Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

Witam.

Gdzie w okolicy znajdę tani tłuczeń czy kruszywo pod plac i do utwardzenia drogi.?

ponoc ma Marcelu maja berge czerwona z holdy, auto 12t za 300 zl, tylko do raciborza to troche kilometrow

Tak tylko że ponoć czerwona berga nie nadaje się pod place bo się z czasem kruszy i później kostka siada.

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Gdzie w okolicy znajdę tani tłuczeń czy kruszywo pod plac i do utwardzenia drogi.?

ponoc ma Marcelu maja berge czerwona z holdy, auto 12t za 300 zl, tylko do raciborza to troche kilometrow

Macie może namiary? Możecie podesłać?

Pozdr,

Mirek Folwarczny 501 587 852

300 zl za auto 12 t

pozdro

Ewuś powodzenia w Vatenfallu w Plazie tam zawsze kolejki jak za starych,dobrych czasów.

Pozdrawiam.

Też mnie przerażają te kolejki tam :((((

Zdrówka dla córeczki życzę .

No to ja chyba miałem szczęście bo załatwiłem tam wszystko (tzn. zmianę taryfy) na poczekaniu dosłownie w 15 minut.

PS.Kochani gdzie mogę zamówić gotową mieszankę cementowo-piaskową na wylewki z dodatkiem plastyfikatora (wiadomo podłogówka) i włókien zbrojących (to ponoć taki wynalazek zastępujący tradycyjne zbrojenie z siatki). Już o to pytałem ale brak odzewu.

I jeszcze jeden problem. W kotłowni drzwi wejściowe zewnętrzne mają się otwierać na zewnątrz, to wiem. Ale jak to wygląda w przypadku drzwi z holu w piwnicy do kotłowni, bo mi by pasowało otwierać je do kotłowni i nie wiem czy tak mogę.

Najpierw musisz podac im ile bedzie domownikow, na tej podstawie obliczą ci zapotrzebowanie i wielkosc POS. Oczywiscie od tego zalezy tez cena. Cena takze zalezy od terenu w jakim ma byc montowana.

jesli chodzi o kwestie papierkowe to wszystko zalatwiala firma Bio-Eko, projekt i pozwolenia itd.

Zadzwon i zapytaj, to ci doradzą.

pozdrawiam

Powiedz mi ile cię całość kosztowała, pytam bo u mnie początkiem kwietnia (jak pogoda pozwoli), właśnie oni będą robić takie cudo. A i czy jest możliwość podjechania do ciebie i obejrzenia jak to wszystko wygląda po montażu.