basiab67 06.01.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Mam pytanie ile płaciliście za wylewki i czy ekipa układała wam styropian P.S. Mam do odstąpienia rozdzielke elektryczną + kabel czterożyłowy w otulinie gumowej ok. 35m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 06.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Mam pytanie ile płaciliście za wylewki i czy ekipa układała wam styropian 30 pln / m2 - bez styropianu i folii (ukladalem sam), z tasmami dylatacyjnymi i "zbrojeniem" (stalowe kratki z cienkiego drutu). Z czystym sumieniem moge ta ekipe polecic (olszar) - absolutnie zadnej niedorobki, a wylewki sa tak rowne ze szok Przylozysz late 3m i nie ma ani mm roznicy. Kladlem na to np. kafle w lazience to kleju poszlo mi 10kg (niecale pol worka) na 7m2 - grubosc kleju doslownie 1mm, wyszlo chyba polowe mniej niz zuzycie podane na opakowaniu pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 06.01.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A ja chce tylko napisać, że u nas dzisiaj milion ludzi- jestem pełna podziwu ekipa robi dach dalej, następni jak szaleni - chyba z 10 chłopa kopie przyłacze gazu - chociaż zastanawiam się dlaczego nie zaczekali do wiosny , skoro i tak termin przebombili ))) Jak widac nie dane nam odpocząć ) I pytanie mam Czy upierać się przy wentylacji kazdego pokoju ??? Strategiczne wiadomo, jak pralnia, garderoba, łazienki ale np pokój dziecka - o tylko ten jeden się na razie ostał i nie wiem czy leciec kupic ten dodatkowy kominek w dachówce czy dać sobie spokój ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 06.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 30 pln / m2 - bez styropianu i folii (ukladalem sam), z tasmami dylatacyjnymi i "zbrojeniem" (stalowe kratki z cienkiego drutu). Z czystym sumieniem moge ta ekipe polecic (olszar) - absolutnie zadnej niedorobki, a wylewki sa tak rowne ze szok Przylozysz late 3m i nie ma ani mm roznicy. Kladlem na to np. kafle w lazience to kleju poszlo mi 10kg (niecale pol worka) na 7m2 - grubosc kleju doslownie 1mm, wyszlo chyba polowe mniej niz zuzycie podane na opakowaniu pozdr. Dzięki, a jaki styro kupowaliście (twardość) i gdzie? Jeżeli możesz to podaj również cenę, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.01.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Piejar, dzięki. Fakt - podskoczę, przecież to u mnie o rzut beretem. Basia, za wylewki płaciłam 30 zł / m2 - materiały i robocizna. Bez styropianu - ten zakupiłam sobie sama a rozłożyli go moi instalatorzy przy zakładaniu podłogówki. Wylewki mam "perfecto" - powszechny zachwyt w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.01.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Hahaha, ja też od P. Olszara mam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 06.01.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Hahaha, ja też od P. Olszara mam ! No oni robia 80% okolicznych wylewek - opanowali okolice Ale robia super wiec sie nie dziwie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.01.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Fakt - Olszar odwala kawał dobrej roboty. Moje następne ekipy są pod dużym wrażeniem, a wiecie, oni zazwyczaj nie chwalą poprzedników. Jak to mówi mój płytkarz : "wylewki - igła". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 06.01.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Aga, a jak tam "Twój" płytkarz? Godny polecenia ?? Pytam bo będę potrzebować w marcu (jak dobrze pódzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ano, godny. Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 06.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No to najlepszego w 2010!!!! A ja wczoraj dostałam fakturkę i protokół zdawczo-odbiorczy. ZE przyłącze prądu mi zrobili, chociaż miało być koło kwietnia chyba. No cóż pospieszyli się. Jutro muszę do geodety zadzwonić, bo chłop milczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 06.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No to najlepszego w 2010!!!! A ja wczoraj dostałam fakturkę i protokół zdawczo-odbiorczy. ZE przyłącze prądu mi zrobili, chociaż miało być koło kwietnia chyba. No cóż pospieszyli się. Jutro muszę do geodety zadzwonić, bo chłop milczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marwal 06.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 i u mnie Olszar wylewki Zbyszek spoko gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 07.01.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Aga, dzięki za namiary na płytkarza.Tynkarze robotę zrobili ( ekipa p. Damiana), zostały sprawy kosmetyczne, ale to dopiero przy kładzeniu płyt w lutym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 07.01.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 NO mapy już w UM czekają na wydrukowanie. W przyszłym tygodniu spotykamy się z architektem. Mam do Was pytanko. Znacie kogoś kto projektuje sieci wodociągowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 07.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 od wielu osób w Rybniku słyszałam,że najtaniej wychodzi zrobić projekt sieci wodociągowej w Wodociągach (chociaż tanio to i tak nie jest).Pozdrawiam.Aga dzięki za namiary na wylewkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 07.01.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Aga, dzięki za namiary na płytkarza. Tynkarze robotę zrobili ( ekipa p. Damiana), zostały sprawy kosmetyczne, ale to dopiero przy kładzeniu płyt w lutym. Pozdrawiam O proszę. Pan Damian Ci robił. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 08.01.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 od wielu osób w Rybniku słyszałam,że najtaniej wychodzi zrobić projekt sieci wodociągowej w Wodociągach (chociaż tanio to i tak nie jest).Pozdrawiam. Aga dzięki za namiary na wylewkarza. Potwierdzam tę informację mnie kosztowała ona 450PLN ale to było w 2008r. Na pewno plusem jest to ze jeżeli oni zrobią ci projekt to nie będą się potem przy przyłączu czepiali bo niby kogo - siebie.(Polecam młodego gościa z Wodociągów z Wodzisławia Holomek się zwie imię mi gdzieś umknęło. PS. Dzięki serdeczne za info na temat grzejników i pieców. Piejar tobie dodatkowo dzięki za poruszenie problemu Aluminium + miedź, powiem szczerze że nie miałem pojęcia że taki kłopot może wyniknąć. AGA Nr 1 daj namiary na Olszara, ile cię skasował jeżeli to nie tajemnica. Aguś co się tyczy paneli również drewnianych podjedź sobie do "Meistra" na Łużyckiej w Wodzisławiu (kierunek Marklowice) mają spory wybór, polecam również zajrzeć do Panel-Spec w Rybniku na przeciwko STATOIL jadając w kierunku Wodzisławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 08.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Sergiq77, dziękuję za namiary sklepów z panelami. Tel. do p. Olszara : 502-424-402 Cena nie tajemnica : bierze 30 zł / m2. Całość : materiał + robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 09.01.2010 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 potwierdzam dobrze wykonane, ale skalkulowalem i bez materialu wychodzi taniej,chyba ze w dobie kryzysu bez materialu nie oferuja juz swoich uslug elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts