morfeusz123 07.10.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 TSA - klasyka. Jak to dobrze, że trzymamy w domu jeszcze magnetofony kasetowe.Jest to powód, by ich sie nie pozbywać Ach wspomnienia.... Co do tynków - w piwnicy cementowo- wapienne, na górze tynki maszynowe - gipsowe. Masz kogoś - Selimmie A ja chętnie bym ci kogoś polecił ale niestety tych od tynków cem-wap. to miałem ciaproków a tych od gipsu maszynowego to też nie polecam (zaookrąglili sobie metrarz o 60m2 w górę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.10.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 TSA - klasyka. Jak to dobrze, że trzymamy w domu jeszcze magnetofony kasetowe.Jest to powód, by ich sie nie pozbywać Ach wspomnienia.... Co do tynków - w piwnicy cementowo- wapienne, na górze tynki maszynowe - gipsowe. Masz kogoś - Selimmie Ze tak powiem -mam widoki na pewną ekipe z tego co widze to dobrze robią przemysl te gipsowe tynki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 08.10.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Sprawa jest otwarta.Wiem, że tynki cementowo- wapienne są lepsze. Teraz w mieszkaniu mamy płyty kartonowo- gipsowe i podoba się nam ta gładkość . Innym rozwiązaniem (dyskutowanym i częściowo wyśmianym na forum ) jest tynk c-w i na to gładź gipsowa, ale chyba wyjdzie drożej. Gdyby cena nie powaliła nas na kolana , może zdecydujemy się na ten wariant. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.10.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Czemu wysmiewanym ??? ja bym sie w zyciu nie zamienił na tynki gipsowe u mnie z tego co pamietam brali 10zł za robocizne wiem ze maszynowo biorą po 8 zł ,ale ja tam wole robote ręczną jesli chodzi o materiał -to juz dawno przestałem liczyć ...nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.10.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Co do tynków - w piwnicy cementowo- wapienne, na górze tynki maszynowe - gipsowe. Masz kogoś - Selimmie Posłałem namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.10.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Troche zniesmaczony jestem dzisiaj - kupiłem kominek zarobił zabojad objezdziłem wszystkie markety budowlane -wszedzie tylko francuskie kominki ! nie dają wyboru psubraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 trzebabyłlo godać mom polskiego wytwórcę nie tylko kominków na pomorzu. Ceny moze i trochę wyższe ale za to rzemieślnicza kowalnicza robota na wieki Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.10.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 W Obiboku widziałem coś co miało nalepkę firmy o polsko brzmiącej nazwie. Nie pamiętam niestety firmy. Cena poniżej 1 kPLN - coś dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.10.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Chciałem kupic Tarnave dzwoniłem do Zor ze 7 razy ,ale nikt nie odbierał telefonu na Allegro model ktory chciałem ,był owszem wystawiony ale okres oczekiwania 3 tyg. olałem sprawe i kupiłem za 996zł - podobno nawet dobry w sumie i tak mi to na poprawe nastroju ma słuzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Te te tani to nie som na ciągłe polenie -tylko tak dal oka na 2-4 h Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.10.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 w opisie było jako- stałopalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 A czy ty wiysz że papiór je ciyrpliwy. Wroż tyn zapis pomiyndzy bajeczki Ale co tam spróbowac mozesz - pol w nim np 3 dni pod rząd non stop - Gwarancja przeca mosz Nie przejmuj sie Sell - jak se uświadomisz że mosz kotłownia na środku izby bydziesz yno przepaloł (mosz przeca cyntralne ni??) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.10.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Jo chyba też kupia jakiś kominek bo póki co ni mom cyntralnego a te pieroństwo idzie bela jak ustowić i se hajcować. Na obudowa jeszcze przyjdzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ja kruwa ćma yno trza miec dymowy pod to ustrojstwo -jo bych sie tysz taki cos zalozył yno ni mom kanała sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.10.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Mam zamiar tym opalać całą zime ...zobaczymy potem juz sprawe przejmuje centralne , a to będzie w "nastrojowe" dni odpalane Drzwi zewnętrzne musze kupic zna ktoś porządnego i słownego stolarza ? szambo za miesiąc ....ogrodzenie sie robi ....ocieplenie prawie ku koncu sie zbliza ....no i powoli trzeba zapaśc na sen zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 jaki syn zimowy sell - co ty bredzis??/ robota we środku chopie we środku, flizy, gelyndry, trepy, parkety, ściany na glanc - tak co na wiosna na parapetowa mie zaprosisz sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.10.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ...jo bych sie tysz taki cos zalozył yno ni mom kanała sebo8877 A jo mom kanał i jeszcze kratka wentylacyjno w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ...jo bych sie tysz taki cos zalozył yno ni mom kanała sebo8877 A jo mom kanał i jeszcze kratka wentylacyjno w salonie To mosz fajnie Jo tysz mom kanał w izbie- tyle tylko że się skurwensyn kończy na poddaszu - komin im wychodził na krokwi to wzioni i skończyli kanał zwęzili komin - jak kiedyś przyjdzie tako potrzeba wymuruja go nad dach i bydzie git- szczela wuymian i byda mioł kominek. Na razie w tym roku byda testowoł cyntralne Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Przerabial juz ktos temat okien i rolet zewnetrznych . Gdzie warto kupic ?? Wychodzi ze roznice sa znaczne , a najtaniej aluplast wychodzi u KONSKA .Jest gdzies taniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 09.10.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Drzwi zewnętrzne zamówione w firmie Jastrzemski ( siedziba Kobiór).Przyjeżdżają, biorą wymiar, maja próbki itp. - wszystko na miejscu w Rybniku.Jak chcesz zobaczyć drzwi - salon jest koło koscioła w Kobiórze lub obarzki na stronie internetowej.Cena - dość przystępna. W Rybniku te same drzwi o ok. 20% drożej - narzut pośrednika.Adres - http://www.jastrzemski.pl Okna z roletami (po castingu) zamówiliśmy w firmie Duda z Gaszowic. Robia na profilu KBE, okucia Winkhaus. Mają przedstawicielstwo tez w Raciborzu. Rolety do okien biorą z firmy Droma z Gliwic. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts