jamaju 08.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Mam pytanie czy 60 zł za pracę koparki przy wykopie pod dom to cena dobra czy można za mniejszą znaleźć Za mniej to może być ciężko, ale też zależy jaka koparka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Mam pytanie czy 60 zł za pracę koparki przy wykopie pod dom to cena dobra czy można za mniejszą znaleźć 60 pln / h to jak za darmo. Chyba, ze mowisz o minikoparce - to cena normalna pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 09.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Mam pytanie czy 60 zł za pracę koparki przy wykopie pod dom to cena dobra czy można za mniejszą znaleźć 60 pln / h to jak za darmo. Chyba, ze mowisz o minikoparce - to cena normalna pozdr. Chodzi o normalną koparę taką do wykopania dołu pod dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 09.03.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam. Gdzie w okolicy można kupić produkty marki ICOPAL?? Kto z Państwa je używał i jakie ma o nich zdanie. Ja chcę wykorzystać je do izolacji przeciwwilgociowej... papa (na welonie szklanym) - szajs na resorach gonty - dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 09.03.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Mam pytanie czy ktoś z was może mi powiedzieć ile miesięcznie płaci za prąd budowlany? Bo zastanawiam się czy już kożystać z usług Vattenfalla czy narazie ten prąd " porzyczać" Z góry dziękuję za odpowiedzi. 85 zł/2 m-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 09.03.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 I znowu szukam ekipy na dach Odmówił, mogę się tylko domyślać dlaczego. Warczę jak wściekły pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 09.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 I znowu szukam ekipy na dach Odmówił, mogę się tylko domyślać dlaczego. Warczę jak wściekły pies. Łojjj, przykro mi szczegolnie ze to ja Ci ich polecilem A dlaczego to ja raczej sie domyslam - na druga polowe roku mial juz conajmniej kilka umowionych dachow (tylko z tego o czym ja wiem) i pewnie by sie nie wyrobil. Ja tez mialem obiecane na listopad, a zaczal w styczniu - troche sie przeliczyl, na ten rok biora juz poprawke pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 09.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 I znowu szukam ekipy na dach Odmówił, mogę się tylko domyślać dlaczego. Warczę jak wściekły pies. Łojjj, przykro mi szczegolnie ze to ja Ci ich polecilem A dlaczego to ja raczej sie domyslam - na druga polowe roku mial juz conajmniej kilka umowionych dachow (tylko z tego o czym ja wiem) i pewnie by sie nie wyrobil. Ja tez mialem obiecane na listopad, a zaczal w styczniu - troche sie przeliczyl, na ten rok biora juz poprawke pozdr. Eeeeee wiesz juz mi przeszło, widać mam mieć inną ekipę na moim dachu. Nic się nie dzieje bez przyczyny. Nic tak mnie nie mobilizuje do działania jak porządny nerw ))) I działam, aż się sama sobie dziwię z efektami mam nadzieję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erico 09.03.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam wszystkich Forumowiczów Poszukuje dobrą ekipe murarzy badz murarza na drugą połowe maja, do zrobienia są ściany piwniczne. Jeśli ktoś ma jakieś namiary to prosze przesłać na priv. Budowa w okolicach Wodzisławia (Bluszczów).Dziekuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 10.03.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam serdecznie i bardzo proszę o namiary na tą stalPozdrawiam quote="mucia"]Witam wszystkich budujących w Rybniku i okolicach. Mam namiary na stal fi 12 w cenie 1950zł tona, jeśli ktoś jest chętny info wyśle na priva. Domek chcemy budowac z keramzytu ściany zewnętrzne z optiroca 24cm + 15cm styro. Może już ktoś w okolicy budował z tego materiału prosze o opinie. pozdrawiam mucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadon 10.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witamszukam jakiegos fachmana do wykonania balustrady do schodow wewnetrznych drewno lub cos kutego ( schody granitowe )bede wdzieczny za sprawdzone namiary na kogos kto mnie nie zrujnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam szukam jakiegos fachmana do wykonania balustrady do schodow wewnetrznych drewno lub cos kutego ( schody granitowe ) bede wdzieczny za sprawdzone namiary na kogos kto mnie nie zrujnuje do granitu to chyba metal lepiej pasuje, ale to moje zadanie http://www.zukba.pl/ http://www.art-met.com.pl/ "Met-Plast" Adam Kurek Wilcza, ul. Miarki 11, tel. 032 2397373 jeszczw Pilchowicach jest gość co robi balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 11.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam.Czy ktoś może polecić, gdzie najlepiej kupować drewno na więźbę dachową ? Będę bardzo wdzięczna, za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donata1710 11.03.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Mam pytanie czy 60 zł za pracę koparki przy wykopie pod dom to cena dobra czy można za mniejszą znaleźć Mogę prosić namiary na tego koparkowego. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryczek_elektryczek 11.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 I znowu szukam ekipy na dach Odmówił, mogę się tylko domyślać dlaczego. Warczę jak wściekły pies. Witam ekipa dekarzy, robili dach u jednego z forumowiczów z Tarnowskich Gór - P. Tomasz Konat firma DACH-BUD - 0501-702-729 Drugi - P.Dereń - 0603-055-155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 I znowu szukam ekipy na dach Odmówił, mogę się tylko domyślać dlaczego. Warczę jak wściekły pies. na priva wysyłam, tylko nie wiem czy aktualne, namiary z przed kilku lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 12.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dalej aktualne zapotrzebowanie na garaż blaszany - może być nawet uszkodzony...... Na kiedy go dokladnie potrzebujesz ? Okienka mam juz zamowione i do miesiaca, moze poltorej mysle ze bede z nim gotowy pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 12.03.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dzień dobry jestem tu nowa i mam pytanie czy ktoś z was ma do sprzedania garaż blaszany, budujemy w gołkowicach z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 12.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 akurat interesowałem się dachówką - kończy się, albo już się skończyłą promocja na Robena Monza plus W sumie to nie bylo zadnej promocji - chyba ze nie daja juz takich rabatow jak wczesniej ? - kasztanowa (Lubar) - dostałem ofertę dachówkę z wszystkimi gąsiorami i zakończeniami niecałe 9500 - dach mam około 170-180m(dwuspadowy) Dużo czy mało? Podaj cene za podstawowa dachowke - jak w okolicy 2,9-3,2 pln to cena OK. 180m * 3,2 * 10 (szt/m2) = 5,7k pln. Przy takim dwuspadzie masz jaka kalenice? 12m ? To z 40 gasiorow po 20 pln = 600 pln, suma = 6,3k pln. Nie wiem po ile sa zakonczenia - wiem ze sa chyba drogie, a troche ich potrzebujesz Plus trojniki, poczatki gasiora.. Cena moze byc w normie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 12.03.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 jak wyrobisz się w miesiąc, to powinno być ok.....spiesz sie OK, wyrobie sie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts