piejar 11.03.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 mam podpiete i prąd w domu aktualnie. Tylko nie korzystam To likwidujesz prowizorkę i taryfę budowlaną. Tylko elektryk musi zgłosić, że chałupa podłączona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 11.03.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 mam podpiete i prąd w domu aktualnie. Tylko nie korzystam To likwidujesz prowizorkę i taryfę budowlaną. Tylko elektryk musi zgłosić, że chałupa podłączona. Tak też uczynię, tylko bramę zamotują to pędzę pozmieniać te taryfy. Dziekuję bardzo za wyjasnienia wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agipablo 11.03.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 SPRZEDAM STEMPLE po 2,50 /szt . Długości od 2,30 do 2,70 , 120szt , Żory-Rogoźna . Paweł 794 268 520 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 11.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ha,ha jak czytam o tym sympatycznym dziadku z Grabowni co i u mnie szukał wody to śmieję się do rozpuku i żałuję,że kamery wtedy nie miałam.Dziadek poustawiał nas wszystkich,jeden układa patyczki,czyli mape na powierzchni,drugi bada wode,dobry jest!!! Ale znalazł u Ciebie wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 11.03.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dopiero za jakiś miesiąc się okaże czy znalazł,narazie jeszcze za zimno na kopanie,ale wiem,że u mojego kumpla nie znalazł,a twierdzi,że przez 40 lat może ze dwa razy mu się zdarzyło nie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronx 11.03.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam serdecznie, przewałkowałem cały temat i w sumie znalazłem tylko kilka namiarów. Mianowicie poszukuję konkretnego i niedrogiego tartaku, drzewo na wieźbę, 2m3.Okolice Rud Raciborskich (odwiedziłem tartaki Wojtke,Kuźnia RaciborskaPodobno w Pilchowicach, bądź Leboszowicach jest jakiś tartak godny polecenieale nie potrafię znaleźć namiarów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 11.03.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam serdecznie, przewałkowałem cały temat i w sumie znalazłem tylko kilka namiarów. Mianowicie poszukuję konkretnego i niedrogiego tartaku, drzewo na wieźbę, 2m3. Okolice Rud Raciborskich (odwiedziłem tartaki Wojtke,Kuźnia Raciborska Podobno w Pilchowicach, bądź Leboszowicach jest jakiś tartak godny polecenie ale nie potrafię znaleźć namiarów) panorama firm! wejdz na strone pf.pl tam wpisz tartak i np teren slaska, wyjdzie masa firm z czego wiekszosc podaje kontakt mailowy wymysl sobie co chcesz wiedziec i wysylaj do wszystkich zapytania ofertowe, do kilku dni bez wychodzenia z domu bedziesz wiedzial co gdzie i za ile, transport itd. oczywiscie jakosc drzewa to drugi temat, ktos tam pisze, ze lepsze sosny rosna w brennej a ktos inny, ze w kielcach na forum malo osob sie przyznaje, ze kupilo zly material! tak wiec gdzie taniej tam lepiej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 11.03.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam serdecznie, przewałkowałem cały temat i w sumie znalazłem tylko kilka namiarów. Mianowicie poszukuję konkretnego i niedrogiego tartaku, drzewo na wieźbę, 2m3. Okolice Rud Raciborskich (odwiedziłem tartaki Wojtke,Kuźnia Raciborska Podobno w Pilchowicach, bądź Leboszowicach jest jakiś tartak godny polecenie ale nie potrafię znaleźć namiarów) Brałam z tartaku w Babicach i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.03.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ze lepsze sosny rosna w brennej a ktos inny, ze w kielcach A ja wiem, że do Kielc jedzie z Brennej i okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 11.03.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 teoretycznie najlepsze jest tam, gdzie są najmniejsze przyrosty roczne - góry, północne stoki. Ale spotkałem się też z zupełnie inną teorią, jak to w tym kraju - dwóch ludzi=trzy opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter_te 12.03.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 WitamW związku ze szkodami muszę mieć inspektora nadzoru inwestorskiego - proszę o namiary świetnie jeśli będzie się znał na technologii szkieletu drewnianego - będę maił "dom z zapałek"PozdrawiamPeter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.03.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 kurcze dostałam korekte cen sprzed 3 dni na stal bo znowu poszła do góry , czy ktos kupował stal na Sygnałach przed Żorami ?gdzie najlepiej o nia pytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 13.03.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ja placilem za stal w poniedzialek 2030 zl brutto /t, w wycenach mialem wczesniej 1850 zl , po niedzieli bede chcial kupic reszte stali do konca budowy bo cena ma dalej isc do gory, procz tego do gory ma isc beton niech ta zima juz idzie w pizdu wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.03.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 a jakie fi miała ta stal ? i gdzie kupowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 13.03.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Może ktoś polecić murarza? AGA Nr 1 - niestety Pan Antoni nie ma czasu w terminie, który nas interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 13.03.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 a jakie fi miała ta stal ? i gdzie kupowana ? fi 14 zebrowana kupiona w budozbycie. jak sie zaklada dziennik budowy na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.03.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 jak sie zaklada dziennik budowy na forum? po prostu zakladasz swoj temat na odpowiednich podforach czyli "dzienniki budowy" i "komentarze" chyba ze wolisz miec wszystko w jednym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 13.03.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Pytałam o stal w Centrostalu na Sygnałach,ale w końcu zamówiłam wszystko w Lubarze.Chyba 1830/tona.Kto mówi o podwyżkach cen betonu,bo w Lubarze zaprzeczają jakoby miał isc w górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 14.03.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Może ktoś polecić murarza? AGA Nr 1 - niestety Pan Antoni nie ma czasu w terminie, który nas interesuje Aaaaaa..... a jednak niezupełnie ! Wysłałam Ci info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.03.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam Ma ktoś kocioł C.O. z podajnikiem zainstalowany wraz z wymiennikiem płytowym ??? i byłaby możliwość zobaczyć takową instalację ??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts