weronika2277 10.02.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Pomocy! muszę wybrać dachówkę do końca lutego i firmę z okolic Rybnika, Wodzisławia lub Raciborza może coś polecacie. Moje typy dachówek to: 1. Roben Monza plus2. Creaton Balance3. RUPP Ceramika Rubin 13V Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucia 10.02.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Lisek_77 mamy namiary od lidera6 na tego gościa co wierci studnie więc jak moje warunki z wodociągów będą do kitu to się zgadamy może będzie jeszcze taniej. Taki pomysł dał liber6 i mamy sie jeszcze na niego powołać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 11.02.2010 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Pomocy! muszę wybrać dachówkę do końca lutego i firmę z okolic Rybnika, Wodzisławia lub Raciborza może coś polecacie. Moje typy dachówek to: 1. Roben Monza plus 2. Creaton Balance 3. RUPP Ceramika Rubin 13V Co polecacie? Ja mam z Robena kasztanowa monza plus bardzo jestem zadowolona , straszyli mnie że dużo uszkodzeń jest w palecie ja z ręka na piersi miałam dwie na cały 280m2 dach. Poza tym wszędzie Robena można dostać nie ma problemu nawet jak zabraknie parę sztuk to dokupisz wszędzie. Szczerze mówiąc jak z dostępnością innych to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 11.02.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Lisek_77 mamy namiary od lidera6 na tego gościa co wierci studnie więc jak moje warunki z wodociągów będą do kitu to się zgadamy może będzie jeszcze taniej. Taki pomysł dał liber6 i mamy sie jeszcze na niego powołać. Pozdro Ja się piszę na to W dwójkę może wynegocjujemy lepszą cenę. Lider - dzięki za namiary. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 11.02.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Lisek_77 mamy namiary od lidera6 na tego gościa co wierci studnie więc jak moje warunki z wodociągów będą do kitu to się zgadamy może będzie jeszcze taniej. Taki pomysł dał liber6 i mamy sie jeszcze na niego powołać. Pozdro Ja się piszę na to W dwójkę może wynegocjujemy lepszą cenę. Lider - dzięki za namiary. Pozdrawiam. Może ja też bym wszedł do "spółdzielni". Jestem zainteresowany studnią. W razie czego dajcie znać na priv. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 11.02.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jurto ma zamiar odwiedzić hurtownie w celu zapytania ofertowego na materiały (bloczki, stal, beton, dachówka) Okolice hurtowni to Rybnik, Jastrzębie, ew. Pszczyna. Do jakich hurtowni najlepiej zajrzeć (Budozbyt, Lubar, .......) Jakie ewent. polecacie salony okien w tych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 11.02.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Lisek_77 napisał: mucia napisał: Lisek_77 mamy namiary od lidera6 na tego gościa co wierci studnie więc jak moje warunki z wodociągów będą do kitu to się zgadamy może będzie jeszcze taniej. Taki pomysł dał liber6 i mamy sie jeszcze na niego powołać. Pozdro Ja się piszę na to W dwójkę może wynegocjujemy lepszą cenę. Lider - dzięki za namiary. Pozdrawiam. Może ja też bym wszedł do "spółdzielni". Jestem zainteresowany studnią. W razie czego dajcie znać na priv. Pzdr Jak można to też chętnie wejdę w spółkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AManys 11.02.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 bdanOdwiedź hurtownię Styrnol w Mszanej na drodze Wodzisław Jastrzębie. Są elastyczni i w zeszłym roku mieli lepsze ceny na dachówkę Roben Kasztan + i porotherm niż Hadex, Lubar i Budozbyt. Okna 3 szybowe zamówiłem tydzień temu w Bielsku-Białej w firmie Pasja. Są autoryzowanym przedstawicielem MS Okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 11.02.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Potzrbuję pilnie kupić dziennik budowy... Gdzie mogę takowy kupić w rybniku lub w rydułtowach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 11.02.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Potzrbuję pilnie kupić dziennik budowy... Gdzie mogę takowy kupić w rybniku lub w rydułtowach.... pod urzedem skarbowym w papierniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Santa_ppc 11.02.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Lub w samym urzędzie miasta, na 2 piętrze w tej niby kafejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 11.02.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 bdan Odwiedź hurtownię Styrnol w Mszanej na drodze Wodzisław Jastrzębie. Są elastyczni i w zeszłym roku mieli lepsze ceny na dachówkę Roben Kasztan + i porotherm niż Hadex, Lubar i Budozbyt. Okna 3 szybowe zamówiłem tydzień temu w Bielsku-Białej w firmie Pasja. Są autoryzowanym przedstawicielem MS Okna. Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 11.02.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 czeka ktos na pogode tak jak my i nasz bob budowniczy? powiedzcie czy faktycznie dachowka robena jest az tak krzywa jak mowia w skaldach budowlanych czy tylko ma wieksze zamki i troche gorzej sie ja uklada wykonawcy? i czy mozna ja u kogos zoabczyc w kolorze czarnym-oczywiscie jak stopnieje snieg?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 11.02.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 czeka ktos na pogode tak jak my i nasz bob budowniczy? powiedzcie czy faktycznie dachowka robena jest az tak krzywa jak mowia w skaldach budowlanych czy tylko ma wieksze zamki i troche gorzej sie ja uklada wykonawcy? i czy mozna ja u kogos zoabczyc w kolorze czarnym-oczywiscie jak stopnieje snieg?! Ja tez mam robena (monza plus) grafit. Byla prosciutka, wykonawca wogole nie narzekal. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 11.02.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 My tez robena, właśnie się kładzie - zero problemów, ale nasi dekarze to z niczym nie mają problemów - normalnie ich kocham za tę bezstresowa robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronika2277 11.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dziękuję chyba jednak jeśli Roben nie jest taki zły to zdecyduję się na niego. No bo cenowo to chyba wiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucia 12.02.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Lisek_77 napisał: mucia napisał: Lisek_77 mamy namiary od lidera6 na tego gościa co wierci studnie więc jak moje warunki z wodociągów będą do kitu to się zgadamy może będzie jeszcze taniej. Taki pomysł dał liber6 i mamy sie jeszcze na niego powołać. Pozdro Ja się piszę na to W dwójkę może wynegocjujemy lepszą cenę. Lider - dzięki za namiary. Pozdrawiam. Może ja też bym wszedł do "spółdzielni". Jestem zainteresowany studnią. W razie czego dajcie znać na priv. Pzdr Jak można to też chętnie wejdę w spółkę. Pozdrawiam Super jest nas już czterech (lisek_77, viperolo, krzyk123 no i mucia) to chyba cena będzie bardzo dobra Musimy się kiedyś spotkać i obgadać sprawe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AManys 12.02.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 U mnie też roben kasztan plus. Byłem nastawiony na braasa, ale w trakcie rozmowy z dekarzem to on mnie namówił na robena. Jedno stwierdzenie mnie przekonało, że jak dana dachówka jest krzywa to on ją wykorzysta tam gdzie będzie potrzebna przycinka. Jak nie da rady wykorzystać to reklamacja. Dachówka na dachu od jesieni. Nie było żadnych probleów i reklamacji. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 12.02.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Super jest nas już czterech (lisek_77, viperolo, krzyk123 no i mucia) to chyba cena będzie bardzo dobra Musimy się kiedyś spotkać i obgadać sprawe pozdro a kiedy planujecie wiercic studnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimi34 12.02.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 witajcie moze ktos wie gdzie tani beton mozna dostac z dostawa i pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts