KiR 18.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 gaz chyba znowu ma podrożeć A jak/gdzie będą okna z kotłowni? Jak coś to wpadnę zobaczyć A ja jutro wybieram się do wydziału architektury, bo o dachy chcę popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ktoś się orientuje ile się teraz płaci za 1 m2 krycia gontem? Minimum 15 zł/m2 Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Cze poszukuję tłucznia lub łupku w rozsądnej cenie na wzmocnie drogi z okolic gliwic ,mikołowa lub miast ościennych. pozdr. Jak dobrze pamiyntom hołda w Pszowie jeszcze sprzeduje łupek (czerwony przepolony_ frakcje rózne dziwne - ale moga sie mylic Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakolekraci 19.06.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 i jeszcze co o tym http://www.z500.pl/projekt/z22.html Witam, ja pierwszy raz piszę w rybnickim temacie, ale śledzę już od dłuższego czasu. Do pisania skłonił mnie ten projekt, bo bardzo mi się spodobał, jego założenia funkcjonalne dokładnie spełniają moje oczekiwania - tyle,że już wybraliśmy coś innego - szkoda, że nie natknęłam się na niego wcześniej. Naprawdę fajny. A my zaczynamy budować pod Wodzisławiem. Pozdro Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 19.06.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 gaz chyba znowu ma podrożeć A jak/gdzie będą okna z kotłowni? Jak coś to wpadnę zobaczyć A ja jutro wybieram się do wydziału architektury, bo o dachy chcę popytać. kotłownia będzie ślepa znaczy się mamy tam taki wyłaz (zsyp) który będzie słuzył do wrzucania węgla oraz wystawiania kubłów na śmieci ale okna nie ma. gaz ma podrożeć to swoja drogą a na dodatek do niego się wciąż nie da podłączyć u nas więc szkoda sobie zawracac nim głowę. ostatnio rozmawiałam z sąsiadką, która mówiła mi że jakieś 7-8 lat temu też już już mieli podłączać gaz i wtedy powiedzieli ludziom, że jak sie będą chcieli podłączyć to najpierw się musza zrzucić na coś tam po 3 tyś. wiesz dla mnie to tak jakby inwestor powiedział mieszkańcom miasta - zbudujemy wam centrum handlowe ale najpierw zróbcie zrzutkę po 1 tyś..... mentalność naszych państwowych urzędów niestety zatrzymała się w latach głębokiej komuny ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 19.06.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 ...A my zaczynamy budować pod Wodzisławiem. Pozdro Aga A tak dokładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DjDario 24.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 A czy ktoś może mi polecić skutecznego "szukacza studni" ? Bo sie okazało ze wodociągi nie podłaczą mi wodyi, więc musze kopac studnie. najlepiej jakby to był ktos z okolic Rybnika. Ewentualnie jakaś firma która szuka i wykonuje wszystko na gotowo? Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 A czy ktoś może mi polecić skutecznego "szukacza studni" ? Bo sie okazało ze wodociągi nie podłaczą mi wodyi, więc musze kopac studnie. najlepiej jakby to był ktos z okolic Rybnika. Ewentualnie jakaś firma która szuka i wykonuje wszystko na gotowo? Dzieki! jak znajdziesz kopaczy studni to daj namiary, znajomi szukają, jedna firma im wyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 26.06.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 A czy ktoś może mi polecić skutecznego "szukacza studni" ? Bo sie okazało ze wodociągi nie podłaczą mi wodyi, więc musze kopac studnie. najlepiej jakby to był ktos z okolic Rybnika. Ewentualnie jakaś firma która szuka i wykonuje wszystko na gotowo? Dzieki! Namiary na studniarza: 691816451, kogos do szukania napewno poleci (prawdopodobnie z Grabowni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOD OF WAR 27.06.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam. Poradźcie i polećcie - gdzie można kupić okna dobre i tanie Którą z firm obecnych na regionalnym rynku możecie polecić? Którzy są szybcy, sprawni, fachowi i niedrodzy... są tacy? Będę wdzięczny za wskazania Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metis_ps 27.06.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam!!Czy ktoś miał doczynienia z firmą http://www.kominkikris.com.pl/ zajmującą sie jak sama nazwa wskazuje kominkami:) Są z Rybnika i w sumie przedstawili mi najlepsza oferte zarówno cenową jak i czasową. Niestety nie mam żadnych informacji co do ich fachowości. jezeli ktos dysponuje jakimis informacjami bede wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakolekraci 28.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 ...A my zaczynamy budować pod Wodzisławiem. Pozdro Aga A tak dokładniej? Witam przepraszam że dopiero teraz ale mieliśmy młyn fundamentowy. A budujemy w gminie Gorzyce, pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 29.06.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 .. A budujemy w gminie Gorzyce, pozdrawiam Aga Napisałbym, że to o rzut beretem ale taki mocny nie jestem. A gdzieś tam też budował się kolega selimm. selimm - żyjesz chopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakolekraci 29.06.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Myślę że znalezienie na forum kogoś budującego w promieniu 30km to już sukces i możliwa pomoc choćby przy wyborach typu gdzie kupić materiałPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 selimm - żyjesz chopie? chowie sie coby nie musioł flaszki na gyburstag postawić STO LOT !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.07.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Selimm sie urlopuje , ale jak wróci to niech wie, że pamiętam Wszystkiego nalepszego Selimku... w te 17 jak zawsze urodzinki http://www.magiakobiet.pl/artykuly/wazony/wazon_szklany2.jpg A z najświeższych wieści..... MIESZKAM JUŻ U SIEBIE!!!!!!!!!!!!! Jest zaje...fajnie ...mimo tego, że nie ma wielu rzeczy jeszcze- drzwi wewnętrzne dopiero się obsadzają, nie ma progów, górnej łazienki uruchomionej , nie ma tarasu ....ale co tam ... ważne że u siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marwal 02.07.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Od prawie pół roku oglądam Twoje postępy prawie codziennie przeglądając Twój dizennik i jestem pełen wrażenia. W rok czasu odwaliliscie kawał porządnej roboty. Ja czekam na mapę u geodety i projekt indywidualny się robi ze względu na strasznie małą i wąska działkę. Budować będę w rodzinnych Chwałowicach. Niestety taklie bezczynne czekanie strasznie mnie wkurza na dodatek obok naszej działki podarowanej przez rodzicówi robili ostatnio nową kanalizację, której nie naniesiono jeszcze na mapy w UM. Toteż na mapkę do celów projektowych czekamy prawie 3 miesiące. Ma być teraz na piątek. A jeszcze przyłącza i pozwolenie i kredyt. Chcemy zatem ruszyć wiosną. Trudno mi się doczekać Całe moje niedługie życie mieszkałem w domu a teraz się męczę na blokach. Straszne. Podrowienia dla okolicznych teraźniejszych i przyszłych budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Marwal... na najbliższe dwa lata musiisz uzbroić się w mnóóóóstwo cierpliwości ... bez tego przy budowie ani rusz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.07.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Marwal... na najbliższe dwa lata musiisz uzbroić się w mnóóóóstwo cierpliwości ... bez tego przy budowie ani rusz . Dziołszko jak jo ci fest gratuluja - ni mosz nawet pojyncio - tera sie dychnij bo wiym ze nie bydzie Ci sie chciało robic prawie nic:) Pozdrowiom Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.07.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Sellim- no to jo tysz - nojlepszego Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts