luks6 15.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam. Gdzie w okolicy znajdę tani tłuczeń czy kruszywo pod plac i do utwardzenia drogi.? ponoc ma Marcelu maja berge czerwona z holdy, auto 12t za 300 zl, tylko do raciborza to troche kilometrow Tak tylko że ponoć czerwona berga nie nadaje się pod place bo się z czasem kruszy i później kostka siada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.03.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Tak tylko że ponoć czerwona berga nie nadaje się pod place bo się z czasem kruszy i później kostka siada. moze pod kostke sie nie nadaje ale na dziurawa droge dojazdowa napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 16.03.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam!! Jak wysoką macie ściankę kolankową? Ja zastanawiam się nad czteroma kamieniami co da niecały metr. Myśmy w projekcie mieli dwa pustaki, ale podnieśliśmy o jeden i dołożyliśmy wieniec, ściana ok. 1,2m - nie żałujemy. Myślę że 1,0 m to minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 16.03.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 My tez mamy trzy kamienie plus wieniec to tak jak cztery i myślę że jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 16.03.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam. Gdzie w okolicy znajdę tani tłuczeń czy kruszywo pod plac i do utwardzenia drogi.? ponoc ma Marcelu maja berge czerwona z holdy, auto 12t za 300 zl, tylko do raciborza to troche kilometrow Macie może namiary? Możecie podesłać? Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 16.03.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Mogę też prosić o namiary na ten Marcel?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leon123 16.03.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ja również bym prosił o ten namiar na Marcel.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.03.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam. Gdzie w okolicy znajdę tani tłuczeń czy kruszywo pod plac i do utwardzenia drogi.? ponoc ma Marcelu maja berge czerwona z holdy, auto 12t za 300 zl, tylko do raciborza to troche kilometrow Macie może namiary? Możecie podesłać? Pozdr, Mirek Folwarczny 501 587 852 300 zl za auto 12 t pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 17.03.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Maciek&Kamila dziękuję Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izarek 17.03.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam,przyjmę (odbiorę) za opłatą lub bez gruz do gruzobetonu. Odkupię stemple o długości 2,6 - 2,7 m (150 szt.) i deski szalunkowe (5m3).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 17.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 jutro rano przyjezdza pierwsze auto z kamieniem mialo byc 300 a bedzie 350 zl do jankowic ledwie koparka wjechala na dzialke a juz koszty sie mnoza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 18.03.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Do tego trzeba się przyzwyczaić , niestety. Rzadko sie zdarza, że koszty zgadzają się z tym co zaplanujesz. Z naszego doświadczenia wynika, że jeżeli udało się coś załatwić taniej to do innej trzeba dołożyć ok. 20%. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luks6 18.03.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 A więc kopiłem gruz ale nie berge tylko kruszony beton, polecam wszystkim puki jeszcze jest, 23 zł/t jak ktoś zainteresowany do kupienia w Raciborzu z rozbiórki byłej cukrowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 18.03.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ewuś powodzenia w Vatenfallu w Plazie tam zawsze kolejki jak za starych,dobrych czasów. Pozdrawiam. Też mnie przerażają te kolejki tam ((( Zdrówka dla córeczki życzę . No to ja chyba miałem szczęście bo załatwiłem tam wszystko (tzn. zmianę taryfy) na poczekaniu dosłownie w 15 minut. PS.Kochani gdzie mogę zamówić gotową mieszankę cementowo-piaskową na wylewki z dodatkiem plastyfikatora (wiadomo podłogówka) i włókien zbrojących (to ponoć taki wynalazek zastępujący tradycyjne zbrojenie z siatki). Już o to pytałem ale brak odzewu. I jeszcze jeden problem. W kotłowni drzwi wejściowe zewnętrzne mają się otwierać na zewnątrz, to wiem. Ale jak to wygląda w przypadku drzwi z holu w piwnicy do kotłowni, bo mi by pasowało otwierać je do kotłowni i nie wiem czy tak mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 18.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Najpierw musisz podac im ile bedzie domownikow, na tej podstawie obliczą ci zapotrzebowanie i wielkosc POS. Oczywiscie od tego zalezy tez cena. Cena takze zalezy od terenu w jakim ma byc montowana. jesli chodzi o kwestie papierkowe to wszystko zalatwiala firma Bio-Eko, projekt i pozwolenia itd. Zadzwon i zapytaj, to ci doradzą. pozdrawiam Powiedz mi ile cię całość kosztowała, pytam bo u mnie początkiem kwietnia (jak pogoda pozwoli), właśnie oni będą robić takie cudo. A i czy jest możliwość podjechania do ciebie i obejrzenia jak to wszystko wygląda po montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leon123 19.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Mam pytanko dotyczące tego kamienia z marcela jak on wygląda tzn. są to kamienie czy raczej miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 19.03.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Mam pytanko dotyczące tego kamienia z marcela jak on wygląda tzn. są to kamienie czy raczej miał? Z tego co się pytaliśmy to raczej miał. Czysty kamień kosztuje około 40 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leon123 19.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dzięki za info.Właśnie tak mi się wydawało że trochę tanio ale chyba i tak wezmę na drogę do działki bo nie mam innego pomysłu (w tej cenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 19.03.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Najlepiej jak ktoś podeśle zdjęcie kto brał kamień z Marcela. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof i Elżbieta 19.03.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam.Czy możeci mi powiedzieć jaki koszty ponieśliście na instalację? Chodzi mi o co, wod-kan, gaz, elektryka?Dziekuję z góry za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts