MaciekKamila 05.04.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 czy folia kubelkowa jest obowiazkowa? czy wszyscy niezaleznie od warunkow hydrologicznych ja stosujecie? moj majster twierdzi, ze nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 05.04.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 folia kubelkowa nie jest hydroizolacja, ma zastosowanie jak napisal adigg, co najwyzej moze jej ( hydroizolacji) pomoc.hydroizolacje uklada sie bezposrednio na murze, moga to byc roznego rodzaju smarowidla ( dyspersyjne lub asfaltowe) czy tez papy, siatki (deiterman) , blacha ( typu ciezkiego) itepe. kto ma u siebie system zabudowy firmy elfa ? chetnie wymienie sie uwagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zama 05.04.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ja folii kubełkowej użyłem tylko jako osłony do styropianu, kubełkami na zewnątrz (mimo że producent zaleca inaczej) wykonawcy chcieli mnie za to zlinczowac ale przy 15cm styropianu na scianie piwnicy, folia kubelkowa pełni fukcję tylko osłonową. Bo przeciez oddychanie scian to mit Witam adiqq nie moge wysłać prywatnej wiadomości masz jeszcze ten pojemnik 1m3 za ile mogę go wziąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosienka2404 05.04.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam moi są naprawdę dobrzy mogę przesłać informacje na maila mi budują cały dom i nie tylko mi bo wcześniej budowali moim znajomym. Jak co to daj znak na priva to prześlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosienka2404 05.04.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 witam wszystkich czy ktos może mi dac namiary na dobra ekipę do zbrojenia ?? byłabym wdzięczna dzieks :* Witam moi buduję naprawdę dobrze i znają się na rzeczy. Budowali moim znajomym teraz nam jak co to mogę przesłać informacje na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 05.04.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 O matulu nie mogę się odnaleźć w tej nowej odsłonie aaaaaaaaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 05.04.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 NO i pojęcia nie mam dlaczego imported_Ewus (( ale inaczej nie umiem wleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiagc 05.04.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Mam polozona dachowke tegalit ( budowa w Rybniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zama 05.04.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 jak przenosili forum, to przepełnili mi skrzynke odbiorczą - tak 6-krotnie..dopiero co zrobiłem z tym porządek pojemnij jest jeszcze do wziecia (100zł) Agregat już poszedł Witam kiedy mogę przyjechać po ten pojemnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zama 05.04.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 jak przenosili forum, to przepełnili mi skrzynke odbiorczą - tak 6-krotnie..dopiero co zrobiłem z tym porządek pojemnij jest jeszcze do wziecia (100zł) Agregat już poszedł Witam kiedy mogę przyjechać po ten pojemnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiagc 05.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 WitamSzukam ekipy do polozenia kostki granitowej i postawienia ścianki z pustakow szklanych. Czy możecie kogos polecic? Byłabym wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 05.04.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 NO i pojęcia nie mam dlaczego imported_Ewus (( ale inaczej nie umiem wleźć mi tez dodali w gratisie "amp;" i nie umie tego zmienic ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizers 05.04.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 witam, może post nie do tego działu ale tu najwięcej ludzików z Rybnika i okolic Kochani poszukuję dobrego projektanta ,z wyobraźnią (oczywiście przystępnego cenowo) do projektu indywidualnego.Pewnie każdy z was ma znajomego który ma znajomego ... Będe wdzięczny za info na PRIV pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 06.04.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam, nie dawno stałem przed podobnym dylematem, szukałem raczej okien dobrych, nie chciałem byle czego wiec poszukiwania były dośc długie, można powiedziec ze zrobiłem doktorat na temat okien... W końcu po castingu wybrałem firme która dała mi dobre okna, na dobrem profilu, do tego zamówiłem bramy z napędami oraz parapety zew, Bałem sie tego wyboru ale jestem zadowolony. Jakby co info na temat firmy mogę podac na priva. COś nie mogę wysłać nic na priva, a bardzo mnie interesuje jaki jest ostateczny efekt tego "doktoratu":). Zresztą całe forum chodzi makabrycznie wolno. Czy warto i należy robić wyższe otwory okienne by nad oknami zmieścić skrzynki z roletami tak by w przyszłości nie wystawały na murze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 06.04.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Gdyby ktoś chciał się pozbyć stempli to chętnie kupię długość ok. 3m. 200szt. na budowę w Rybniku. Deski na szalunek również.tel. 668 466 140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ripsento 06.04.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Mam pytanie co to jest Barizol? Mam w projekcie napisane, że jest to jakiś preparat wodny, ale jak wpisuje w wyszukiwarkę to nic mi nie znajduje. Może to jakaś potoczna nazwa. I jeszcze jedno, gdzie najtaniej kupię takie coś w Rybniku i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 06.04.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam! Mam pytanie : ile płaciliście za metr położenia tynków wewnętrznych cementowo - wapiennych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.04.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 O matko...ale te NOWE FORUM chodzi jak jakiś wół ! Ciągle się coś nie otwiera, zawiesza, wywala, skrzynka przepełniona na dzień dobry.... Porażka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 06.04.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 witammam deski szalunkowe w garażu w Paniówkach k. Mikołowa. około 1,5 do 2 m2 różnej długości - mniej więcej 2,5 do 5m długości. poza tym kilkadziesiąt stempli. jeśli jest ktoś zainteresowany proszę na priv.pozdrawiam Jarek P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izarek 06.04.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 kupię 200 szt. niesztukowanych stempli o długości min. 2,8m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts