mirkaaa1987 28.04.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam. Mam do sprzedania pozostałości z budowy: 1. Skrzynka "erbetka"+ kabel 13 m dł za 200 zł 2. Wełna mineralna Rockwool - 1 rolka(4m2) 15 cm gr. za 40 zł 3. Piecyk "koza" + rura 2m i 2 kolanka za 150 zł 4. Stemple budowlane ok. 140 szt. dł. 2.7m. Cena 3.50 zł za szt http://img85.imageshack.us/img85/7941/rb1g.jpg http://img383.imageshack.us/img383/8692/rb3.jpg http://img18.imageshack.us/img18/894/kozaj.jpg hej jestem zainteresowana zakupem stempli napisz mi swój numer telefonu jak najszybciej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 28.04.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 oki. dzieki serdeczne Wrzuciłem numer przewoźnika na priv. Do mnie dowiezie gdzieś przed połową maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszma 28.04.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam. A my powoli kończymy stan surowy. Z czystym sumieniem mogę polecić mojego chalangra. Facet z Radlina, emeryt, zawsze pierwszy na budowie i ostatni odjeżdza dopiero jak ma wszystko pomyte i posprzątane. Zero alkoholu, bardzo pracowity. Jak by kogoś interesowały namiary to pisać na priv. ("Daje głowe za niego") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 28.04.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam, dawno mnie tu nie było a niedługo ruszam z kopyta i szukam sprawdzonej ekipy na stan surowy - będę wdzięczny za wszelkie namiary Przy okazji, jakiś czas temu była tu poruszana przez m.in. mucia, krzyk123, viperolo kwestia studni. Czy skorzystaliście już z jakiejś firmy, bo przymierzam się do tego? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof i Elżbieta 28.04.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam. A my powoli kończymy stan surowy. Z czystym sumieniem mogę polecić mojego chalangra. Facet z Radlina, emeryt, zawsze pierwszy na budowie i ostatni odjeżdza dopiero jak ma wszystko pomyte i posprzątane. Zero alkoholu, bardzo pracowity. Jak by kogoś interesowały namiary to pisać na priv. ("Daje głowe za niego") Jeżeli to nie problem to podeśli namiar na prv. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 29.04.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam, dawno mnie tu nie było a niedługo ruszam z kopyta i szukam sprawdzonej ekipy na stan surowy - będę wdzięczny za wszelkie namiary Przy okazji, jakiś czas temu była tu poruszana przez m.in. mucia, krzyk123, viperolo kwestia studni. Czy skorzystaliście już z jakiejś firmy, bo przymierzam się do tego? Pozdrawiam. U mnie studnie kopał ręcznie z ekipą taki gościu z Żor - górnik de facto ale kopanie studni to u niego rodzinne. Nie powiem studnie wykopał i sam szukał wody przy użyciu różdżki. Niestety źródło miało być na 5 betonach a wkopaliśmy łącznie 11-naście sztuk tych betonów. No nie powiem woda jest - teraz mam jej prawie na równo z ziemią, chociaż do końca nie wiemy czy to źródło czy to woda zaskórna - bo poziom wody w Kamieniu wszędzie jest b. wysoki. Studnia służy mi jedynie do podlewania działki mycia samochodu itp. tak że się tym za bardzo nie przejmuje. Zobaczymy jak będzie susza czy woda się utrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 29.04.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 U mnie studnie kopał ręcznie z ekipą taki gościu z Żor - górnik de facto ale kopanie studni to u niego rodzinne. Nie powiem studnie wykopał i sam szukał wody przy użyciu różdżki. Niestety źródło miało być na 5 betonach a wkopaliśmy łącznie 11-naście sztuk tych betonów. No nie powiem woda jest - teraz mam jej prawie na równo z ziemią, chociaż do końca nie wiemy czy to źródło czy to woda zaskórna - bo poziom wody w Kamieniu wszędzie jest b. wysoki. Studnia służy mi jedynie do podlewania działki mycia samochodu itp. tak że się tym za bardzo nie przejmuje. Zobaczymy jak będzie susza czy woda się utrzyma. Mi również potrzebna jest tylko do podlewania. Będę wdzięczny za namiary na priva. Wracając do ekipy, czy ma ktoś może namiary do ekipy polecanej przez starych tutaj jeszcze forumowiczów, m.in wiewiórę i chyba mucię albo mamulca, bo z tego co czytałem, to byli bardzo sprawni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 29.04.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Lisek_77 posłałem Ci namiary kopacza studni na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 29.04.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ma ktoś doświadczenie z hydroforami. Postanowiłem zamontować jednak hydrofor bo to wygodniejsze o wiele niż ta "ruska" pompka w studni. Chce kupić dobry i bezawaryjny hydrofor - myślę, że ze zbiornikiem 50 litrów. Nie wiem jednak zupełnie jakiej firmy ma być itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 29.04.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Odnośnie studniarzy. Rozmawiałem dzisiaj z gościem z tej firmy http://www.geoplantex.pl mają swojego "magika" od szukania wody, podobno 100% skutecznośc. Wiercą do 30 metrów 260zł/m netto. Firma z Jejkowic. A P.Kilar z Tychów wierci tylko do 20 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 29.04.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Proszę no namiar na koparkę w Pyskowicach lub Gliwicach. Dzięki Ma ktoś moze przyczepę kęmpingową do sprzedania lub wie gdzie można wynająć, za info będe bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sero0 29.04.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Lisek_77 posłałem Ci namiary kopacza studni na priva. Ja też bym prosił o namiary na tych kopaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 29.04.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 witam ma ktos moze na namiar na kogos kto robi solidnie daszki na komin z blachy nierdzewki?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bp1719504213 29.04.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam .Co sądzicie o oknach Veka Perfecline a może Aluplast 4000 Roundline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 30.04.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 witam potrzebował bym kamień <kruszywo, gruz> na utwardzenie drogi prosze o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.04.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam .Co sądzicie o oknach Veka Perfecline a może Aluplast 4000 Roundline. Ja mam okna VEKA, linia PERFECTLINE. Kolor orzech. Jesteśmy zadowoleni. Nie mamy zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 30.04.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 witam potrzebował bym kamień <kruszywo, gruz> na utwardzenie drogi prosze o namiar 609 775 446 - Andrzej, berga po 370 (niesort) i 450 (sort 0-60) z transportem (ok 16-17t). Polecam, choc jak sie umowisz z nim na wiecej niz "za dzien" to lepiej rano w ten sam dzien jeszcze mu przypomniec telefonicznie bo chlop zarobiony jest i czasem zapomina :) Ale polecam. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek 30.04.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Mam problem: facet od koparko ładowarki chce 2000 zł za wykopanie "dziury" he i jeszcze pełno narzekania że mało miejsca, że piasek itp. Raczej go nie weźmiemy ale nie wiem czy to dużo czy taki standard ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 30.04.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Mam problem: facet od koparko ładowarki chce 2000 zł za wykopanie "dziury" he i jeszcze pełno narzekania że mało miejsca, że piasek itp. Raczej go nie weźmiemy ale nie wiem czy to dużo czy taki standard ? Pozdrawiam Jak za samą koparkę to strasznie drogo.... średnio roboczogodzina kosztuje 80 zł za koparkę Ja płaciłem 2 tygodnie temu za 17 h koparki i 12 godzin auta (10 t ) 1900 zł rogul Jeśli chcesz gruz to wejdź na stronkę rybika do działu ogłoszenia i zakładki podaruję..... tam chętnie ktoś ci odda gruz za darmo pokryjesz tylko środek transportu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 30.04.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Jak za samą koparkę to strasznie drogo.... średnio roboczogodzina kosztuje 80 zł za koparkę Ja płaciłem 2 tygodnie temu za 17 h koparki i 12 godzin auta (10 t ) 1900 zł Przeciez wszystko zalezy jaka ta dziura:) U mnie w 2007 zeszlo 30h i placilem wtedy 2700 pln (ceny nie zmienily sie za wiele - ok 80-90 pln / 1h). Mam b. glebokie piwnice i wykop w najwyzszym miejscu mial 4m pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts