Ewus1719503518 06.12.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Była koparka i juz nie ma wrrrrrrrrrrrr wywalilismy- czyli zaczęło się transport "bergi" szkoda gadać - cena z nieba - niech mi ktos tylko wspomni o kryzysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 06.12.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witajcie!!! Czy za porotherm 25 kl15 -6,05 zł brutto (transport+ rozładunek)to dobra cena? Pozdrawiam Kasia My mamy ofertę na razie 7,06 ( Gdzie macie tak tanio ??? Uo rany, to ja 2 miesiace temu kupowalem po 6,2 brutto z transportem HDS! W Handlobudzie w Wodzislawiu Sl. Teraz przypuszczam, ze kupilbym po 5,5 pln. Na allegro chodza juz po 5 pln pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajanusz 07.12.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Właśnie w handlobudzie dali mi taką ofertę. Ale jeszcze czekam- może ktoś się dołączy do negocjacji to będzie taniej.PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 07.12.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Właśnie w handlobudzie dali mi taką ofertę. Ale jeszcze czekam- może ktoś się dołączy do negocjacji to będzie taniej. Kupujesz u przedstawiciela, czy bezposrednio w sklepie? Od jakiej ceny wyjsciowej wogole zaczales negocjacje ? Jak chcesz, to dam Ci namiar na konkretnego przedstawiciela pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 07.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Daga&Adam mi daj ) namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajanusz 07.12.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Negocjowałam z kierownikiem od 6,40 ale zadzwonił w tym tygodniu przedstawiciel pan Piotr G. i zaproponował 6,05złJeżeli masz innego przedstawiciela to proszę o kontakt.pozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 07.12.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 To ja też poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 07.12.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 To ja też poproszę o namiary 663 82 88 58 - Lukasz W. Jak bedziecie dzwonic, to powiedzcie ze jestescie znajomymi Adama z budowy z Leszka i maja byc dobre ceny na wszystko he he To moj kumpel z podstawowki ale nawet gdyby nie byl - bardzo bym go polecal - konkretny, terminowy, zdecydowany chop Aha - z gory mu dajcie do zrozumienia, ze interesuje Was stala wspolpraca i bedziecie brali wiekszosc materialu u niego, pod warunkiem najlepszych cen! Wtedy bedzie na pewno taniej pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 07.12.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Daga&Adam wielkie dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.12.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 mnie- teraz wiadro na dzień wdupio ale, podłogówkę odcinam -termostatem a wiadro to tela samo co kibel bo tera nie wiem czy to je dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2008 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 mnie- tam ino teraz cena groszku wkurwio to se kup gruby i ....... potrzaskej na groszek PS. w Pilchowicach w Atex-ie jest wongiel bronotny po 200zł za tona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 08.12.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 najatńsze źródło to może i było 2 lata temu chyba wciąż nie należy do najdroższych tylko trzeba kupować w lecie (ale kto sobie wtedy zawraca głowę węglem...? ) bo na jesień cwaniaczki podbijają cenę... myśmy sprowadzili nasz piec w sobote do kotłowni (w piwnicy) - nie było ławto bo pieron ciężki ale w pięciu chłopa jakoś poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 08.12.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 To ja też poproszę o namiary 663 82 88 58 - Lukasz W. Jak bedziecie dzwonic, to powiedzcie ze jestescie znajomymi Adama z budowy z Leszka i maja byc dobre ceny na wszystko he he To moj kumpel z podstawowki ale nawet gdyby nie byl - bardzo bym go polecal - konkretny, terminowy, zdecydowany chop Aha - z gory mu dajcie do zrozumienia, ze interesuje Was stala wspolpraca i bedziecie brali wiekszosc materialu u niego, pod warunkiem najlepszych cen! Wtedy bedzie na pewno taniej pozdr. Dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajanusz 08.12.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Daga&Adam Bardzo dziękuję za namiary.pozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.12.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Daga&Adam Bardzo dziękuję za namiary. Nie ma za co Z Handlobudem buduje mi sie bardzo dobrze - niewykorzystane materialy zabieraja spowrotem odliczajac z FV, ubite porothermy wymieniaja na nowe. Dzisiaj np. zwrocilem 19 cegiel klinkierowych z komina A wogole to skonczylem dzisiaj fugowac klinkier na kominie - na poczatku robota wydawala mi sie kosmicznie trudna ale trzeba podzielic ja na trzy etapy (wciskanie fugi w spoiny, po lekkim przyschnieciu - wygladzanie i w koncu czyszczenie) i fugi wygladaja jak malowane na obrazku! A poniewaz w nocy moga byc przymrozki, mam w tej chwili komin opakowany styropianem i podgrzewany od srodka zarowka 200W :) :) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 jak już dostaniecie dobre rabaty to zyskami się podzielcie http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 10.12.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ludziska kopie się, znaczy juz się chyba wykopało. Co ten koparkowy wyprawiał z ta koparką, śmierc w oczach miałam. Jak go zobaczyłam w akcji -wybaczyłam mu cenę. W 4 godziny dziura jak ta lalka, według sznurka , no nie do wiary. Jamles, a te zyski mogą być wypłacone polewalnością w procentach ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Jamles, a te zyski mogą być wypłacone polewalnością w procentach ???? nie bardzo te dziciaki dandiego to z rodzin gdzie chyba wszystko szło na przelew PS. mnie to oczywiście możesz jakieś piwo podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 11.12.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Jamles przykro mi te dzieci tak mają ( Ja osobiście bardzo dużo wspieram osób, głównie poszkodowanych przez lot, nie tylko na święta. Źle zrozumiałam przesłanie, ale nam pifko nie zaszkodzi czy jakieś insze wino. Wszystko jest dla ludzi tylko do tego trzeba rozumu używać . Adiqq odsprzedać nie mam, ale mam namiary na producenta z Myślenic za 1490 nowy z transportem i montażem - od ręki )) rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 12.12.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Czy możecie polecić kogoś dobrego i niedrogiego do zaprojektowania / wykonania instalacji CO i CWU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts