Elmeros 05.03.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Gdzie nabyć droga kupna stemple potrzebuję 75 szt - 2,5 mb 75 szt - 3,0 mb Moze ma ktoś odsprzedać ???? Ewus a na kiedy potrzebujesz te stemple?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 05.03.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Gdzie nabyć droga kupna stemple potrzebuję 75 szt - 2,5 mb 75 szt - 3,0 mb Moze ma ktoś odsprzedać ???? Ewus a na kiedy potrzebujesz te stemple?? No tak myślę, ze najpóźniej za jakiś miesiąc, wszystko od pogody zależy. Nam na razie płynie wszystko, musimy zalac ławy i wymurowac kamykami , więc myślę, ze miesiąc na to będziemy potrzebowac. A masz na zbyciu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 05.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A może ktos ma deski na zbyciu takie do szałowania stropu też bym była zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elmeros 05.03.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Gdzie nabyć droga kupna stemple potrzebuję 75 szt - 2,5 mb 75 szt - 3,0 mb Moze ma ktoś odsprzedać ???? Ewus a na kiedy potrzebujesz te stemple?? No tak myślę, ze najpóźniej za jakiś miesiąc, wszystko od pogody zależy. Nam na razie płynie wszystko, musimy zalac ławy i wymurowac kamykami , więc myślę, ze miesiąc na to będziemy potrzebowac. A masz na zbyciu ???? Tak, ale zwolnią mi sie dopiero pod koniec maja, na poczatku czerwca. Wczesniej nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 05.03.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Gdzie nabyć droga kupna stemple potrzebuję 75 szt - 2,5 mb 75 szt - 3,0 mb Moze ma ktoś odsprzedać ???? Ewus a na kiedy potrzebujesz te stemple?? No tak myślę, ze najpóźniej za jakiś miesiąc, wszystko od pogody zależy. Nam na razie płynie wszystko, musimy zalac ławy i wymurowac kamykami , więc myślę, ze miesiąc na to będziemy potrzebowac. A masz na zbyciu ???? Tak, ale zwolnią mi sie dopiero pod koniec maja, na poczatku czerwca. Wczesniej nie da rady. Uuuuuu to za późno (( szkoda ale dziękuję, za chęć pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgielka 05.03.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 My kostkę zazwyczaj kupowaliśmy w Artbecie w Wodzisławiu ja na nią nic nie mogę powiedzieć jest trwała nie brudzi się , a fachowcem który nam zawsze kładł solidnie i niedrogo podaję tel. nie wiem czy aktualny 602388373 nazwisko Paduszek ale nie wiem czy to jeszcze aktualne bardzo dziękuję za pomoc Na pewno skorzystam z namiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 05.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Gdzie nabyć droga kupna stemple potrzebuję 75 szt - 2,5 mb 75 szt - 3,0 mb Moze ma ktoś odsprzedać ???? Ewus a na kiedy potrzebujesz te stemple?? No tak myślę, ze najpóźniej za jakiś miesiąc, wszystko od pogody zależy. Nam na razie płynie wszystko, musimy zalac ławy i wymurowac kamykami , więc myślę, ze miesiąc na to będziemy potrzebowac. A masz na zbyciu ???? Tak, ale zwolnią mi sie dopiero pod koniec maja, na poczatku czerwca. Wczesniej nie da rady. Uuuuuu to za późno (( szkoda ale dziękuję, za chęć pomocy W takim razie czy ja ewentualnie w tym terminie mogę się o te stemple upomnieć bo właśnie zaczynamy dopiero początkiem czerwca ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elmeros 06.03.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Gdzie nabyć droga kupna stemple potrzebuję 75 szt - 2,5 mb 75 szt - 3,0 mb Moze ma ktoś odsprzedać ???? Ewus a na kiedy potrzebujesz te stemple?? No tak myślę, ze najpóźniej za jakiś miesiąc, wszystko od pogody zależy. Nam na razie płynie wszystko, musimy zalac ławy i wymurowac kamykami , więc myślę, ze miesiąc na to będziemy potrzebowac. A masz na zbyciu ???? Tak, ale zwolnią mi sie dopiero pod koniec maja, na poczatku czerwca. Wczesniej nie da rady. Uuuuuu to za późno (( szkoda ale dziękuję, za chęć pomocy W takim razie czy ja ewentualnie w tym terminie mogę się o te stemple upomnieć bo właśnie zaczynamy dopiero początkiem czerwca ???? Jak najbardziej, namiary na siebie wysyłam na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donata1710 06.03.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Mam pytanie czy ktoś z was może mi powiedzieć ile miesięcznie płaci za prąd budowlany? Bo zastanawiam się czy już kożystać z usług Vattenfalla czy narazie ten prąd " porzyczać" Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 06.03.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Mam pytanie czy ktoś z was może mi powiedzieć ile miesięcznie płaci za prąd budowlany? Bo zastanawiam się czy już kożystać z usług Vattenfalla czy narazie ten prąd " porzyczać" Z góry dziękuję za odpowiedzi. ~117 pln / 2 m-ce. Moc 6kW, zabezpieczenia 10A, zuzycie.. nie wiem - mam stan surowy pomalu zamkniety i zuzyte jakos 50-60kW wiec niewiele - chyba bede mial pozniej "zwrot" pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 06.03.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Byłam dzisiaj oglądnąc nasze "bagno" Skarpa nam spłynęła ((( Kopania po kokardę Ale za to ładnie schnie, przy czym wlazłam w obuwiu odpowiednim w dół wykopu i bagno mnie wciągnęło prawie po kolana bleeeeeeee To tyle z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moni28 07.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Mam pytanie czy ktoś z was może mi powiedzieć ile miesięcznie płaci za prąd budowlany? Bo zastanawiam się czy już kożystać z usług Vattenfalla czy narazie ten prąd " porzyczać" Z góry dziękuję za odpowiedzi. My płacimy 170 zł co dwa miesiące i wiem że w tym sam abonament wynosi 140 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 07.03.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 place 117,70 zl/2 miesiace, tylko nic na temat zwrotu przy niskim zuzyciu energi nie wiem ;/ , ale jeszcze miesiac ,dwa i przchodze na zwykla taryfe.Adam,jesli chodzi ci o tynkarzy cw to zapraszam w nastepna sobote na budowe, jakis efekt juz powinien byc, piwnice robili mi jesienia a teraz lecą "z górą".[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucia 08.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam wszystkich budujących w Rybniku i okolicach. Mam namiary na stal fi 12 w cenie 1950zł tona, jeśli ktoś jest chętny info wyśle na priva. Domek chcemy budowac z keramzytu ściany zewnętrzne z optiroca 24cm + 15cm styro. Może już ktoś w okolicy budował z tego materiału prosze o opinie. pozdrawiam mucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 08.03.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam wszystkich budujących w Rybniku i okolicach. Mam namiary na stal fi 12 w cenie 1950zł tona, jeśli ktoś jest chętny info wyśle na priva. Domek chcemy budowac z keramzytu ściany zewnętrzne z optiroca 24cm + 15cm styro. Może już ktoś w okolicy budował z tego materiału prosze o opinie. pozdrawiam mucia Jeśli to możliwe to proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.03.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 place 117,70 zl/2 miesiace, tylko nic na temat zwrotu przy niskim zuzyciu energi nie wiem ;/ , ale jeszcze miesiac ,dwa i przchodze na zwykla taryfe. No wiesz, placisz za zadeklarowana ilosc zuzytych kWh, jezeli zuzyjesz mniej to po rozliczeniu "dostaniesz zwrot" w sensie nizszych przyszlych oplat, w koncu placisz za kWh ktorych nie zuzywasz Adam,jesli chodzi ci o tynkarzy cw to zapraszam w nastepna sobote na budowe, jakis efekt juz powinien byc, piwnice robili mi jesienia a teraz lecą "z górą". Oooo dzieki! Przedzwonie do Ciebie w okolicy piatku, o ile numeru jeszcze nie zmieniles BTW. Duzo wczesniej sie z nimi umawiales? Nie wiesz jak tam z terminami ? Troche sie zaczynam bac bo potrzebowalbym tynkarzy na maj/czerwiec i nie wiem czy juz troche nie za pozno sie zaczynam interesowac pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 08.03.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 wiesz na jesien to byla taka akcja ze wcisneli mnie miedzy innymi terminami i odrazu sie umawialem na poczatek marca,bo wiedzialem ze cos tak z reszta sie wyrobie do tego czasu. Poza tym sam pogadasz i zobaczysz efekt. aha leca z piachu z szczakowej (tylko taki se zycza), nie z jakis workowanych zapraw.ktos pytal o stal: polecam goscia Suchy Piotr z Podbucza kolo Skrzyszowa.tel.032 4752985.serio spoko koles zarowno cenowo jak i z podejsciem do klienta; ma nie tylko stal zbrojeniowa ale takze blache,profile (C,T),rury (np.na ogrodzenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.03.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 wiesz na jesien to byla taka akcja ze wcisneli mnie miedzy innymi terminami i odrazu sie umawialem na poczatek marca,bo wiedzialem ze cos tak z reszta sie wyrobie do tego czasu. Poza tym sam pogadasz i zobaczysz efekt. aha leca z piachu z szczakowej (tylko taki se zycza), nie z jakis workowanych zapraw. Cala chaupe mam wymurowana na zaprawie z piasku ze szczakowa No dobra, to bede w takim razie moze w sobote dzwonil tuz przed wizyta pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 08.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Mam pytanie czy 60 zł za pracę koparki przy wykopie pod dom to cena dobra czy można za mniejszą znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 08.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 gdzie można kupic piasek w dobrej cenie w rybniku z transportem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts