jamles 06.11.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Czesc Hanys z Gorolowa przez ten tydzien to gdzies był ? tu czy tam ... Kara , ten pieron co nie jezdzi po trasie mo jakis piec na zbyciu o mnie godosz mom taki piec typu Żar na wongiel, stan tech. niezły brakuje mu ruły do komina, izba ogrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.11.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Czesc Hanys z Gorolowa przez ten tydzien to gdzies był ? tu czy tam ... Kara , ten pieron co nie jezdzi po trasie mo jakis piec na zbyciu Cześ Hanys z Hanysowa byłech u sia na budowie. Boże Narodzyni bezmała mom byc juz na swojim - tak sam cos sie na to zanosi. Na parapetowa przyjedziecie ??? - bo parapety juz mom Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.11.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 No, witajcie ludziska z Rybnika . Dajcie parę namiarów na fachmanów od instalacji CO, sanitarnej i energet. Co prawda potrzebni mi będą dopiero gdzieś za pół roku, ale wiadomo.....terminy . Pozdrawiam-Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.11.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 No, witajcie ludziska z Rybnika . Dajcie parę namiarów na fachmanów od instalacji CO, sanitarnej i energet. Co prawda potrzebni mi będą dopiero gdzieś za pół roku, ale wiadomo.....terminy . Pozdrawiam-Dagmara. Daggulka mogę sie tak przytulic do tego Twojego apelu obiecuje ze jak znajde jakis fachmanów to podesle Ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.11.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Malmuc-obiecuję że jak jakieś dostanę od naszych Rybnickich chopoków to podeślę na priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.11.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Przyjechołbych WOm zrobic C.O. i woda ale zerzere Was koszt mojigo dojazdu Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Przyjechołbych WOm zrobic C.O. i woda ale zerzere Was koszt mojigo dojazdu Sebo8877 a mie żodyn nie płaci za dojazd do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Sebuś....toż to rzut beretem.....do Jastrzębia pół godzinki drogi i jeszcze 10 minut do Zebrzydowic....toz to żadna odległość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.11.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 daggulka - wiym ze bliziutko - bezmała niecałe 300km ale jak zawsze służe pomocą techniczna, może będę w stanie zaoferować materiał,kotły w dobrej cenie Najważniejsze ze z początkiem tygodnia humor Wam dopisuje. Pogode tu na podkarpaciu momy straszno .. brr Jamles - instalacje to moja drugo robota i raczyj hobby - a za to sie płaci Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.11.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Pogode tu na podkarpaciu momy straszno .. brr Sebo8877 No widzisz, a u nas jest pięknie, świeci słońce, super cieplutko co tam 300 km......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.11.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Pogode tu na podkarpaciu momy straszno .. brr Sebo8877 No widzisz, a u nas jest pięknie, świeci słońce, super cieplutko co tam 300 km......... nooo i kobiety jaaakie tu mamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.11.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Pogode tu na podkarpaciu momy straszno .. brr Sebo8877 No widzisz, a u nas jest pięknie, świeci słońce, super cieplutko co tam 300 km......... nooo i kobiety jaaakie tu mamy ! A jaki wybredne - przebiyrajom w tych chopach... Moja połowka musiołech znojść az na wschodzie bo wszyski hanyski sie na mie wypły - a jo żem spokojny chop, dyskotek nie uznowołech - to musiołech ciyrpieć Dzisiejsze nasze frele - zdo mi sie cos za bardzo nasionkły "nowoczesnościom". chopy zresztom też - zdo mi sie ze pomału tyn nasz ślonsk sie zamazuje- wszysko kajś sie traci, tradycja, godka, obyczaje. Co do mie to - beztoż że mom mieszane małżyństwo to z mojij ślonski tradycji przenios ech chyba wszysko co najlepsze:0 - urodziny zamiast imienin - godka - (nawet moji somsiady zacyznajom po śłonsku godać) - śląsko kuchnia - tu tego nie znajom moczka, makowki, modro kapusta, kluski, zołza itd. Natomiast ciepły przytulny i miły dom rodzinny (zawsze kojarzy się z jakims zapachem- zauwazyliście) to już sprawa niezależno od kultury, pochodzynio czy czegokolwiek -to już jest w kazdym z nas - u jednych tak u innych inakszy. Jak tak siedza i sie dziwom na to wszysko z perspektywy czasu - nie żałuja ani chwili że mom baba "gorolka" i żem jest hanys na wygnaniu Budujom nom autobana - tak wiec u Was moga byc zawsze jak mi sie spomni Pozdrowiom wszyskich serdecznie - szczególnie ciebie Sellim, Piejar i Jamles no i Akwarystów obu dwóch wieczny hanys - sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.11.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Teee mazgaj , bo sie poryczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.11.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Teee mazgaj , bo sie poryczymy Wcale sie nie mazgaja Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.11.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Gorolki ,to som lekko ozięmbłe - a Hanyski to som całkim oziębłe je roznica - prowda ? grunt to zeby- nie były zimne w udach ....i pomiedzy ...no ni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.11.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 aaaaa...zapomniołbym najwazniejsze zeby brały wurst do ust bo wegetarianki som beee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.11.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Selimm wolnego chopie wolnego bo nom frele pop.tajom z wontka (abo sie zlecom ). Sebo - chyba sznitka chleba łod Maksa Cie tak wzruszyła . Co do instalatorów - całość instalacji planuję zrobić sam ale w wolnej chwili podeślę jakieś namiary. Elektryka już chodzi - wczoraj uroczyste podłączenie chałupy pod słup. Wcześniejsze pomiary "megrem" pokazały jeden mój błąd łączeniowy - usunięto w ramach gwarancji . Po podaniu napięcia okazało się, że jest walnięta jedna różnicówka - już wraca pocztą do eph. Jak to przyjemnie zapalać światło w swojej chałupie . Asia33 pracujesz w branży "okiennej"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.11.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Tyn nasz Sellim to yno o sex-ie Piejar - ciesza sie z Tobom że mosz sztrom w chalupie. A teraś świeć i płać - Aleś ty z elktrownie to sztrom mosz za free A chlyb od maksa byda mioł we czwortek - przyjyżdżo wspomożenie budowlane ze ślonska Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.11.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Aleś ty z elktrownie to sztrom mosz za free Mom 3000 kWh rocznie chyba za 20% ceny rynkowej. Od tych 80% musza zapłacić podatek jak za dochód. Ni ma źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.11.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Czemu na sztrom ogrzewania nie robiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts