viperolo 21.10.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 nad kolektorem poziomym nie powinno byc żadnych drzew, a jeśli chodzi Ci o drzewa rosnące "obok" kolektora to nic nie powinno się stac rura jest w miarę elastyczna. KiR a masz zamiar iśc w kolektor pionowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucia 21.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam wszystkich serdecznie:) Przyjmę piesek do zasypanie fundamentów, jakieś 8-siem wywrotek może ktoś ma na zbyciu? Załatwie Transport. pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.10.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Pomóżmy uzbierać dzieciakom z Bacik na tapczaniki.....wiem, że ciężkie czasy ....ale gdyby wielu wyskoczyło choćby z 20, 50, czy 100 zł ...dzieciakom by się polepszyło na życiu ....gdzieś kiedyś słyszałam jedno hasło które mi utkwiło, to se zmienię na naszą modłę:pomagając tym dzieciom nie zmienimy świata ,ale świat może zmienić się dla tych dzieci .....szczegóły tutaj:http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 22.10.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam, wypożyczę stemple budowlane dł 2.7m w ilości 150sztuk. Cena 200zł + kaucja zwrotna 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 22.10.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 daggulka - w ostatnim ekspresie reporterów widziałem ciekawy program nt pewnej "fundacji" z Jastrzębia (nota bene) i nie jestem w nastroju do wpłacania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 22.10.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 nad kolektorem poziomym nie powinno byc żadnych drzew, a jeśli chodzi Ci o drzewa rosnące "obok" kolektora to nic nie powinno się stac rura jest w miarę elastyczna. KiR a masz zamiar iśc w kolektor pionowy? No mąż twierdzi, ze tak Ale mamy trochę czasu jeszcze. W tym tempie zanim P.N.B. dostanę to kasztany zakwitną Poza tym mamy na działce kilka brzózek, które chiałabym zostawić. POza tym mąż wymyślił sobie jakąś altanę, plac zabaw, jakieś drzewa i nie wiem czy wtedy kolektor poziomy byłby wystarczająco nasłoneczniony. Ty też w pionowy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 22.10.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja na pewno w pionowy,pomimo tego że działkę mamy sporą. Raczej nie dam robic sobie kompleksowo całej instalacji, pewne rzeczy sam mam zamiar zrobic, nawet nad odwiertem myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 23.10.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam!Mam do odsprzedania w rozsądnej cenie 6,5 kubika deski szałunkowej.Raz używanej i w dobrym stanie.Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 25.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Znów prośba do Was o dobre firmy od : - zabudowy kominka - parapetów - drzwi ( przy okazji jakie wybraliście i gdzie ? ) Proszę o dobre rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 25.10.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Parapety granitowe kolor red eagle, drzwi DRE, raczej tanie ale nam się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 25.10.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 U nas drzwi wewnętrzne Porta Nova, zewnętrzne CAL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawelfi 25.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Czy ktoś z was może polecić dobrą firmę do tynków cementowo wapiennych. W okolicach Rybnika, Wodzisławia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 25.10.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 jamaju jak takie drzwi porta nova rozumiem ze okleinowane sie spisuja ? no i gdzie i ile rabatu od cen katalogowych dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucia 25.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Witam wszystkich serdecznie:) Może inaczej:) Kupie piesek do zasypanie fundamentów, jakieś 8-siem wywrotek może ktoś ma na zbyciu?Załatwie Transport.pozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 25.10.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Piejar, ok, to zdradź gdzie owe parapety zakupiłeś. A Ty Jamaju, w którym salonie PORTY wybrałeś dzwi ? Mi w HADEXIE zaproponowali 10 % uspustu, ale montaż chyba drogi - chcą 250 zł. Podobno to sporo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 26.10.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 w którym salonie PORTY wybrałeś dzwi ? Mi w HADEXIE zaproponowali 10 % uspustu, ale montaż chyba drogi - chcą 250 zł. Podobno to sporo ? Braliśmy właśnie w Hadexie. Też zaproponowali nam 10% upust. Z montażu zrezygnowaliśmy, bo cena niezachęcająca, zwłaszcza że zakładaliśmy montaż we własnym zakresie... Tyle tylko, że jeśli oni montują to jest dłuższa gwarancja ponoć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 26.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 w którym salonie PORTY wybrałeś dzwi ? Mi w HADEXIE zaproponowali 10 % uspustu, ale montaż chyba drogi - chcą 250 zł. Podobno to sporo ? Braliśmy właśnie w Hadexie. Też zaproponowali nam 10% upust. Z montażu zrezygnowaliśmy, bo cena niezachęcająca, zwłaszcza że zakładaliśmy montaż we własnym zakresie... Tyle tylko, że jeśli oni montują to jest dłuższa gwarancja ponoć... Hmmm... o tej dłuższej gwarancji nie słyszałam. Ale możliwe, że tak jest. Dopytam. No, za montaż się cenią - porażka 250 zł za drzwi. Ale u mnie nikt nie umie tego zrobić... Niestety. Ale w sumie to najbardziej kuszą mnie drewniane drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.10.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ok, to zdradź gdzie owe parapety zakupiłeś. Planowałem u Grzonki ale tam nawet nie dojechałem . Kupiłem na Rybnickiej, http://www.kowalski.wodzislaw.pl/. Wyszło mnie to jakieś 1,6 kPLN ale wszystko zależy oczywiście od materiału i rozmiarów. Moje parapety to w sumie 11,5 mb, są raczej wąskie (23 cm), grubość 3 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszma 26.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Odkupie stemple budowlane dł min. 2,6m. PILNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 26.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Piejar, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts