sergiq77 18.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Czy ktoś może mi polecić dobrego fachowca od instalacji alarmowej? No to polecam http://automatyka-budynku.pl/ jeżeli chcesz szczegółów pisz na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leoni 19.09.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 @sergiq77 a powiedz mi jakie okna wziołeś Brügmann?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 19.09.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 No, prąd już w domku mam więc chętnie odsprzedam budowlaną skrzynkę elektryczną. W dobrym stanie, zakupioną rok temu. Wklejam zdjątka : http://images46.fotosik.pl/201/ac9b8409996ac28bmed.jpg http://images41.fotosik.pl/197/99f6c76c4e5f8c3amed.jpg W razie czego pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leoni 19.09.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 No, prąd już w domku mam więc chętnie odsprzedam budowlaną skrzynkę elektryczną. W dobrym stanie, zakupioną rok temu. Wklejam zdjątka : W razie czego pisać na priv. Aga powiedz ile cię kosztowało dociagniecie pradu do budynku czyli skrzynki przyłączeniowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 19.09.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Czy ktoś może mi polecić dobrego fachowca od instalacji alarmowej? No to polecam http://automatyka-budynku.pl/ jeżeli chcesz szczegółów pisz na PRIV Dzięki sergig77. Z innej beczki : mam do odsprzedania w rozsądnej cenie 6 kubików deski szałunkowej.Raz używanej i w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 20.09.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 tak, kazdy zrobi ci deske czołową prostą, żadziej juz oheblowana. W tych lepszych kupisz juz falbany oheblowane i z "wzorem".Ja osobiscie zamówilem deske 25cm szer. 3,2cm gr. sam heblowałem i malowalem.Teraz na altane kupowalem falbane 16cm w czyzowicach, za metr placac jakies 5zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 20.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 potrzebuję deskę czołową - gdzie udać się po coś takiego? do pierwszego z brzegu tartaku? Możesz uderzyć do tartaku w Czyżowicach ale nie do Euroclassu tylko tego mniejszego obok. Oni robią również dobrej jakości boazerię którą używa się jako podbitkę. Polecam brałem to od nich. A skoro już piszę to czy ktoś może mi pomóc w znalezieniu w naszej okolicy firmy montującej przydomowe oczyszczalnie ścieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 20.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 @sergiq77 a powiedz mi jakie okna wziołeś Brügmann?? Okna zamówiłem w firmie Termo-Profil z Wodzisławia http://www.termoprofil.eu/, dwóch moich znajomych ma od nich okna i bardzo sobie je chwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leoni 20.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 @sergiq77 a powiedz mi jakie okna wziołeś Brügmann?? Okna zamówiłem w firmie Termo-Profil z Wodzisławia http://www.termoprofil.eu/, dwóch moich znajomych ma od nich okna i bardzo sobie je chwalą. tak ja tez tam byłem tylko pytam jakie wziołeś bo mają do wyboru Brügmann lub Salomon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 20.09.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 @sergiq77 a powiedz mi jakie okna wziołeś Brügmann?? Okna zamówiłem w firmie Termo-Profil z Wodzisławia http://www.termoprofil.eu/, dwóch moich znajomych ma od nich okna i bardzo sobie je chwalą. tak ja tez tam byłem tylko pytam jakie wziołeś bo mają do wyboru Brügmann lub Salomon?? Brügmann, a dokładniej model Prestige VIP Leoni dostałeś maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq235 20.09.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam wszystkich, szukam płyt OSB, oraz wełnę do ocieplenia stropu drewnianego i dachu oczywiście w dobrej cenie, możecie polecić jakieś składy, hurtownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leoni 21.09.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 @sergiq77 a powiedz mi jakie okna wziołeś Brügmann?? Okna zamówiłem w firmie Termo-Profil z Wodzisławia http://www.termoprofil.eu/, dwóch moich znajomych ma od nich okna i bardzo sobie je chwalą. tak ja tez tam byłem tylko pytam jakie wziołeś bo mają do wyboru Brügmann lub Salomon?? Brügmann, a dokładniej model Prestige VIP Leoni dostałeś maila? tak dostałem dzięki a powiedz ile musiałes czekac na realizacje zamówienia?? i jaki kolor wybrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 21.09.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Hejka, Zaczynam budowę w Rybniku i jestem na etapie poszukiwań ekipy na wykonanie SSO. Możecie mi polecić fachowców, którzy wam budowali? Dziekuje za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
transo 21.09.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Poszukuję projektanta, doświadczonego na projektach na szkodach górniczych z okolic Gliwic, Knurowa, Rybnika. Interesuje mnie ktoś konkretny i nie za drogi Domek bedzie stał w Gierałtowicach. Jesli macie namiary na kogoś ciekawego to będe wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 21.09.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Poszukuję projektanta, doświadczonego na projektach na szkodach górniczych z okolic Gliwic, Knurowa, Rybnika. Interesuje mnie ktoś konkretny i nie za drogi Domek bedzie stał w Gierałtowicach. Jesli macie namiary na kogoś ciekawego to będe wdzięczny. Pozdrawiam. Polecam : PU Sewbud. Katarzyna Seweryn z Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leoni 21.09.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Poszukuję projektanta, doświadczonego na projektach na szkodach górniczych z okolic Gliwic, Knurowa, Rybnika. Interesuje mnie ktoś konkretny i nie za drogi Domek bedzie stał w Gierałtowicach. Jesli macie namiary na kogoś ciekawego to będe wdzięczny. Pozdrawiam. ja bym polecił siebie bo robie wszystko samemu, troche samo zaparcia i tez bys zrobił a jezeli chodzi o firmy to moge jedynie ci polecic bardzo dobrych fachowców od dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 21.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Hej! Szukam ekipy od zewnetrznej elewacji - styropian + tynki, mam swoich pewniakow ale maja terminy na za pol roku, a na zime musze juz miec ocieplenie Troche sie cholera za pozno kaplem ze przydaloby sie domek na zime ocieplic Bede wdzieczny za namiary! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba77 21.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam Sprzedam około 200 szt stempli, mocne ,lekkie, 1 raz używane,długości od 2m do 2,6 cena 3,5 do 4 zł za szt.693776377 deske szałunkową sprzedam za 300 zł m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 22.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 adam, robilem sam, teraz pozostal tylko putz ale to juz na dniach tez zalatwione.ocieplalem 14 swisspor 031, system fast i bolix.widze ze wiele sam robiles, powierzchnie dasz rade przygotowac, do putzu wez kogos sprawdzonego.ja to sie mecze z poddaszem i welna, cholera, ty masz za sobaelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 22.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 a powiedz ile musiałes czekac na realizacje zamówienia?? i jaki kolor wybrałeś Ja okna zamówiłem w ubiegłym tygodniu, termin montażu drugi tydzień października. więc nie tak najgorzej, ale zaznaczam że okna mam w standardowych wymiarach. Kolor orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts