Wirecki 18.04.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Hahaha, co to znaczy z "pokojowo nastawionym malarzem" ? Nie dogadaliście się w końcu ?Może dziwnie to zabrzmi, ale trudno powiedzieć, czy się dogadaliśmy. Jak ktoś mi proponuje, że mi coś zrobi, ale nie wtedy kiedy ja chcę (i mogę, bo jestem gotowy z innymi pracami), tylko wtedy kiedy on chce, no to trudno się dogadać. Jeśli do tego mam odwozić do domu ekipę po pracy (!) to trudno przyjąć takie warunki. Zobaczymy w czerwcu, czy coś z tego wyjdzie. Nic na siłę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 18.04.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Noooooo... a może jednak uda się Wam porozumieć.Uważam, że jest dobry - bardzo dokładny, esteta. A jeśli nie, to może zrób jak ja :podpytaj w dobrych, renomowanych sklepach z farbami. Przeważnie mają jakiś dobrych malarzy do polecenia.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 18.04.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Kurka,gdzie są buźki ?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 19.04.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Kurcze, jeszcze nie rozpoczęłam budowy, a już mam jej dość. Powiedzcie mi, czy jest możliwe, aby cena stali w ciągu 1,5 miesiąca wzrosła o 1000 zł??? Mam wycenę z Budo-Zbytu z przełomu lutego i marca i cena stali w tamtym okresie wynosiła 1900 zł/t. Dziś rzucili mi ceną 2900 zł/t. Totalna porażka. Co teraz robić? Czekać, a może spadnie, czy kupować bo jeszcze pójdzie w górę? Potrzebuję dopiero na lipiec, dlatego wcześniej nie kupowałam (dobrze, że przynajmniej bloczki na piwnice już zapłacone). Jak to jest z tymi cenami w ciągu roku? Kiedy warto się zaopatrzać w materiały? Pewnie większość z Was już to przerabiała, poradźcie coś.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 19.04.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Kurcze, jeszcze nie rozpoczęłam budowy, a już mam jej dość. Powiedzcie mi, czy jest możliwe, aby cena stali w ciągu 1,5 miesiąca wzrosła o 1000 zł??? Mam wycenę z Budo-Zbytu z przełomu lutego i marca i cena stali w tamtym okresie wynosiła 1900 zł/t. Dziś rzucili mi ceną 2900 zł/t. Totalna porażka. Co teraz robić? Czekać, a może spadnie, czy kupować bo jeszcze pójdzie w górę? Potrzebuję dopiero na lipiec, dlatego wcześniej nie kupowałam (dobrze, że przynajmniej bloczki na piwnice już zapłacone). Jak to jest z tymi cenami w ciągu roku? Kiedy warto się zaopatrzać w materiały? Pewnie większość z Was już to przerabiała, poradźcie coś. Pozdrawiam. wlasnie dzwonilem do budo-zbytu i rybka, poodbno stal szla do gory po 300zl co 2 dni !!! masakra, ale podobno cos ma spasc na dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_malecki 19.04.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 no to jednak nie ściemniali jak mówili ze od kwietnia podrozeje...dobrze ze kupiłem po 1860 zł za t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.04.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 skąd macie info ze stal stanieje, w centrostalu i na Kolejowej tez w granicach 3000brutto/t...chce zamówic w tym tyg bo co dostawa to 300 zl drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luks6 19.04.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Kurcze, jeszcze nie rozpoczęłam budowy, a już mam jej dość. Powiedzcie mi, czy jest możliwe, aby cena stali w ciągu 1,5 miesiąca wzrosła o 1000 zł??? Mam wycenę z Budo-Zbytu z przełomu lutego i marca i cena stali w tamtym okresie wynosiła 1900 zł/t. Dziś rzucili mi ceną 2900 zł/t. Totalna porażka. Co teraz robić? Czekać, a może spadnie, czy kupować bo jeszcze pójdzie w górę? Potrzebuję dopiero na lipiec, dlatego wcześniej nie kupowałam (dobrze, że przynajmniej bloczki na piwnice już zapłacone). Jak to jest z tymi cenami w ciągu roku? Kiedy warto się zaopatrzać w materiały? Pewnie większość z Was już to przerabiała, poradźcie coś. Pozdrawiam. Ja też miałem wycenę z budo-zbytu z lutego (1890zł) kupowałem teraz w w piątek i płaciłem 2959zł/t, MASAKRA! Jak bym wiedział że aż tyle cena podskoczy to bym wcześniej nakupił. Teraz już będę kupował materiały w okresie zimowym, bo to niesamowite przebicie cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 19.04.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam Do seba77 W takim razie poproszę o namiary na tego tynkarza za 17 zł Jest poniedziałek więc może już co nieco wiesz? Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 19.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam! Czy możecie mi polecić jakiś dobry model kominka z płaszczem wodnym i pieca gazowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smarki 20.04.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Gdzie w regionie najtańszy styropian? 038 podłoga, może ktoś kupował ostanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 20.04.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 witam mam deski szalunkowe w garażu w Paniówkach k. Mikołowa. około 1,5 do 2 m2 różnej długości - mniej więcej 2,5 do 5m długości. poza tym kilkadziesiąt stempli. jeśli jest ktoś zainteresowany proszę na priv. pozdrawiam Jarek P. deski i stemple już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobelia 20.04.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 mam do sprzedania ok. 95 prętów stali zbrojeniowej fi 10 która pozostała mi z budowy. Odbiór osobisty w Świerklanach. Atrakcyjna cena:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 20.04.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 seba77 dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 21.04.2010 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 mam do sprzedania ok. 95 prętów stali zbrojeniowej fi 10 która pozostała mi z budowy. Odbiór osobisty w Świerklanach. Atrakcyjna cena:) potrzebuje 1070 m pretow fi 10 czyli ponad kilometr, jakiej dlugosci masz te prety? w sumie do jankowic bedzie blisko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 21.04.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Kto już używał tego patentu izolacja fundamentu "Papa Fundament Antyradon Szybki Profil® SBS"?? jak to działa??? a jeśli ma kto inny patent na izolacje chętnie wysłucham:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobelia 21.04.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 potrzebuje 1070 m pretow fi 10 czyli ponad kilometr, jakiej dlugosci masz te prety? w sumie do jankowic bedzie blisko pozdrawiam Pręty są długości 12 mb, to akurat na 1070 m wyjdzie 90 prętów, a te 5 może mi się jeszcze przyda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 21.04.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 WitamTeż buduję w Rybniku i melduje, że przebrnąłem niemal przez cały wątek. Niektórych prosiłem o namiary na różne ekipy już i za kontakty bardzo dziękuję. Będę sukcesywnie też chwalił się swoimi jeśli fachowcy będą tego warci. Buduje z thermomurków (kształtki styropianowe), dom bardzo dobrze ocieplony. Dzisiaj na działce wierci się studnia głębinowa. Chyba już wiem, czemu studniarze liczą sobie taką kasę za te wiercenia. od 9m do 18m wiercili jakieś 8h bo grunt tam bardzo twardy, a wodę mam podobno na 23. Zobaczymy. Jak się spiszą dam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 21.04.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Ja też miałem wycenę z budo-zbytu z lutego (1890zł) kupowałem teraz w w piątek i płaciłem 2959zł/t, MASAKRA! Jak bym wiedział że aż tyle cena podskoczy to bym wcześniej nakupił. Teraz już będę kupował materiały w okresie zimowym, bo to niesamowite przebicie cen. Ja kupowałem już pod koniec stycznia w Presti na Wodzisławskiej za bodajże 1830PLN. Warto było patrząc na to co się dzieje. Wtedy mieli taniej niż w Budozbycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 21.04.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam,poszukuję taniego piasku do zasypania fundamentów.Bardzo proszę o namiary.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts