki były z Budozbytu ale baaaardzo dawno temu - 31.12.2004 sebo - za rok zaś bydzie zlot to sie z nami weźniesz. Lasek było moc, znając twojo popularnośc na forum byłbyś wyściskany na maksa i przesiedziołbyś na damskich kolanach całe spotkanie jako misiaczek A ty mi tak jeszczegodej:) pozdrowiom Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.06.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Jarek...jak winogronka? Stojo i rosno dominikams zasypała mnie informacjami nt uprawy - dwa sążniste maile. A teraz ściągam książkę dotyczącą uprawy winorośli. Trzymajcie kciuki to za 2-3 lata będzie co łyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts