piejar 28.05.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Z drzewem z gór faktycznie warto uważać. Ja się naciąłem na tartaku niejakiego Mrózka ze Świnnej. Mam z tego zrobiony dach ale drzewo było kiepskiej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianek9999 28.05.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Tartak w Istebnej Pan Jan Bury - więźba i położenie na dachu. Kładli na dachu 2 dni więźba zaimpregnowana i jeszcze gratis nam krzyże w szczycie zrobili polecam. Jak znajdę nr tel do Ci dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaadam 28.05.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Witam! Czy ktoś ma namiary na tanie i dobre drzewo na więźbę?Mam propzycje od faceta, że mi przywiezie drzewo gdzieś z Polski za 72o zł za kubik, bez faktury. Ponoć wożą taniej drzewo z gór, ale słyszałem, że to drzewo nie jest dobrej jakości.To może nie warto ciągać "gdzieś z Polski".Ostatnio pytałem w składzie drewna na żorskiej w Rybniku to też powiedzieli 720 za zaimpregnowane.A pewnie dało by sie coś utargować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgus1719501924 28.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 My bierzemy od pewnego czasu z Atexu i jestesmy bardzo zadowoleni, raczej nie mieszaja, popiolu nie zostaje prawie wcale, na pewno nie jest zbyt tanio, ale chociaż pewnie, bo braliśmy kiedyś tutaj z Ryubnika z jakiegoś składu opałowego, to naprawdę groszek tragiczny, chyba mieszany.. ile włożyliśmy, prawie tyle samo wyjeliśmy, więc mogę polecić, ale nie wiem dokładnie który bierzemy, ponieważ mąż zawsze zamawia. W razie czego jorgus pisz, to zapytam męża i napiszę Ci dokładnie jaki kupujemy. Jeśli mogłabyś się dowiedzieć, to byłbym zobowiązany. Jak już pisałem, poza brunatnym (którego nie chcę) są trzy rodzaje kamiennego w Atexie. Do tej pory brałem z Hastechu na Brzezińskiej w Rybniku (na tyłach Makro, jakby "w głębi"), generalnie dobry groszek, twierdzą, że Chwałowicki. Samo workują. Tylko nie mają transportu i trzeba samemu coś organizować i tu Atex wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgus1719501924 28.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Mam pytanko, bo wcześniej pytałam, ale chyba gdzieś umkneło, więc pytam ponownie Szukam taniej i dobrej ziemi ogrodowej, najlepiej gdzieś w Rybniku, lub Wodzisławiu, żeby było niedaleko... Czy macie może jakieś namiary? W ogłoszeniach na rybnik.com.pl znalazłem namiar do p. Karola (tel. 0501 178 651) na temat humusu. Ponoć za 45zł za tonę z transportem, wożą ze składu na Kolejowej. Ale nie byłem jeszcze sprawdzić co to warte, więc nie polecam ani nie odradzam. Jakbyś sprawdziła, to napisz na grupie co to warte. Ja na razie ze względów logistycznych muszę zaczekać tydzień do dwóch z zakupem, więc będę ją oglądał dopiero w połowie czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 28.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Szukam dobrego fachowca od CO. Jakby ktoś miał namiary to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgus1719501924 28.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Szukam dobrego fachowca od CO. Jakby ktoś miał namiary to będę wdzięczny. A co dokładnie ci jest potrzebne? Projekt? Położenie instalacji? Remont starej? Solary? Pompa ciepła? Inne? Pytanie zadałeś trochę ogólne, tak jakbyś spytał - potrzebny mi mechanik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 29.05.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A co dokładnie ci jest potrzebne? Projekt? Położenie instalacji? Remont starej? Solary? Pompa ciepła? Inne? Pytanie zadałeś trochę ogólne, tak jakbyś spytał - potrzebny mi mechanik... W sumie masz rację Potrzebuję kogoś kto mi zaprojektuje / wykona instalację CO - częściowo będzie podłogówka, częściowo grzejniki, kocioł węglowy, zasobnik. To raczej wszystkie założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakolekraci 29.05.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 U nas właśnie są w trakcie wykonywania kotłowni, do tej pory jesteśmy zadowoleni, ich namiary mam z forum: http://www.install.rybnet.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 29.05.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Witam Za jakiś czas będziemy kupować CEMENT i w związku z tym mam pytanie...gdzie kupowaliście? gdzie tanio i można się potargować przy większym zakupie pozdrawiam !!! cena w Handlobudzie z wczoraj to 10,80 pln za worek 25 kilogramowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 29.05.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ponownie proszę o namiar na sprawdzoną ekipę do wewnętrznych tynków - najlepiej maszynowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 29.05.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Sto lat mnie tu już nie było Sporo nowych budowniczych dołączyło a my ... dalej w lesie. Nic nie zrobiliśmy. Zmieniła nam się koncepcja projektu nza to. Dagmara jakiś mini zlot organizujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgus1719501924 29.05.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Potrzebuję kogoś kto mi zaprojektuje / wykona instalację CO - częściowo będzie podłogówka, częściowo grzejniki, kocioł węglowy, zasobnik. To raczej wszystkie założenia. Wszystkiego w jednym to chyba raczej nie znajdziesz. Znaczy jeśli ktoś dobrze projektuje, to raczej nie będzie się bawił w instalacje i odwrotnie. Choć może znajdziesz jakieś wyjątki od tej reguły. Do montażu kotła, zasobnika itp. mogę polecić Ci Adama Rusina z firmy Kogaz: http://www.kogaz.pl/ Możesz powiedzieć, że masz namiar od Jurgena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.05.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Sto lat mnie tu już nie było Sporo nowych budowniczych dołączyło a my ... dalej w lesie. Nic nie zrobiliśmy. Zmieniła nam się koncepcja projektu nza to. Dagmara jakiś mini zlot organizujecie? chooopie ...już dawno po minizlocie 10 maja był u mnie ale 27 czerwca będzie zlot ogólnopolski .... przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 30.05.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Sto lat mnie tu już nie było Sporo nowych budowniczych dołączyło a my ... dalej w lesie. Nic nie zrobiliśmy. Zmieniła nam się koncepcja projektu nza to. Dagmara jakiś mini zlot organizujecie? chooopie ...już dawno po minizlocie 10 maja był u mnie ale 27 czerwca będzie zlot ogólnopolski .... przyjeżdżaj Oj nie dam rady, czerwiec zapchany maksymalnie. Chętnie bym przybyła na zlot miejscowy Teraz częściej będę zaglądała. A co u Ewelinki? Jak postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 31.05.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam czy ma ktoś info gdzie polazła fajna pogoda u nas na działce już 5 dzień stoi koparka by kopać ławy a tu leje i leje . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 31.05.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam czy ma ktoś info gdzie polazła fajna pogoda u nas na działce już 5 dzień stoi koparka by kopać ławy a tu leje i leje . pozdrawiam to ja z tym samym pytaniem bo u nas też wszystko stoi, mokre, wszędzie pełno wody że utopić się można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiJ100 01.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Oddam pilnie ziemię mieszaną. Odbiór możliwy tylko samochodem max 8 ton - wąska droga. Info 662179054 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgus1719501924 01.06.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Oddam pilnie ziemię mieszaną. Odbiór możliwy tylko samochodem max 8 ton - wąska droga. Info 662179054 A co to takiego ziemia mieszana i gdzie można ją odebrać (chociaż miasto/dzielnica, jeśli nie chcesz pełnego adresu podawać)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruter 02.06.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam!Sprzedam pozostałości po budowiedeska szalunkowa (wystarczyła na strop 84m2+schody)paleta porotherm 30cm+kilka sztuk 25cmOddam gruz (max jedno auto)telefon 791 566 046Odbiór z Gaszowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts