piejar 04.10.2006 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Kominek u mie bydzie yno na nastrojowe wieczory i mo bardzo niski priorytet. A kocioł oczywiście bydzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.10.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Kominek u mie bydzie yno na nastrojowe wieczory i mo bardzo niski priorytet. A kocioł oczywiście bydzie jutro Nie ciesz się zbytnio - mo być - pojecie względne I wcale nie chca Cie znerwować Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.10.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 bydzie ...albo i nie bydzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 04.10.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 może ktoś chce Żara, jedna izba ogrzeje, a mnie stoi na placu i zawodzo Jean Michel na placu? Może coś jaśniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 04.10.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 No to mamlejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Na toś troszka sie ofku...wioł co ?? Gratulejszyn - oby spoloł wszysko do cna i nigdy CI nie było zima Ale nie starej sie, kiedyś musi sie i tak i tak rozciyc Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.10.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 pakazi fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.10.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 No to mamlejka! no to niech Ci grzeje a tyn moj Żar to taki piec co sie dowało do izby zamiast kachloka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.10.2006 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 pakazi fotka Fotka yno po cimoku zrobiono komórkom a piec w tajlach (wkleja jak jom wyciongna z komóry). Strasznie my sie naciu..li coby go spuścić do piwnice. Jeszcze po drodze była straaaaszna awantura bo sie okazało że ni mom kasy (bank doł ciała) i gość nie chcioł mi pieca zostawić. Na szczęście rozsądny gość (z fabryki) załagodził sprawę - chwała rozsądnym. Gdyby przyjechali w poniedziałek albo dziś to byłoby OK, ale tak to jest że przeważnie zachodzi ten mniej korzystny układ zdarzeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.10.2006 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Piejar padoł - jak wyście mie tak długo robili w ciu...a z tym piecym to jo Wos teraz z kasom U mie też nowości Tako byda mioł łaziynka -flizy juz mom http://bastki.atspace.com/lazienka/wycinka.html Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Sebo-łazienka super....pogratulować wyobraźni.....u mnie zero wyobraźni przestrzennej i będę miała poroblem chyba z wyobrażeniem sobie i zaplanowaniem co i gdzie . A powiedz mi, sam robiłes te aranżacje? Korzystałeś z jakiegoś programiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 05.10.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 noooo fajna ta łaziena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 hej ludkowie! Poszukujemy sprawdzonej ekipy wykonujacej tynki wewnetrze .Bierzemy pod uwage tynki tradycyjne i gipsowo-wapienne , grunt aby wykonawca byl solidny i niedrogi . Z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.10.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Sebo-łazienka super....pogratulować wyobraźni.....u mnie zero wyobraźni przestrzennej i będę miała poroblem chyba z wyobrażeniem sobie i zaplanowaniem co i gdzie . A powiedz mi, sam robiłes te aranżacje? Korzystałeś z jakiegoś programiku? Kupowalismy płytki w hurtowni tam jest gostek co robi projekcik. Miałem już naniesione wszystkie piony i wytyczne kibel umywalka, wanna grzejnik okno drzwi oswietleni - to juz było rozplanowane dawno - sam to układałem. On tylko naniósł wymiary i wrzucił kolekcję płytek (bo tak na sucho to te płytki na tych stojakach wygladaja zupełnie inaczej) Płytki to Paradyż kolekcja Pinea Pinnus. Cała operacja trwała 2 godziny. A kupując płytki w tej hurtowni to proj masz w cenie. Hurtownia nazywa się Danex - jak sobie dobrze przypominam to na sląsku też mają gdzieś oddział A wizualizacja (taka na prędce - bo jest zrobiona byle jak) to w programie firmowanym przez Paradyża artdeco czy jakoś tak (jak by się przyłozyć do niej to widac wszystko połyski cienie odbicia w lustrze wszystkie dodatki w łaziene itd. - na stronie paradyża można chyba ściągnąc demo. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.10.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Piejar padoł - jak wyście mie tak długo robili w ciu...a z tym piecym to jo Wos teraz z kasom Sebo8877 Ja, jo tak padoł ale tyn chop co to sprzedowoł mioł mie kajś i nie chcioł mi tego kotła sprzedać i nawet nie chcioł dyskutować. Każdy normalny hanys by go oloł ale mie zależało na tym kotle a lejków nikt sam nie sprzeduje poz nim. Kasa żech dostoł dzisio o 7:24 Głębokie ukłony dla pana Jarosława z firmy Malejka, który wykazał się dużym zrozumieniem i uratował całą sytuację. Kara - namiary poszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.10.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Szukam Pana, który wywierci studnie tanio, oczywiście znacie takiego kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz123 06.10.2006 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam wszystkich z Rybnika .Oczywiście mieszkam i buduje w Rybniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 07.10.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 hej ludkowie! Poszukujemy sprawdzonej ekipy wykonujacej tynki wewnetrze .Bierzemy pod uwage tynki tradycyjne i gipsowo-wapienne , grunt aby wykonawca byl solidny i niedrogi . Z gory dzieki za pomoc Witam! My też jesteśmy w trakcie castingu... Jeden gościu to już miesiąc nas zwodzi, co do spotkania.....Roboty nie chce czy co????Jak ma tak tynkować, jak umawaic się z nami.... Jak znacie kogoś "logicznego" - to proszę o namiary. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.10.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Akwarysta , jakie chcesz tynki miec? Czesc Morfeusz przeglądałem dzisiaj stare bambetle i znalazłem troche kaset TSA - no i sie buzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 07.10.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 TSA - klasyka. Jak to dobrze, że trzymamy w domu jeszcze magnetofony kasetowe.Jest to powód, by ich sie nie pozbywać Ach wspomnienia.... Co do tynków - w piwnicy cementowo- wapienne, na górze tynki maszynowe - gipsowe. Masz kogoś - Selimmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts