kasiajanusz 01.05.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Mam do odsprzedania 5 szt płyt gipsowo kartonowych. Rydułtowy. Proponuję po 10 złotych za sztukę. Czy jest ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 01.05.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Gdzie kupowaliście okna dachowe? Co do okien normalnych to punktów w Rybniku jest mnóstwo ale w niewielu miejscach można kupić dachowe, więc nawet trudno porównać ceny. My w Lubarze - Fakro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 01.05.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Nasze okna fakro były kupowane w Gierałtowicach. Bryzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 01.05.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 witam pytam ponownie, czy ktos moze polecic jakiegos dobrego kafelkarza ??? pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter_te 01.05.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 WitamPoszukuję ziemi do wyrównania działki (Jankowice) - jakieś 120t.Pozdrawiam Peter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 01.05.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Dziś mija miesiąc od złożenia wniosku na PnB. Cisza..... Ale za to mam pozwolenie na wycięcie drzew, nawet szybko się uwinęli, bo chyba w 3 tyg. Dałam projekt do wyceny do czterech firm, materiały też mi wyceniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.05.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Dziś mija miesiąc od złożenia wniosku na PnB. Cisza..... Ale za to mam pozwolenie na wycięcie drzew, nawet szybko się uwinęli, bo chyba w 3 tyg. Dałam projekt do wyceny do czterech firm, materiały też mi wyceniają. W UM w Rybniku ? jesli tak to dowiedz sie u kogo jest Twoj projekt, jak u p. Kotasa...to poczekasz jeszcze minimum miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 01.05.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Tak w Rybniku. Mówisz, że ten pan taki opieszały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba77 01.05.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Witam .Co sądzicie o oknach Veka Perfecline a może Aluplast 4000 Roundline. Ja mam Veka Topline z listwami przyszybowymi Swingline to ta sama klasa co Perfectline i Swingline róźnia się tylko kształtem, Przy zastosowaniu dobrych okuć i z odpowiednią stalą wewnątrz okna bardzo dobre. Warto pomysleć o ciepłej ramce swisspacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.05.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Tak w Rybniku. Mówisz, że ten pan taki opieszały? ja dostałam w ostatni ustawowy dzień ...67 czy 68 jakos tak, zwodził mnie co 3 dni ze mam dzwonic i nic....ale zapytaj u kogo masz, jak bedzie wszystko ok to nie czekasz na uprawomocnienie 2 tygodni tylko skladasz oświadczenie ze nie bedziesz wnosiła odwołania od decyzji UM i zanosisz do inspektoratu nadzoru zgłoszenie rozpoczęcia robót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 01.05.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 pozwolenie na budowe zalatwia sie w starostwie a nie urzedzie miasta procz tego nikomu nie zglaszalem, ze rozpoczynam roboty! tak mi powiedzial kierownik budowy a przy odbiorze pozwolenia w starostwie rowniez zapytalem bo jakos niedowierzalem, ze nie trzeba juz zglaszac rozpoczecia prac ale to potwierdzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.05.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Nasze okna fakro były kupowane w Gierałtowicach. Bryzik tego namiaru na kolegę to ja Tobie chyba nie dawałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.05.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 pozwolenie na budowe zalatwia sie w starostwie a nie urzedzie miasta procz tego nikomu nie zglaszalem, ze rozpoczynam roboty! tak mi powiedzial kierownik budowy a przy odbiorze pozwolenia w starostwie rowniez zapytalem bo jakos niedowierzalem, ze nie trzeba juz zglaszac rozpoczecia prac ale to potwierdzili hmmm...załatwiałam w wydziale architektury urzędu miasta rybnik ul. chrobrego pokój 054 a starostwo jest na 3-go maja i tam na pewno nie byłam a w ramach "przeprosin" że tak długo musiałam czekać to mnie pan poinformował o tym oświadczeniu ze moge być 2 tygodnie "do przodu" a do inspektoratu nadzoru na ul. białych komplet papierów zanosiło moje biuro projektowe jako że projektant=kierbud wiec musiał dołączyć ksero swoich uprawnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 02.05.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Gdzie kupowaliście okna dachowe? Co do okien normalnych to punktów w Rybniku jest mnóstwo ale w niewielu miejscach można kupić dachowe, więc nawet trudno porównać ceny. Ja kupowałem Veluxy w Hadexie w Szerokiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oko_81 02.05.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam !Ostrzegam budujących w Rybniku i okolicach przed firma wykonującą dachy - TECH-BUD - Krzysztof SzymańskiWykonanie konstrukcji dachu zakończyło sie całkowitą rozbiórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 02.05.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Maciek&kamila - budujecie w Jankowicach, wiec załatwiacie w starostwie. Wszyscy co buduja w granicach miasta Rybnik, załatwiają sprawy w UM. ja na pnb tez czekałem prawie 2 miesiące... chyba, ze tak, myslalem ze miasto jako miasto zalatwia wszystko w starostwie bo jankowice podlegaja pod rybnik a do gminy swierklany.jak tak to naprawde nam sie udalo czekajac tylko 2 tygodnie na pnb nie wiecie czy ta stal juz potaniala czy dalej stoi na poziomie 2900zl brutto? i jeszcze mnie zastanawia czy bede mogl sadzic kiedys mojego projektanta bo my w fundamentach mamy 4x drut fi12 a sasiad co buduje 100m w lini prostej od nas ma juz 6x fi14 :> ktos napewno pomylil sie w obliczeniach i to bardzo duzo! mam nadzieje, ze nie moj ps czy ma ktos w swoim domu okno unoszono przesuwne szerokie na okolo 3m? bo uchylno przesuwne w takim wymiarze kosztuje okolo 6 tys a unoszono przesuwne juz 16 tys i takie nam sie podoba ale kasa .. ;OOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.05.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 ja mam 4x fi16, stal zamawiałam w tym tyg za 2900 z hakiem brutto póki co tylko na ławy, poczekam co sie bedzie dalej działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 02.05.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Mam pytanie czy ma ktoś namiar na solidną firmę wykonującą szamba , z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 02.05.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam ! Ostrzegam budujących w Rybniku i okolicach przed firma wykonującą dachy - TECH-BUD - Krzysztof Szymański Wykonanie konstrukcji dachu zakończyło sie całkowitą rozbiórką Cześć, Możesz napisać coś więcej o tym dachu? Pytam, gdyż teściowe 7 lat temu korzystali z ich usług i byli bardzo zadowoleni. My też go mamy zaklepanego do dachu. Napisz proszę dokładnie o co chodzi może być na priv. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 02.05.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Mam pytanie czy ma ktoś namiar na solidną firmę wykonującą szamba , z góry dzięki za info ja też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts