Gość 80mariusz80 22.04.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ***LAZAR-E Żory opinie***Witam!Czy ktoś zetknął się z tą firmą: http://www.lazar-e.pl/ i ma jakieś opinie na jej temat?Chodzi mi głównie o dostawę tarcicy i stali,strzemion na zbrojenia domów.Pozdrawiam.Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 22.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 @GabrysiaBPja kupowalem w Orzeszu Gardawicach, piaskownia http://www.jarub.pl Znajdziesz tam cennik na piasek II gatunku. Na stronie bedziesz tez miec kontakt na transport - w zaleznosci ile ton potrzebujesz.Piasek plukany [i gatunek] do malty bralem we firmie Sakem z Lazisk Gornych http://www.sakem.pl. Jest to handlarz materialow sypkich, ale dal mi lepsze ceny od niejednej hurtowni budowlanej. Jestem z powiatu mikolowskiego, nie wiem czy Ci sie bedzie oplacalo to wszystko do Rybnika czy skad jestes. Sprawdzic, zadzwonic zawsze mozesz.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 22.04.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 równiez szukam taniego piasku; podzielcie sie swoja wiedzą w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 22.04.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Pręty są długości 12 mb, to akurat na 1070 m wyjdzie 90 prętów, a te 5 może mi się jeszcze przyda. Pozdrawiam odpisz mi co z ta stala? napisalem na prv do Ciebie i czekam na odpowiedz chce ja kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 22.04.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 @bdanTak jak pisalem: Jarub i Sakem odnosnie mnie. Na stronie Jaruba znajdziesz kilkanascie kontaktow do szoferow wanien/lodek ktorzy Ci przywieza piasek.Z tego co wiem to piasek w HMB pochodzi z 3 zrodel: 1) Orzesze-Gardawice [jarub.pl]2) Kotlarnia kole Kedzierzyna Kozla [ponoc dobry plukany]3) chyba Bierawa w opolskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek 22.04.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam dopiero zaczynamy budowę szukam kierownika budowy z Rybnika, sprawdzonego i w zasadzie niedrogiego, dodam że architekt który robił adaptację chce za tę usługę 3 tyś, podobno można taniej więc proszę o namiary. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 22.04.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Ja mam namiary na tynkarza za 17 zł m2(cemetowo - wapienne z materiałem) Właśnie kończą w poniedziałek i bedziemy się liczyć wieć potwierdze czy wszystko OK Mogę prosić też namiary na tynkarzy . No i napisz jak wyszły ściany ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luks6 22.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Ile płaciliście za beton B-20 w tym roku? Jakie opinie o betonie od Matuszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 22.04.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Tak jak pisałam wyżej,ja mojego kierownika budowy SZCZERZE ODRADZAM,bierze co prawda 2 tysiące,ale nie warto go wziąść nawet za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 22.04.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Ile płaciliście za beton B-20 w tym roku? Jakie opinie o betonie od Matuszka? ja wynegociowalem bardzo dobre ceny w firmie Bud Bet tu masz namiar na przedstawiciela 691665999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.04.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 kupie szalunki w dobrym stanie, 3-4 kubiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 23.04.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Napiszcie jeszcze prosze gdzie najlepiej pytać o więźbę. Gdzieś już było, ale przeszukać 130 stron trochę ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 23.04.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Bdan, my np. braliśmy z tartaku w Warszowicach.Drewno bardzo wysokiej jakości. Już ruszyłaś ostro z budową, na jakim jesteś etapie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 23.04.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Bdan, my np. braliśmy z tartaku w Warszowicach. Drewno bardzo wysokiej jakości. Już ruszyłaś ostro z budową, na jakim jesteś etapie ? Zalane ławy. Niestety nie obyło sie bez nerwów, bo zaczęliśmy dwa tygodnie temu, no a to był deszczowy tydzień. Na szczęście już są zalane. Śledze Twoje posty. widzę, że Ty już ostro do przodu. Kiedy planujesz przeprowadzkę? Ciekawa jestem efektów pracy Twojej dekoratorki wnętrz, ale niestety zdjęć nie zamieszczasz. Pozostaje chyba wycieczka rowerowa i umówienie sie na kawkę na budowie. Pozdrawiam cieplutko. Muszę podzwonic po tych tartakach i porównać ceny. Na chwilę obecną szukam taniego piasku do fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 23.04.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ....... Ciekawa jestem efektów pracy Twojej dekoratorki wnętrz, ale niestety zdjęć nie zamieszczasz. ........ Twoich zdjec Danusiu tez nie widac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.04.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 polecam tartak w Kuźni Raciborskiej (przy torach) - bardzo sympatyczny gość, dobrze sie z nim dogaduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.04.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 czy ktos w Rybniku czekał na PnB 66 dni ? bo ja własnie tyle czekam, mam nadzieję ze wyrobią się w ustawowym terminie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 23.04.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Twoich zdjec Danusiu tez nie widac pozdrawiam Na razie nie ma się czym jeszcze pochwalić - w przeciwieństwie do Was, super Wam ta budowa idzie. A druga sprawa to ja chyba nie potrafiłabym dodać tych zdjęć. Może w przyszłości sie pojawią. queene Po ile mają tam więźbą. Masz może ne telefonu do nich? Może ktoś ma do odsprzedania stemple 3 m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom75 23.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 chcesz dobry beton polecam lubar zadzwoń 691301710 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 23.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ja wynegociowalem bardzo dobre ceny w firmie Bud Bet tu masz namiar na przedstawiciela 691665999 Hej, to może podaj te ceny..... Napiszcie jeszcze prosze gdzie najlepiej pytać o więźbę. Gdzieś już było, ale przeszukać 130 stron trochę ciężko Tartak Olczyk lub U Burego w Istebnej. Wszystko na telefon i mail. Kupowałem w Istebnej ostatnio podbitkę świerkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts