EDZIA 24.04.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jak pisałam wcześniej majowe weekendy mam wolne, więc 10 też mi pasuje. Odezwała się Mamulc i tez jest za tylko nie wiem czy termin jej spasuje. Ja mogę ????????? Termin mi zadziwiająco pasuje i bardzo lubię się integrować. No i Piejara znam )) no ja też jestem za tak w ogóle, to mamy w środę zalewać fundamenty No i bardzo dobrze, zapraszamy wszak nie samom budową człowiek żyje a wymiana doświadczeń budowlanych na takich spotkaniach w realu jest bezcenna pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 24.04.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No wiedziałam!! Przyjdzie wiosna - życie będzie piękniejsze. Zapowiadam się wstępnie wraz z narybkiem, a najmłodsza Rybka pojawiła się podczas budowy, czego wszystkim życzę! Może sprecyzujmy godzinę (bo ja będę prosto z drogi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no to ustalone-10 maja balujemy u mnie .... jak bedzie fajna pogoda to możemy posiedzieć na tarasie , poustawiam krzesła, stół wyciągnę ... a jak bedzie brzydko to w domku sobie posiedzimy musiałabym wiedzieć ile bedzie ludziów coby krzesła powyciągać i z biura przywieźć to liczymy: wiewióra1976 EDZIA adiqq+ żonka + bobas 2,5 roczków malmuc Graszka1970 piejar Ewus prosze o dopisywanie przyjezdnych , małzonków, kochanki, kochanków...jak kto woli dzieciaki będa miały do dyspozycji piaskownicę obok tarasu, mały zabakowy namiocik , jakieś kocyki im sie porozkłada chyba, że bedzie lało to zrobią demolke w pokoju kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 24.04.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam! Mam pytanie: ile płaciliście albo na ile jesteście umówieni z zapłatą za robociznę za dach ,tj. więźba, dachówka, rynny itp. oraz wstawienie okien połaciowych.Ode mnie cieśla chce 60 zł za metr i nie wiem czy nie przepłacam.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 24.04.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam! Mam pytanie: ile płaciliście albo na ile jesteście umówieni z zapłatą za robociznę za dach ,tj. więźba, dachówka, rynny itp. oraz wstawienie okien połaciowych.Ode mnie cieśla chce 60 zł za metr i nie wiem czy nie przepłacam.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Witaj u mnie 65 zł/m2 ale to też zależy od dachu, im bardziej skomplikowany tym wiecej będą chcieli...w naszym jest taki dość fikuśny, wielospadowy...powierzchnia 270 m2 dachu...(w tym wieźba, pokrycie, rynny, okna, podbitka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 wiewióra1976 EDZIA +mąż adiqq+ żonka + bobas 2,5 roczków malmuc - nie będzie, Graszka1970 piejar Ewus ghost34 ale bedzie fajnie, ale bedzie fajnie ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.04.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Pozwoliłam sobie uaktualnić Daggulko Twoją listę.Mamulców nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.04.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 acha, oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 25.04.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No ta ja się też uaktualnię 10.05.2009 godz 16:00 Teatr Ziemi Rybnickiej - Kabaret Moralnego Niepokoju. Niestety już zainwestowałem 180 PLN w bilety no i dzieciakom obiecałem że idziemy. Przekręcę do Dagmary po występach. Jeżeli imprezka będzie jeszcze trwała to podjadę na chwilkę z dzieckami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 25.04.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam. Interesuje mnie ile Państwo płacili za koszta robocizny.... Budowa w latach 2005-2006, dom 190m2 pow. użytkowej (380 całk), podpiwniczony. 36 tys brutto za całość tzn od wykopów przez wszelkie prace zbrojarskie i murarskie, do wykonania więźby, ułożenia dachówek i montażu rynien. Cena nie była niska (wtedy) i pewno dziś też nie jest ale panowie załatwiali również bezproblemowo różne kwestie np transportowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No ta ja się też uaktualnię 10.05.2009 godz 16:00 Teatr Ziemi Rybnickiej - Kabaret Moralnego Niepokoju. Niestety już zainwestowałem 180 PLN w bilety no i dzieciakom obiecałem że idziemy. Przekręcę do Dagmary po występach. Jeżeli imprezka będzie jeszcze trwała to podjadę na chwilkę z dzieckami. Piejar ....kurrrrrde.... massssakra .... niedoooobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricman78 25.04.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam. Interesuje mnie ile Państwo płacili za koszta robocizny. Chodzi mi o przybliżone ceny np. za wymurowanie piwnicy/parteru/piętra, wykopanie fundamebtów, wykonanie zbrojenia, dachu itp. Pozdrawiam.. 30 tys brutto za SSZ. dom 137m pow. uzyt. Wyjście z ziemi, 2 kondygnacje, cały dach. zaczęli 18 kwietnia - koniec przewidywany na początek czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lee28 26.04.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam. Interesuje mnie ile Państwo płacili za koszta robocizny. Chodzi mi o przybliżone ceny np. za wymurowanie piwnicy/parteru/piętra, wykopanie fundamebtów, wykonanie zbrojenia, dachu itp. Pozdrawiam.. U mnie 1/4 kosztów budowy była kosztami robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.04.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Więc zestawienie na dziś wiewióra1976 EDZIA +mąż adiqq+ żonka + bobas 2,5 roczków Graszka1970 piejar - jak zdąży Ewus ghost34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.04.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 .... massssakra .... niedoooobrze No niestety potwierdzam, że niedobrze. Ale jak posiedzicie dłużej to dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.04.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 nie wiem jak inni - ale ja dotrwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Riczi5 26.04.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 WitamSzukam dobrą ekipę do zrobienia dachu ( wieźba, dachówki ) i cena powinna być w miarę przystępna. Dach dwuspadowy z wykuszem.Podobno najlepsi są górale. Kogo polecacie ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricman78 26.04.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam Szukam dobrą ekipę do zrobienia dachu ( wieźba, dachówki ) i cena powinna być w miarę przystępna. Dach dwuspadowy z wykuszem. Podobno najlepsi są górale. Kogo polecacie ? Pozdrawiam. znajomy ma górali z limanowej, nie mam niestety namiarów. Ale znalazł ich dzwoniąc porostu do tartaku w Rajczy (ps. więźba tam jest 300 zł tańsza niż u nas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 zestawienie na dziś: wiewióra1976 EDZIA +mąż adiqq+ żonka + bobas 2,5 roczków Graszka1970 + 1 przystojniak ( czteroletni ) piejar - jak zdąży Ewus ghost34- sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.04.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 no dobrze, dobrze .... przy nim tak nie powiem, bo sie obrazi ...ale przy moich wielkich dziołchach to bobasek a do naszego grona 10 maja dołączy gosiatychy6 z rodzinką chyba .... nowa dziewczyna na forum która będzie budowała dom według tego projektu co my - przy okazji poogląda sobie "na żywo" , czyli lista na dziś: gosiatychy6 + mąż (dzieciaczki?) wiewióra1976 EDZIA +mąż adiqq+ żonka + bobas 2,5 roczków Graszka1970 + 1 przystojniak ( czteroletni ) piejar - jak zdąży Ewus ghost34- sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts