Ewelinka 02.06.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A co u Ewelinki? Jak postępy? się wykańczamy powoli bo na zimę planujemy wprowadzkę kiedy Wy ruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 02.06.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam! Czy ma ktoś może do odsprzedania stemple 270 cm 100 sztuk ,ew. nieco więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kokoski 02.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam, poszukujemy ekipy do wylewek........najlepiej wylewanych z agregatu...... z góry dzięki za info.... pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orientalna 02.06.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam Jak dotąd uczestniczyłam biernie na tym forum i w temacie oczywiście, ale pora to zmienić Poszukuję dobrej ekipy od dachu. To znaczy posiadam poddasze, które chciałabym zmienić na mieszkalne i mam do przerobienia dach,a konkretnie jego jedna część. Jeśli mielibyście jakieś sprawdzone firmy, to byłabym ogromnie wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 03.06.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A co u Ewelinki? Jak postępy? się wykańczamy powoli bo na zimę planujemy wprowadzkę kiedy Wy ruszacie? Trzeba w końcu wziąć się za załatwianie papierologii. Wczoraj podjechałam pod wasz domek, ale pozamykane było Ewelina nie wiesz dlaczego odcinek św. Józefa koło nas, Twoich rodziców itd nie jest zrobiony? A powiedz mi jeszcze kiedy zacznie działać kanalizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 03.06.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Trzeba w końcu wziąć się za załatwianie papierologii. Wczoraj podjechałam pod wasz domek, ale pozamykane było Ewelina nie wiesz dlaczego odcinek św. Józefa koło nas, Twoich rodziców itd nie jest zrobiony? A powiedz mi jeszcze kiedy zacznie działać kanalizacja? Oj to musiałaś późno podjechać bo codziennie ciężko pracujemy do ok. 19.30-20.00 Kurcze nie mam pojecia czemu nie robią koło nas kanalizacji - może dlatego, że chcą najpierw całe Orzepowice zrobić i dopiero wtedy podłączyć wszystkich za jednym razem? Ja się tym za bardzo nie interesuję, bo my będziemy mieć przydomową oczyszczalnię ścieków (już mam pozwolenie z UM) - przy obecnych cenach za odprowadzanie ścieków z PWiK szybko się zwróci dziś jadę zamawiać płytki do łazienek życzę Wam szybkiego startu - dużo się ostatnio w naszej okolicy domów zaczyna budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 03.06.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Oj to musiałaś późno podjechać bo codziennie ciężko pracujemy do ok. 19.30-20.00 życzę Wam szybkiego startu - dużo się ostatnio w naszej okolicy domów zaczyna budować No właśnie co powoduje u mnie doła Nie byłam późno, chyaba koło 10-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 03.06.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Oj to musiałaś późno podjechać bo codziennie ciężko pracujemy do ok. 19.30-20.00 życzę Wam szybkiego startu - dużo się ostatnio w naszej okolicy domów zaczyna budować No właśnie co powoduje u mnie doła Nie byłam późno, chyaba koło 10-11 aaaa to w takim razie za wcześnie startujemy po pracy czyli gdzieś po 16.00 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 03.06.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 WitamPrzeglądam wasz wątek i może nam pomożecie dopiero zaczynamy. Mamy już projekt - czekamy na pozwolenie i szukamy ekip sprawdzonych wykonawców poszczególnych etapów - lub generalnego wykonawcy,na początek oczywiście stan zerowy potem resztaProszę o namiary - budowa w Zebrzydowicach ale z Rybnika to "rzut beretem" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ... budowa w Zebrzydowicach... A to te Zebrzydowice za Jastrzębiem czy te za Rybnikiem (w stronę Jejkowic)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2009 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ... budowa w Zebrzydowicach... A to te Zebrzydowice za Jastrzębiem czy te za Rybnikiem (w stronę Jejkowic)? z podpisu wynika, że to te jastrzębskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 04.06.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 za Jastrzębiem - nie dokładnie się określiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 04.06.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 To rzut beretem od daggulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 To rzut beretem od daggulki przez ..... płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 04.06.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Materiały drożeją ( aaaaaaaaaaaaa U Was też ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 04.06.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Materiały drożeją ( aaaaaaaaaaaaa U Was też ???????? Ewus a co konkretnie drożeje?????????? nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 04.06.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Sprzedawcy od zawsze straszą że zdrożeje. Ale jak drożeje to kupujcie póki tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 04.06.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 No nie straszą ( podrażały porothermy nam fakro okienka też ( wrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 04.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 No nie straszą ( podrażały porothermy nam fakro okienka też ( wrrrrrrrrrrrrr Ale Ewus to było do przewidzenia bo w okresie zima, wczesna wiosna zawsze jest taniej a później ciut drożeje, mam nadzieję że aż tak nie podrożały co? By the way porotherm już mam kupiony od lutego ale też nie wiem czy nie trzeba będzie dokupić, okien też jeszcze nie mam (przymierzamy się do Fakro) ale to raczej w przyszłym roku... Lepiej nie robić paniki bo sprzedawcy rzeczywiście zaczną podnosić puki co jeszcze mamy w miarę tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgus1719501924 04.06.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam, poszukujemy ekipy do wylewek........najlepiej wylewanych z agregatu...... z góry dzięki za info.... pozdrawiam Kasia Namiary poszły via PW. Jorguś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts